- 4 Ocak 2011
- 402
- 22
- 298
- 46
kimse yok mu
neden cevap yok ankaradayım bir dr tavsiyesi istiyoum
evet bende kıza takmıs durumdayım kayınvalıdemde kızdı bugun elı ayagı duzgun olsun ole deme ıcındekı erkekse gucenmesın dıo:)Naber sekerım ıyımısın bugun
Oslem de 2. PUR vakasısımdıden pembe yelekler ormeye basladı
gonlune gore olsun herkesın ınsallah
tatlım ben uc gundur orguyle kafayı yedım vıdeoları ızle kol kesmede var orda nakonun anchorun bebek dergılerı var bes tl..ordada modeller ole anlatılmıskı kesmeler fılanda ıllakı yaparsın bende hıcc bısı bılmıuordum ılmek atmayı bıle..benım ekledıgım foto varya cok basıt sende ole bısı basla altmıs ılmekten1 saattir bakıyorum netten bakalım belki de ben de öğrenirim. bir parça da olsa benim elimden bişi giysin kuzucuk ya... anneme kızıom bana nie öğretmedin die ben öğrettim de sen öğrenmedin dio oda.
ınsalllahhhh malum olmustur arkadasım:)hamılelık oncesındede varmıydı? cok gecmıs olsun umarım atlatırsın en kısa zamanda
iviiiiiiitttt
o da okadar ınanmıskı kız olacagına dun bende hep kız oldugu kesınlesmıs gıbı konustum:86::86:
bende aynen benım oredugum bısılerı gıysın ıstıoruım..bere basla lastıkten pompon yaparsın:)atkılarında ucuna yap mısal:)ya ben size şöyle anlatayım ben bir düz bir de tes örgü bilirim ama onu bildiğin dümdüz örmeyi bilriim. öyle kesmeymiş kol boşluğu mu nedir bilmyiorum? videolar baktım tamam ama bir model olacak bana böyle ayrıntılı anlatacak ben bir tane başlayacağım. yanımda öğretecek gösterecek kimse de olmadığı için bir başlangıç yapmak zor oluyor gibi. şimdi bir model bulayım diyorum sonra izlediğim videolardan adım adım giderim diyorum.yavaş yavaş.. bir tane örsem yeter ya... annem de amma beceriksizmiş avuç kadar şey örmemiş demesin bebekim.
Neyse vazgeçtim bu çok geniş olur birkaç şiş gerekir sanırsam
Öslem,Allah kabul etsin inşallah.
Dua gibisi yok en iyi manevi huzur :)
Peki battaniye örersek kaç numara şiş ve kaç ilmekle başlıcas:44:
bısey almıcam ormıcem dıyen benı bıle gaza getırdınız gıttım yun aldıım batannıye orucem
sende oreceksın pes etme bak aldıgım yunude eklıcem 100 ılmek basladım coook gusel oluyo..boyu sana kalmıs..100x100 yapıcam .bellı olur ısallah foto..
Eki Görüntüle 141558
bole 2cm kadar ıp sonra kadıfeden ponpon-2cm ıp sonra ponpon ...ole bısı ıste anlatabıldımmı :97:bu nasıl yun kı?tomurcuk tomurcukmu
İki şişe sığıyor mu yani 100x100bısey almıcam ormıcem dıyen benı bıle gaza getırdınız gıttım yun aldıım batannıye orucem
sende oreceksın pes etme bak aldıgım yunude eklıcem 100 ılmek basladım coook gusel oluyo..boyu sana kalmıs..100x100 yapıcam .bellı olur ısallah foto..
Eki Görüntüle 141558
sıgıo canım..yunun ustunde 3 veya 4 yazıo..ben sıkı oruyorum dıye 4 le basladım
merhaba canlar bende 15+4 hf lığım bende panik atak ve obsesif kompulsif bozukluk var uykusuz,endişeli, sıkıntılı ve huzursuzum ne olur bu güzel gecede dua edin allah yardımcımız olsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?