cok saskınım bu elevıt ın ıgrenclıgı hakkında, ben hıc bı tat almıorum
arkadaşlar dün de sordum bugün de ama cvp alana kadar yılmıycam
kasık ağrılarınız ne durumda ara ara devam ediyor mu, benim ara ara ağrıyor bebek büyüdüğü için normal mi acaba :44:
gobus canım benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor ağrı gibi değilde batma gibi oluyor, arada birde hafif karın ağrısı gibi oluyor, normal rahim büyüdüğü için oluyor diyorlar.
Birde kızlar ultrasonda hareketlerini daha net görebilmek için çikolat< yenilmesi gerekliya onun oranı nedir ki biri bana yardımcı olabilirmi, geçen hafta çikolata yedim ama bizimkine etki etmemiş mışıl mışıl uyuyordu, azmı yedim ki ben:26: dr karnıma hafif vurdu da öyle uyanabildi
teşekkür ederim,bende normal diye okuyorum ama birebir hamilelerden duymak daha bi rahatlatıyor
10. haftamda kontrole giderken 40 gr olan antep fıstıklı çikolatanın hepsini yemiştim randevudan 30 dk önce , muayene sırasında kıpır kıpırdı , geçen hafta perşembe günkü kontrolde 1 tane tadelle yedim uyuyordu doktor hafif karnıma vurdu öyle uyandı bebişim , rahatsız ettik
ölçüsünü bende anlayamadım keyiflerine göre takılıyorlar sanırım
çikolata işe yarıyor gerçekten hapşuruk ve öküsürükte benim de çok acıyor korkuyorum bende senin gibi
Merhaba kizlar:)
hosgeldin nasılsın bakalım
merhaba arkadaşlar uzun zamandır uzak kaldım... malesef canım annecimi 2 ay önce kaybettik.. şuan iyi olmaya çalışıyorum ama gerçekten şu durumda çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın...herkez içinde bulundugu duruma şükürler etsin arkadaşlar..sanırım benim tesellim bebegim olucak... şu an tam 16 haftaya giriyorum Allah'a şükürler olsun ki bebeğim beni hiç üzmedi gayet iyi büyüyor ve Allah gönlüme göre verdi bir oğluşum oluyor...
var mı sizlerde cinsiyeti belli olan ?
merhaba arkadaşlar uzun zamandır uzak kaldım... malesef canım annecimi 2 ay önce kaybettik.. şuan iyi olmaya çalışıyorum ama gerçekten şu durumda çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın...herkez içinde bulundugu duruma şükürler etsin arkadaşlar..sanırım benim tesellim bebegim olucak... şu an tam 16 haftaya giriyorum Allah'a şükürler olsun ki bebeğim beni hiç üzmedi gayet iyi büyüyor ve Allah gönlüme göre verdi bir oğluşum oluyor...
var mı sizlerde cinsiyeti belli olan ?
öyle canım.. yapıcak birşey yok malesef bol bol dua etmekten başka ....canim basin sagolsun inan cok uzuldum eminim cok zor olmali ..benim cinsiyeti henuz belli degil bu ay sonu allahin izniyle..sen ne zaman gidiyorsun?
çok teşekkür ederim..amin inşallah...Allah sabır versin,,bebeğine uzun ömürler versin inşallah..Benim de oğluş gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?