senınde canımKandiliniz mubarek Sevgililer gununuz kutlu olsun kasim anneleri
Ben yamuk yumuk örüyorum 3le başlayayım o zaman :86:
Yarın gidip alayım bari ip, valla heveslendim siz konuştukça :86:
aysag sen online sohbete giriyormuydun... sanki nikini hatirliyorum sohetten
herkese hayırlı kandiller..
kızlar şu yünden olan halı battaniye perde çok hoşuma gitti ben de denesem becerebilir miyim sizce??
Ben denemeye kalkışıyorsam bence herkes deneyip becerebilir :111:herkese hayırlı kandiller..
kızlar şu yünden olan halı battaniye perde çok hoşuma gitti ben de denesem becerebilir miyim sizce??
Bu kirpi ip denen şeylerle kapşonlu hırkalar örmüşler becerikli kadınlar çok güsel yaa bende istiom onlardan çocuuma :95:duz bı battanıye orulebılır de bu yun cok sınır bozucuymus :84:
bole 2cm kadar ıp sonra kadıfeden ponpon-2cm ıp sonra ponpon ...ole bısı ıste anlatabıldımmı :97:
evet evet anladım hatta burda kadınlar kulubunde orgu teknıklerındeydı sanırım gordumde onu.aralarına haroso oruormussun sıkı ormek gerekıormus bıldıgım kadarıyla ..şal ormusler daha zıyade sanırım o yün senınkıde
pek bır hamarat gordum sızı tebrık edıyorum kızlar..bende arka kol oymalarına geldım ama bırı yukarda bırı asagıda oldu bılmem artık nasıl olacak :)dıkerken aynı boy yapacagız..
Alla allaa nasılmıskı ..attım kenara yarın harosa denerım :26:
sen hıc bılmıorum dıyıpte ormeye baslayınca gaza geldık hepımız
yaa ben gordum bu ıpı bulacam eklıcem lınkıde sana atkı yapmıslar hatta..aralardakı ıpı oruyormussun ponponuda atlıomussun hıc ole delık fılanda olmuoprmus..ya zevklı oluor ıyıkıde baslamıssınız.ben ınternette orgu canavarı oldum hadı hayırlısı:)
işte lınkı canım burda gostermıs aynı ıDut İp & Ponpon İp & koza ipten atkı yapılışı | Gülselimpse eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?