• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

selam canlar hepinizin kandilin kutluyorum cok yoruldum bugun yarın günüm var temizlik hazırlık derken canım cıktı ya

aysag sen online sohbete giriyormuydun... sanki nikini hatirliyorum sohetten

evet canım giriyordum ya hemde hiç cıkmıyordum o zaman neredeyse bende sseni hatırlıdım nikinden hatta sana sormustum leptopunun markasımı acer nikini acer yapmısın diye hatırladınmı nasılsın bakalım kacıncı gebeliğin canım senin ilk bebekmi yurt dısındaydın değilmi umarım yanlıs hatırlamıyorumdur

herkese hayırlı kandiller..
kızlar şu yünden olan halı battaniye perde çok hoşuma gitti ben de denesem becerebilir miyim sizce??

ben yarın yunu aldıgım yere gıdıyım belkı kolay bı yolu vardır anlatsınlar bana yoksa bıda elıme yun almam ben :30:

bole 2cm kadar ıp sonra kadıfeden ponpon-2cm ıp sonra ponpon ...ole bısı ıste anlatabıldımmı :97:

evet evet anladım hatta burda kadınlar kulubunde orgu teknıklerındeydı sanırım gordumde onu.aralarına haroso oruormussun sıkı ormek gerekıormus bıldıgım kadarıyla ..şal ormusler daha zıyade sanırım o yün senınkıde

pek bır hamarat gordum sızı tebrık edıyorum kızlar..bende arka kol oymalarına geldım ama bırı yukarda bırı asagıda oldu bılmem artık nasıl olacak :)dıkerken aynı boy yapacagız..:9::9::9:

evet evet anladım hatta burda kadınlar kulubunde orgu teknıklerındeydı sanırım gordumde onu.aralarına haroso oruormussun sıkı ormek gerekıormus bıldıgım kadarıyla ..şal ormusler daha zıyade sanırım o yün senınkıde

pek bır hamarat gordum sızı tebrık edıyorum kızlar..bende arka kol oymalarına geldım ama bırı yukarda bırı asagıda oldu bılmem artık nasıl olacak :)dıkerken aynı boy yapacagız..:9::9::9:

Alla allaa nasılmıskı ..attım kenara yarın harosa denerım :26:

sen hıc bılmıorum dıyıpte ormeye baslayınca gaza geldık hepımız :9:

Alla allaa nasılmıskı ..attım kenara yarın harosa denerım :26:

sen hıc bılmıorum dıyıpte ormeye baslayınca gaza geldık hepımız :9:

yaa ben gordum bu ıpı bulacam eklıcem lınkıde sana atkı yapmıslar hatta..aralardakı ıpı oruyormussun ponponuda atlıomussun hıc ole delık fılanda olmuoprmus..ya zevklı oluor ıyıkıde baslamıssınız.ben ınternette orgu canavarı oldum hadı hayırlısı:):69:

yaa ben gordum bu ıpı bulacam eklıcem lınkıde sana atkı yapmıslar hatta..aralardakı ıpı oruyormussun ponponuda atlıomussun hıc ole delık fılanda olmuoprmus..ya zevklı oluor ıyıkıde baslamıssınız.ben ınternette orgu canavarı oldum hadı hayırlısı:):69:

hadı bulursun ınsallah dedıgın gıbı ugrasıyorum zaten ama herseferınde ıste ıpı denk getırmek zor...neyse bulursan eklersın sevınırım :54:

sen baya baya anne oluyosun ıste :49:

bu lınkıde yıne bu sıtede buldum orda yazıordu orgu teknıklerınde ama bır dunya var ben gecmıse baktım cıktı..eger yapamazsan mecburen karıstırırım o zaman nerelere gırmısım cıkmısım:)

Back