-----2010 KASIM hamişleri----

slm kızlar nasılsınız ben dundenberı soguk algınlıgıyla ugrasıyorum bugunde oksuruk tuttu napacam bılmıyorum bebegıme bısey olur dıyede korkuyorum

Naber sekerım ıyımısın bugun
Oslem de 2. PUR vakası sımdıden pembe yelekler ormeye basladı

gonlune gore olsun herkesın ınsallah
evet bende kıza takmıs durumdayım kayınvalıdemde kızdı bugun elı ayagı duzgun olsun ole deme ıcındekı erkekse gucenmesın dıo:)
1 saattir bakıyorum netten bakalım belki de ben de öğrenirim. bir parça da olsa benim elimden bişi giysin kuzucuk ya... anneme kızıom bana nie öğretmedin die ben öğrettim de sen öğrenmedin dio oda.
tatlım ben uc gundur orguyle kafayı yedım vıdeoları ızle kol kesmede var orda nakonun anchorun bebek dergılerı var bes tl..ordada modeller ole anlatılmıskı kesmeler fılanda ıllakı yaparsın bende hıcc bısı bılmıuordum ılmek atmayı bıle..benım ekledıgım foto varya cok basıt sende ole bısı basla altmıs ılmekten
ınsalllahhhh malum olmustur arkadasım:)
bende aynen benım oredugum bısılerı gıysın ıstıoruım..bere basla lastıkten pompon yaparsın:)atkılarında ucuna yap mısal:)
Neyse vazgeçtim bu çok geniş olur birkaç şiş gerekir sanırsam

pur vazgecmek yokkk

işte torba yasasının bizi ilgilendiren bölümleri

EVLATLIK ALANA DA 24 AY İZİN: Doğum yapan memura verilen doğum sonrası analık izni süresinin bitiminden, eşi doğum yapan memura ise doğum tarihinden itibaren istekleri üzerine 24 aya kadar aylıksız izin verilecek. 3 yaşını doldurmamış bir çocuğu evlat edinen memurlar, 24 aya kadar aylıksız izne ayrılabilecek.

HAMİLEYE GECE NÖBETİ YOK: Kadın memurlara, doktor raporunda belirtilmesi halinde hamileliğin 24. haftasından önce ve her halde hamileliğin 24. haftasından itibaren ve doğumdan sonraki 1 yıl süreyle gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilmeyecek.

ERKEN DOĞUM İZNİ: Erken doğum yapan kadın işçi doğumdan önce kullanamadığı izni doğum sonrasında kullanabilecek. 8 hafta olan iznin kullanılmayan süresi yine 8 hafta olan doğum sonrası izne eklenecek.

Peki battaniye örersek kaç numara şiş ve kaç ilmekle başlıcas:44:

bısey almıcam ormıcem dıyen benı bıle gaza getırdınız gıttım yun aldıım batannıye orucem

sende oreceksın pes etme bak aldıgım yunude eklıcem 100 ılmek basladım coook gusel oluyo..boyu sana kalmıs..100x100 yapıcam .bellı olur ısallah foto..

Son düzenleme:

bu ftodakı perde,yatak ortusu,yastıklar,halı,foto cercevesı bu gosterdıgım yunle yapılmıs ..

İki şişe sığıyor mu yani 100x100
Bi de kaç numara şiş?

merhaba canlar bende 15+4 hf lığım bende panik atak ve obsesif kompulsif bozukluk var uykusuz,endişeli, sıkıntılı ve huzursuzum ne olur bu güzel gecede dua edin allah yardımcımız olsu

Merhaba canim senin icin dua ettime inan ve seni cok iyi anliyorum cunku yasadim cnm guclu olmalisin
her zaman pozitif ol kendini surekli meskul tut arkadaslar edin aylenlede surekli gorus SIKMA tatli canini bak ne guzel hamilesinde bu arada ilk cocugunmu bu? rab size bagislasin kendini iyi hissetmen
bebegin sagligi acisindanda onemli opuldun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…