Evet benim bebisim sendemi erkek diyorsunavatardaki senin bebşinse kesinlikle erke diyorum :)ikili testimiz var bizimde haftaya belli olur diyorum en erken hangi haftada öğrendiniz ikili teste öğrenen varmı acaba
ben ebbek erkek diyorum az öncekş alıntı yalnış olmuş bu avatardaki bebeiş erkek
selam kislar benimde sabah ilk kalktigimda cok midem bulaniyo kahvaltidan sonra hafifliyor.bu hafta 400gr kadar aldim bu zamana kadar verdigim kilolari artik almaya basliycam sanirim gobegimde cok hafif cikmaya basladi.geceleri cok bel ve sirt agrilarim oluyo sabah kalkinca gerine gerine her yerimi kutletmek istiyorum acaba tehlikesi varmidir
ay burası daha eğlenceliymiş kızlar çok esprilibende buraya takıliim yaf... selam kıslaaaar
selam kislar benimde sabah ilk kalktigimda cok midem bulaniyo kahvaltidan sonra hafifliyor.bu hafta 400gr kadar aldim bu zamana kadar verdigim kilolari artik almaya basliycam sanirim gobegimde cok hafif cikmaya basladi.geceleri cok bel ve sirt agrilarim oluyo sabah kalkinca gerine gerine her yerimi kutletmek istiyorum acaba tehlikesi varmidir
Pur'cum mide bulantıların geçti mi ????
Ben tam da geçti derken, bugün bir kustum, aman Allah'ım
İçimden canavar çıkacak sandım :95:
Hayır olsun cnm, dediğin gibi strestendir..günaydın kızlar....
gnlcüm erkekin hayırlı olsun....kızlara hasret kalacaz....benimle aynı gün hamiş kalan arkadaşım var onun kızı olursa talip olurum artık ne edem kız bulamıcak uşaklarımız...:))))
bu arada bu sabah karlı ve soğuk bir güne uyandık evden çıkmak işkence gibi geldi şimdi sıcacık yatakta olup uyumak vardı akşam sinir stresten zaten yine kötü kötü rüyalar gördüm çok kötü bir geceydi....
off offffffff........
yeni gelen hamiş arkadaşlar hgniz.......
herkese günaydın,hayırlı cumalar
bu haftaya kadar hafif bulantılarım vardı kusmak yoktu ama p.tesi evde az önce iş yerimde odamda kustum,devamı gelmez inşallah :26:
dünkü kontrolümüz gayet güzel geçti,çok şükür yeni bir kanama noktası yoktu,gitmeden çikolata yediğim halde sakin sakin duruyordu,doktorum ultaron cihazını göbeğimde biraz dürttü ve hareketlenmeye başladı,esnedi gerindi parmağını emmeye başladı
veeee % 60 ihtimalle kız olduğunu söyledi ama bu haftalar yanıltabilir 1 ay sonraki kontrolde kesinlik kazanır dedi.
kızlaaar günaydın heyılı cumalar herkeseee
ammaaan ne gzl bi gün bu güün akşam dr amcamıza gidiceeez hayırlısıyla 3lü testimiz yapılcaak:)
bakalım kızarım napıyoo çok özledim kuzularımııı
kızlaaar günaydın heyılı cumalar herkeseee
ammaaan ne gzl bi gün bu güün akşam dr amcamıza gidiceeez hayırlısıyla 3lü testimiz yapılcaak:)
bakalım kızarım napıyoo çok özledim kuzularımııı
amin cnm işlhhgünaydın arkadaşlar
hayırlı haberlerle gelirsin inş. nazcım. ikiz kızları düşünüyorum da şöyle 2 3 yaşlarında süper tatlı olurlar ya... cilveli cilveli konuşurlar...
allah sağlık versin
hoşbuldukk kızlar. herkesin keyfi yerinde çok şükür.
doktora gitcek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. özlem giderin meleklerinizle.. benim bi ayım var bi sonraki randevuya
kaç günde bir cnm kontrolün senin öle yaaben 1,5 aydır bekliyorum ve bundan sonra o kadar beklememeye karar verdim.
nasıl özlüyorum yavrumu 3 haftada bir gidicem bundan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?