-----2010 KASIM hamişleri----

ben bir baktım çıktım. sorma gereği hissetmedim. aksini söylese de itimat etmeyeceim ondan hiiç uğraşmayım dedim. örgüyle kafayı bozdum bir arpa boyu da yol katetmedim.
aman eglencelık ıste

vıdeo ya baktınmı neyı halledemıosun

hehe bende geri kalmıyayım dedim sordum kız dedi bakalım doktorun tahminine göre tuttu. Allahı'ın izniyle 12 Martta kesinlik kazanacak :97:

kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
saol cnm seninde mübarek olsun

mhtp ne örüyosun bn birtane yeleğimi bitirdim ama düğme aliim dikim bide bağcıkla ponpon yapıcam snr sze gösteririm şimdi ikinciye başladım

kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
sızındeeeeeee
hehe bende geri kalmıyayım dedim sordum kız dedi bakalım doktorun tahminine göre tuttu. Allahı'ın izniyle 12 Martta kesinlik kazanacak :97:
gonlune gore olsun ınsallaah

mhtp ne örüyosun bn birtane yeleğimi bitirdim ama düğme aliim dikim bide bağcıkla ponpon yapıcam snr sze gösteririm şimdi ikinciye başladım
aaaa sen herseyı cıfter yapıcaksın herkesın esıt zamanı var senın cok calısman lazım :86::86::86:

aman eglencelık ıste

vıdeo ya baktınmı neyı halledemıosun

ya ben size şöyle anlatayım ben bir düz bir de tes örgü bilirim ama onu bildiğin dümdüz örmeyi bilriim. öyle kesmeymiş kol boşluğu mu nedir bilmyiorum? videolar baktım tamam ama bir model olacak bana böyle ayrıntılı anlatacak ben bir tane başlayacağım. yanımda öğretecek gösterecek kimse de olmadığı için bir başlangıç yapmak zor oluyor gibi. şimdi bir model bulayım diyorum sonra izlediğim videolardan adım adım giderim diyorum.yavaş yavaş.. bir tane örsem yeter ya... annem de amma beceriksizmiş avuç kadar şey örmemiş demesin bebekim.

gem, teşekkür ederim :)

benim örgüyle hiç aram yoktur,hevesim de olmadı sayılır lise başlangıcında bir tane tutmaç örmüştüm o kadar. şimdi sizi okudukça heves etmeye başladım el emeği göz nuru yapsam mı acaba bişey kız olduğu netleşirse saç bandı yaparım,üzerine de çiçek kondururum, yok erkek olursa atkı yaparım en kolay bunlar olur sanırım yapabileceğim :26:

acaba? marifetsizim galiba ben! okuduğumu da aklım almıyor ki... senin gibi çift olsa Allah biliyor canım kime tek kime çift vereceğini

alemsın ya olurmu ole sey ...ben mesela orerım ne verırsen ama ole yazılı anlatılanları bende anlamıorum cogu zaman bırının sana gostermesı gıbı olmuo tabıkı...

:81::81r or muhakkak bısı ne olursa

Benimkide tuttu :86:

sans ıste :86:
sen en iisi battaniye ör cnm ponponlu iplerden dümdedüzz örersin

aa en mantıklısı valla cok guzel fıkır bıde gusel oluo onlar :86:

şimdi bir süveter öreceğiz diyelim. bir tane modeli çözdüm gibi de. kaç ilmek başlayacağız. modelde 80 ilmek dio ama o daha büyük bir çocuğa göre sanıyorum. 50 ilmek falan yeter mi?

şimdi bir süveter öreceğiz diyelim. bir tane modeli çözdüm gibi de. kaç ilmek başlayacağız. modelde 80 ilmek dio ama o daha büyük bir çocuğa göre sanıyorum. 50 ilmek falan yeter mi?
yok cnm 50 küçük olur eğer ipin ince olucaksa sen 80le başla bnce kalınsa 70 başlarsın

doktoruna sormadanmı ıctın

hayır hem psikiyatr hemde kadın doğumcuma danıştım.
mecbur kaldım sıkıntı uykusuzluk takıntılı düşünceler rabbim beterinden korusun.
bugün 04.30 da kalktım bir daha uyuyamadım 8.00 de işe geldim başım çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…