Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suppersınnnnnnnnnnn:81::81::81:
benımkıler bıraz daha kucuk dutlar yarın sabah denıcem hemen becerırısem cok gusell![]()
hadı bakalım hayırlısı canım..
ınsallah gusel olur bızede gosterırsın ama burdakı sısler senınkınden kalın sanırım
bende 5 le orucem
aaa sevgılıler gunu hedıyesı geldımıııııı![]()
ıyı gunlerde kullan canımtatlım senın sıs dogru aynı sıtede bebek battanıyesı var yaılısı ıle bak bunlar yazıor
sıkı sıkı olması için 3 numaralı örgü şişi kullanmalısınız.
Dut ipin iplik bölümüne 2 ilmek takmalısınız.
Böylece örgünüz sıkı ve tok duracaktır.
Ayrıca bu ipten klozet takımı yada genişçe bir paspas örmeyi planlıyorsanız 8-10 arası yumak yeterli oluyor.
sevgıler gunu hedıyem geldı esım sahane bır kelebek yuzuk almıs bana cok begendım ben:)
ıyı gunlerde kullan canım![]()
Merhaba canim senin icin dua ettime inan ve seni cok iyi anliyorum cunku yasadim cnm guclu olmalisin
her zaman pozitif ol kendini surekli meskul tut arkadaslar edin aylenlede surekli gorus SIKMA tatli canini bak ne guzel hamilesinde bu arada ilk cocugunmu bu? rab size bagislasin kendini iyi hissetmen
bebegin sagligi acisindanda onemli opuldun canim![]()
günaydın kızlar
ayy ben örgü örmeyi bilmiyorum .. siz yazdıkça nası özendim anlatamam hele o pembe bataniye aklımı başımdan aldı.. artık annelere ördürürüm ben de inşallah bu kadar modern olmaz belki ama napalım..
zeyneepcim ankarada doktor sormuşsun galiba.. ben de ankaradayım . 3 doktor değiştirdim.
şu an lütfü önderoğluna gidiyorum ama ben de kan pıhtılaşması var riskli gebelikde uzman olduğu için özellikle araştırdım o yüzden ona gidiyorum
daha önce cüneyt genç ve akropol hastanesinde bülent alp aydın var ona gitmiştim. ikisi de çok iyi doktor.. ilgili rahat doktor arıyosan bülent bey iyidir..
günaydın kızlar
ayy ben örgü örmeyi bilmiyorum .. siz yazdıkça nası özendim anlatamam hele o pembe bataniye aklımı başımdan aldı.. artık annelere ördürürüm ben de inşallah bu kadar modern olmaz belki ama napalım..
zeyneepcim ankarada doktor sormuşsun galiba.. ben de ankaradayım . 3 doktor değiştirdim.
şu an lütfü önderoğluna gidiyorum ama ben de kan pıhtılaşması var riskli gebelikde uzman olduğu için özellikle araştırdım o yüzden ona gidiyorum
daha önce cüneyt genç ve akropol hastanesinde bülent alp aydın var ona gitmiştim. ikisi de çok iyi doktor.. ilgili rahat doktor arıyosan bülent bey iyidir..
Günaydın ArkadaşlarHepinizin güzel haberlerini okumak çok hoş
benim kanamam devam ediyo 12+2 olduk ... Bir an önce bu kanamanın bitmesini istiyorum ... hepinize sağlıklı günler
![]()
geçmiş olsun,
allah sana da bebeğine de sağlık versin.