• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

yazdıklarının hepsı aynen bende sekerım ..
hatta esım dun bı baktı bana anaa dıdım bana bıda asık oldu sanırım ıcım erıdı :69::69:
sonundadaaa karnından cocugu hıc eksık etmıyım ben senın ne kadar guzellestın dıdı ben dumur oldum uzulıyımmı sevınıyımmı :52::52::52:

iyi sözü tamamlamamış, karnından sıpayı, belinden sopayı diye :27::27::27:

seni seni, hoşuna gitmiş, ayak yapma şimdi :66::76:

corap aldım sadece o da para ustu cıkmadıgı ıcın ozellıkle degıl yanı ..ben cınsıyetı bıılsemde 30.haftadan once almıcam yanı su rahım agzı yetmezlıgı durumun bı kesınlessın :34:

asıl keramoss yaptı butun alısverısı oğlusuna :52:

corap aldım sadece o da para ustu cıkmadıgı ıcın ozellıkle degıl yanı ..ben cınsıyetı bıılsemde 30.haftadan once almıcam yanı su rahım agzı yetmezlıgı durumun bı kesınlessın :34:

asıl keramoss yaptı butun alısverısı oğlusuna :52:

O 16 haftayı geçti ama....

Onun değişmesi çok küçük ihtimal artık....:49:

ya aslında çok taktığımdan değilde çocuğumu sevemiyorum tam ne diyicem yani bebeeem mi diyim ne diyim biraz fazla dürüstümdür ben:97:şööle içime sinerek oğlum yada kızım cimcimem yada oğluşum deyim istiyorum :22:ya bunu çok erken öğrendim ondan aslında oğlumda hamile olduğumu geç öğrenmiştim geciken adetler sınav felan 2 aylık olmuştu 14 haftadada arkadaşım kadın doğumcumdu söylemişti hemen cinsiyetini bunu adetim geçmeden test yapıp anladım:63:şimdi geçmiyor günleeer geçmiyooor:36:

ya aslında çok taktığımdan değilde çocuğumu sevemiyorum tam ne diyicem yani bebeeem mi diyim ne diyim biraz fazla dürüstümdür ben:97:şööle içime sinerek oğlum yada kızım cimcimem yada oğluşum deyim istiyorum :22:ya bunu çok erken öğrendim ondan aslında oğlumda hamile olduğumu geç öğrenmiştim geciken adetler sınav felan 2 aylık olmuştu 14 haftadada arkadaşım kadın doğumcumdu söylemişti hemen cinsiyetini bunu adetim geçmeden test yapıp anladım:63:şimdi geçmiyor günleeer geçmiyooor:36:

Sabreeeettttt :52:

Oğlun varsa muhtemelen kız istiyosun:49:

masallah canım ya super gozukuyosunuzz:69: benımkı daha fotoluk olmadı oldugu gıbı eklıcem

ŞOOOOOOOK:53::53::53:

yanı acayıp sevındım senın ıcın anlatamam:69:dedın dedın kız dedın sonunda kız getırdın :86: canım gonlune gore oldu ya cok mutluyu senın adına :54:

ama benım ıcıme kurt dustu bılıomusun sımdı :26:
Saol gemcim :71:
Kırk kere diye diye yaptım sonunda kızı :1::1:
Dr un net söylediyse yanılmamıştır, bazı kızlarda çıkıntı oluyormuş, genelde erkek de yanılmıyorlarmış.. :49:
naz göbişin çok tatlı gerçekten :49::49::49:

pur çok şaşırdım ya inş. alışverişe çıkmamıştın hayırlı olsun cimcimen :nazar::nazar::nazar::nazar:
valla haftaya gidip öğrenmeyi düşünüyodum gitmiyim bari bekliyim :31::31::31:
Erkek diyince alışveriş hevesim kaçmıştı, içime sinmemişti zaten ve bişey almamıştım :1:
Bu hafta çıkarım artık :69:

bıde ben hıc guzellesmedım ya sıvılceler fılan cıktı :52::52::52:

anaammmm kızmı acaba sımdı dr a gıdene kadar kuracak yenı bıseyım oldu :111:
Hayatına heyecan katıos desene :86:
Ben de çok çirkinleştim sanki...

Bissürü sivilcem çıktı, sivilce değilde kırmızı pütür pütür...

Eşimde, arkadaşlarımda güzelleştin sen diyolar :44::44::44:

Bana 2 kez erkek dediler, velakin 16. haftamı bekliyorum....
Bu sabaha kadar sivilce falan yoktu ama sabah iki sivilce ile uyandım, ilk defa sivilcelerime sevindim valla :69:
Ama kimisi yüzünde renk var diyo, kimisi gözlerin çökmüş diyor, ben de anlamadım bu işi..

Anneler ben buara fazla takılmıyorum nete, herşey yolunda gidiyor hareketlerini hissetmeye başadım bazen gıdıklanıyorum :) der demez 18 hafta olduk...

ii cnm allah iilik wersin bzde dün dr a gitttik tam 16 haftalık olmuşuz çok şükür 4lü test yapıldı bakalım hayırlı hbrler bekliyrz:)

masallah 4 aylik olmuslar . gunler gecmez sana simdi.bende hep merak icindeydim nasil bisi olacaklar diye.hayirlisi haberler insallah testlerden...

ne zaman çıkacakmış sonuçlar canım?
1 hafta snr fln çıkarmıış cnm sonuçlar bakalım hayırlısıı
masallah 4 aylik olmuslar . Gunler gecmez sana simdi.bende hep merak icindeydim nasil bisi olacaklar diye.hayirlisi haberler insallah testlerden...
işlhh tatlım yaaa hayırlısı
kızlar bn yatıyrm herkese ii geceler purcum sana we minnak kızınadaaa:21:

3 çocuk yapılır :27::27::27: başbakan bile tasdikledi :27:

bende cok ısterdım 3 cocuk ama zor bu saatten sonra canım ya :10:

30,32 ,34,36 toplam 4 sezeryan olmazsan eğer:66:

ahahhaha esım gormesın bunu :27:

Saol gemcim :71:
Kırk kere diye diye yaptım sonunda kızı :1::1:
Dr un net söylediyse yanılmamıştır, bazı kızlarda çıkıntı oluyormuş, genelde erkek de yanılmıyorlarmış.. :49:

Hayatına heyecan katıos desene :86:

Bu sabaha kadar sivilce falan yoktu ama sabah iki sivilce ile uyandım, ilk defa sivilcelerime sevindim valla :69:
Ama kimisi yüzünde renk var diyo, kimisi gözlerin çökmüş diyor, ben de anlamadım bu işi..
bende 3 haftadır sıvılce war gecmıo bıde :50: herkeste kılo vermıssın dıo ama vermedımkı :44:

Back