-----2010 KASIM hamişleri----

ayşegülçincim ben lütfü beyin özel muayenehanesine gidiyorum. 300tl ücreti. gop'ta köroğlu caddesinde..

Öneriyorsan bir randevuda ben alayım pıhtılaşma yok ama sürekli görülen bi kanama var bendede çok korkuyorum 1,5 ay böle geçti 3 aylık şuan senin ne kadarlık ?

Öneriyorsan bir randevuda ben alayım pıhtılaşma yok ama sürekli görülen bi kanama var bendede çok korkuyorum 1,5 ay böle geçti 3 aylık şuan senin ne kadarlık ?

canım çok geçmiş olsun.. benimde 3aylık.
bence git canım riskli gebelikte uzman.. ben memnun kaldım. en azından bi kez görsün.. kendi doktorun ne diyo bilmiyorum ama 1,5 ay uzun gibi geldi bana..

istersen önce mail atıp durumundan bahset ben mail atmadım ama diğer topicteki arkadaşlar mail atmışlar hemen cvp gelmiş mail adresini internet almışlar.

buarada doktor mesafeli ama soğuk değil. sen sormadıkça bişey söylemiyo pek. ama her sorulanı güzelce açıklıyo..

Kendi doktorum sürekli dinleneceksin diyo 1,5 aydr hareketsiz yatıyorum ama durum aynı ... 2 güne bir gidiyorum bu protulon die yağlı canımı yakan bi iğne var ondan yapıyor 4 günde 1 ... çok teşekkür ederim sana çok saol ... dilerim bebeklerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız ... allah razı olsun ..

ayşegülçincim ben lütfü beyin özel muayenehanesine gidiyorum. 300tl ücreti. gop'ta köroğlu caddesinde..

300 tl mi maşallah yaaaa ben 120 tl ye çok diyordum ama senin ki riskli gebelikmiş inş sorunsuz atlatırsın canım.......

bende oğlumu kadın doğumcu yapacam.....

300 tl mi maşallah yaaaa ben 120 tl ye çok diyordum ama senin ki riskli gebelikmiş inş sorunsuz atlatırsın canım.......

İlahi turkuaz :) Allah kimsenin başına vermesin böle risk duyunca insan 300-500 aramıyor

rica ederim canım. inşallah bir an önce şifa verir allah. umarım memnun kalırsın doktordan da ihmal etme bir an önce git. farklı bi göz görsün..

ilahi ben de ööle yapıcam. zaten diyorum eşime ben bu masrafları okuldan harçlığından keserim diye şaka bi yana. benim durumumda iğne dozunun belirlenmesi çok önemli o yüzden napalım gözü karattık gidiyoruz her ay zor oluyo ama Allah başaka dert vermesin.. ben riskli gebeklik olunca her hafta giderim sanıyodum bi ay sonraya çağırdı hayırlısı olsun

Son düzenleme:

İlahi turkuaz :) Allah kimsenin başına vermesin böle risk duyunca insan 300-500 aramıyor

slm hanımlarr nasılsınz fazla duramicam soru sorup çıkıcam oturamıyorum pc başında çok.
dün gece nefes darlığı ve kalp çarpıntım oldu sizlerdede oluyormu acaba bide ense kısmımdan bir ağrı vuruyo arada.
şimdiden tşk ederim.

günaydın kızlaaaarr

melisax cım banada oluyo çarpıntı bayaa normal aslında ama dr una danış sen genede

bende olmadı öyle bişey canım tansiyonun yükseliyor olabilir,
sağlık ocağında takip yaptırmanı öneririm.
Geçmiş olsun

ohhh hele sukur orgu konusunda tecrubelı bır annecık super ben cok merak sardımm modellerı eklersen bol bol soru sorarıom canım.:)

ewet morgüller cicişler çok güzelmiş:) ii gnlerde kullanın

kıs gem wallaa bnden hamarat çıktın he işte bn o ipleri diyodum bitmiş halini gördüm bi arkadaş örmüştü geçen sene çok güzel oluyo yumuşacık ama örülüşü zormu yaa

bnde bgn belki alırım sen bana söle yapabildinmii ona göre aliiim

kızlarrrrrr cok mutluyum bebegımı gordum bu sabah randevum vardı.doktor bebegımızın sata gore dort gun once gıttıgını soyledı..cınsıyetını sordum daha cok erken dedı ama dedım sız goruyorsunuzdur yokmu bır tahmın hayır ozlem henuz cok erken dedı...ben pembe oruyorum valla dedım orme pembe dedı acaba gormus olabılırm ı yaaa(((
ıkı hafta sonra ayın bırınde benı acıbadem atesehıre detaylı ultrasona gonderdı.ıkılı test ıcın.eger sonuclar ıyı cıkarsa uclu ve dortlu teste gerek kalmıcakmıs...ama sızler yaptırıyorsunuz galıba ıyı cıkanlar bıle degılmı..
bebegım hareketsızdı kalp atısını duydum kahkahayı atınca bır uyandı nasıl oynuor doktorda korkuttun cocugu dedı hep bırlıkte gulduk...herseyı tastaammıs Allah ım evlatlarımızı tastamam kucagıma almamızı nasıp etsın ınsallah bugun keyfıme dıcek yok hohoyyy

o işin şakası canım allah göstermesin inş sorunsuz bir şekilde atlatırsın......

ilahi ben de ööle yapıcam. zaten diyorum eşime ben bu masrafları okuldan harçlığından keserim diye şaka bi yana. benim durumumda iğne dozunun belirlenmesi çok önemli o yüzden napalım gözü karattık gidiyoruz her ay zor oluyo ama Allah başaka dert vermesin.. ben riskli gebeklik olunca her hafta giderim sanıyodum bi ay sonraya çağırdı hayırlısı olsun[/QUOTE]

Derdi veren dermanınıda veriyor çok şükür umarım sende sorunsuz bir şekilde tamamlarsın Allah başka sıkıntı vermez umarım bizlere....

canım bende de oluyor sürekli doktoruma sordum 5. aya bi gelelim devam ederse baktırırız dedi ama troitte veya kansızlıktanda olabilirmiş o risklerde var kısa zaman önce baktırmadıysan bir baktır canım.....

hadii gözün aydın cnmm maşallah maşallahhh

tatlım senın yelek noldu hanı eklıcektın yaa merak edıorum ben

Teşekkürler naz teyzesi, bu da bebişim 1 ay önceki fotoları, Perşembe günün gidicem, ne geçmek bilmeyen zamanmış yahu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…