-----2010 KASIM hamişleri----

cok saskınım bu elevıt ın ıgrenclıgı hakkında, ben hıc bı tat almıorum

BENDE DECAVİT(mutivitamin ve mineral kombinasyonu) KULLANIYORUM AYNI TÜR HAP GALİBA HİÇTE KÖTÜ KOKMUYO BİR DAHAKİNE DOKTORUNUZA BUNU SORUN İSTERSENİZ

cevap veren herkesede teşekkürler

gobus canım benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor ağrı gibi değilde batma gibi oluyor, arada birde hafif karın ağrısı gibi oluyor, normal rahim büyüdüğü için oluyor diyorlar.

Birde kızlar ultrasonda hareketlerini daha net görebilmek için çikolat< yenilmesi gerekliya onun oranı nedir ki biri bana yardımcı olabilirmi, geçen hafta çikolata yedim ama bizimkine etki etmemiş mışıl mışıl uyuyordu, azmı yedim ki ben:26: dr karnıma hafif vurdu da öyle uyanabildi

seyma arttırdımmmmmm baak :92::92::92::92:

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 4 ziyaretçi)
Gem smallangel aysag birazcık ümit gnl84 TurkuazM+ krasavitsa gobus bayanseyma Oslem34 puR+

arkadaşlar dün de sordum bugün de ama cvp alana kadar yılmıycam

kasık ağrılarınız ne durumda ara ara devam ediyor mu, benim ara ara ağrıyor bebek büyüdüğü için normal mi acaba :44:

öksürürken yada hapşırırken acıyo benim yoksa ağrım felan kalmadı bide hissetsem şu fırlamayı offf bak yine aklıma geldi.

bide geçe burda bir yazı vardı geçen dediğim 1 hafta olacak bebeğin ilk günleri diye okuyup okuyup gülüyorum okumayan varmı okumadıysanız mutlaka okuyun

teşekkür ederim,bende normal diye okuyorum ama birebir hamilelerden duymak daha bi rahatlatıyor

10. haftamda kontrole giderken 40 gr olan antep fıstıklı çikolatanın hepsini yemiştim randevudan 30 dk önce , muayene sırasında kıpır kıpırdı , geçen hafta perşembe günkü kontrolde 1 tane tadelle yedim uyuyordu doktor hafif karnıma vurdu öyle uyandı bebişim , rahatsız ettik
ölçüsünü bende anlayamadım keyiflerine göre takılıyorlar sanırım

gem , teşekkür ederim evet benim de hapşururken bir gerilme iğne batması gibi oluyor.

hurafeler bende tutmadı. benim bebiş başından beri sağda. sağda olursa erkek diye biliyorum.
tatlı - ekşi ile de aram yok varsa yoksa tuzlu bişiler olsun
göbeğimin şekli şimdilik top gibi :86:
kalçam biraz genişledi hatta eşim bu sabah senin kalçan büyüdü dedi küstüm
doktor % 60 kız dedi bakalım bekleyip görücez

Haklısın canım hamişlerden duymak daha çok rahatlatıyor, bak hapşurmayı unutmuşum , hapşurunca aniden sancı giriyor geçende korktum hatta acıdı baya.

bazen uyku çikolatadan daha tatlı geliyor demekki bidaha ki sefer daha fazla yiyeceğim bakalım hareketli olacakmı

çikolata işe yarıyor gerçekten hapşuruk ve öküsürükte benim de çok acıyor korkuyorum bende senin gibi

çikolata işe yarıyor gerçekten hapşuruk ve öküsürükte benim de çok acıyor korkuyorum bende senin gibi

Hepimizde böyle korkular tedirginlikler oluyormuş demek ya , buraya yazınca daha çok rahatlıyorum tek benim değil sizlerinde böyle sorunları oluyormuş diye , inşallah sağ salim kavuşuruz miniklerimize canım iyi akşamalr

ya kizlar benim gobegim cok buyudu 4 ayi doldurmamis olmama ragmen aksamlari oldugunda zor nefes aliyorum ikiz tasiyormusum gibi simdiden boyle sonrasi nasil olacak acaba birde yaz mevsimi onumuz uuuuffff allah yardimcimiz olsun:44:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır uzak kaldım... malesef canım annecimi 2 ay önce kaybettik.. şuan iyi olmaya çalışıyorum ama gerçekten şu durumda çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın...herkez içinde bulundugu duruma şükürler etsin arkadaşlar..sanırım benim tesellim bebegim olucak... şu an tam 16 haftaya giriyorum Allah'a şükürler olsun ki bebeğim beni hiç üzmedi gayet iyi büyüyor ve Allah gönlüme göre verdi bir oğluşum oluyor...
var mı sizlerde cinsiyeti belli olan ?

canim basin sagolsun inan cok uzuldum eminim cok zor olmali ..benim cinsiyeti henuz belli degil bu ay sonu allahin izniyle..sen ne zaman gidiyorsun?

Allah sabır versin,,bebeğine uzun ömürler versin inşallah..Benim de oğluş gelecek inşallah

canim basin sagolsun inan cok uzuldum eminim cok zor olmali ..benim cinsiyeti henuz belli degil bu ay sonu allahin izniyle..sen ne zaman gidiyorsun?
öyle canım.. yapıcak birşey yok malesef bol bol dua etmekten başka ....
ben gectigimiz cumartesi gittim doktora hemen gösterdi kendini oğluşum oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…