Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman eglencelık ısteben bir baktım çıktım. sorma gereği hissetmedim. aksini söylese de itimat etmeyeceim ondan hiiç uğraşmayım dedim. örgüyle kafayı bozdum bir arpa boyu da yol katetmedim.
saol cnm seninde mübarek olsunkandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
sızındeeeeeeekandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
gonlune gore olsun ınsallaahhehe bende geri kalmıyayım dedim sordum kız dedi bakalım doktorun tahminine göre tuttu. Allahı'ın izniyle 12 Martta kesinlik kazanacak :97:
aaaa sen herseyı cıfter yapıcaksın herkesın esıt zamanı var senın cok calısman lazım :86::86::86:saol cnm seninde mübarek olsun
mhtp ne örüyosun bn birtane yeleğimi bitirdim ama düğme aliim dikim bide bağcıkla ponpon yapıcam snr sze gösteririm şimdi ikinciye başladım![]()
aman eglencelık ıste
vıdeo ya baktınmı neyı halledemıosun
saol cnm seninde mübarek olsun
mhtp ne örüyosun bn birtane yeleğimi bitirdim ama düğme aliim dikim bide bağcıkla ponpon yapıcam snr sze gösteririm şimdi ikinciye başladım![]()
haklısın gem:))
mhtpçım yaparsın yawaş yawaş baka baka
acaba? marifetsizim galiba ben! okuduğumu da aklım almıyor ki... senin gibi çift olsaAllah biliyor canım kime tek kime çift vereceğini
![]()
acaba? marifetsizim galiba ben! okuduğumu da aklım almıyor ki... senin gibi çift olsaAllah biliyor canım kime tek kime çift vereceğini
![]()
:81::81gem, teşekkür ederim :)
benim örgüyle hiç aram yoktur,hevesim de olmadı sayılır lise başlangıcında bir tane tutmaç örmüştüm o kadar. şimdi sizi okudukça heves etmeye başladım el emeği göz nuru yapsam mı acaba bişey kız olduğu netleşirse saç bandı yaparım,üzerine de çiçek kondururum, yok erkek olursa atkı yaparım en kolay bunlar olur sanırım yapabileceğim :26:
Benimkide tuttu :86:
sen en iisi battaniye ör cnm ponponlu iplerden dümdedüzz örersin
ewet cnm çook gzl ouyo bn şu yeleğide bitireyim o battaniyeden örcemm:81::81r or muhakkak bısı ne olursa
sans ıste :86:
aa en mantıklısı valla cok guzel fıkır bıde gusel oluo onlar :86:
yok cnm 50 küçük olur eğer ipin ince olucaksa sen 80le başla bnce kalınsa 70 başlarsınşimdi bir süveter öreceğiz diyelim. bir tane modeli çözdüm gibi de. kaç ilmek başlayacağız. modelde 80 ilmek dio ama o daha büyük bir çocuğa göre sanıyorum. 50 ilmek falan yeter mi?
sen en iisi battaniye ör cnm ponponlu iplerden dümdedüzz örersin
doktoruna sormadanmı ıctın![]()