:) merhaba kızlarrr... yazamıyorum epeydir... Güzel haberlerinizi okumak çok güzell :))... biz bebeğimle riskli bi gebelik yaşıyoruz kanama her hafta büyüyordualarınıza çok ihtiyacmız var 11+3 günlüğüz bugünn .. 2 li taramaya 7 gün kaldı gerçi doktor enseyi ince görüyorum dedi umarım herşey hepimiz için yolunda gider ... sürekli yağlı iğne oluyorum acılar vız geliyorr.. sağlık istiyorummm .. bu mübarek cumada herşey gönlünüzce olsun ... bebişlere de sağlıklar..
yaa kesın oldugunu bılsem alacagım okadar gozum karardı esımde cok merak edıor hemen alalım dedı ama ben vıdeolarda ızledım hep aynı gıbı sonucu ayırt etmek zor geldı bıde hayal kırıklıgı olur ya onıkıncı haftada bellı olan cok az ama genelde onaltıncı haftada bellı oluor sanırım
olsun benım ılk ordugum yelek bıseye benzememıstı banyo lıfıne cevırmıstım bende onu :111: yap yap becerılmıcek bısı degıl ekle resmını en kotu eglenmıs oluruz
:) merhaba kızlarrr... yazamıyorum epeydir... Güzel haberlerinizi okumak çok güzell :))... biz bebeğimle riskli bi gebelik yaşıyoruz kanama her hafta büyüyordualarınıza çok ihtiyacmız var 11+3 günlüğüz bugünn .. 2 li taramaya 7 gün kaldı gerçi doktor enseyi ince görüyorum dedi umarım herşey hepimiz için yolunda gider ... sürekli yağlı iğne oluyorum acılar vız geliyorr.. sağlık istiyorummm .. bu mübarek cumada herşey gönlünüzce olsun ... bebişlere de sağlıklar..
Sonuç %100 olsa bende dayanamaz alırımdım eminol12-13 haftada sölemiyo doktorlar benimkide söylemedi 16. haftamı bekliyorum bende oda gösterirse. birde ultrason cihazının son model falan olması gerekıyomus sanırım bide bu 3-4 boyutlular var onlarda da görünüyormuş
bızım dr 4 boyutluyla bakıo hep cunku goruntulerı cd ye kaydedıp vermesını ıstıyorum o da 4 boyutluda oluomus..ve 12. haftada bakarken ahanda pıpı dıyen ben oldumSonuç %100 olsa bende dayanamaz alırımdım eminol12-13 haftada sölemiyo doktorlar benimkide söylemedi 16. haftamı bekliyorum bende oda gösterirse. birde ultrason cihazının son model falan olması gerekıyomus sanırım bide bu 3-4 boyutlular var onlarda da görünüyormuş
cnmm bnm ya allah bebeiğne sağlık wersin işlhh herşey gönlüne göre olsun bbğin sana sımsıkı tutunsun işlhhh dualarım seninlee:) merhaba kızlarrr... yazamıyorum epeydir... Güzel haberlerinizi okumak çok güzell :))... biz bebeğimle riskli bi gebelik yaşıyoruz kanama her hafta büyüyordualarınıza çok ihtiyacmız var 11+3 günlüğüz bugünn .. 2 li taramaya 7 gün kaldı gerçi doktor enseyi ince görüyorum dedi umarım herşey hepimiz için yolunda gider ... sürekli yağlı iğne oluyorum acılar vız geliyorr.. sağlık istiyorummm .. bu mübarek cumada herşey gönlünüzce olsun ... bebişlere de sağlıklar..
Eki Görüntüle 140309 Eki Görüntüle 140310 Eki Görüntüle 140311 Eki Görüntüle 140312 köpişimde poz verince kıyamadım kızlarrrr
oyyy yerım ben onu sebek ne guzel bakıs ole :86:
cıcler supperrr bende 3. ye benzer bısı arıyorum ya yenı mı aldın
çok gzlmiş cnm ii gnlerde giy işlhh kopişinde ne tatlı poz wermiş öle yaaEki Görüntüle 140309 Eki Görüntüle 140310 Eki Görüntüle 140311 Eki Görüntüle 140312 köpişimde poz verince kıyamadım kızlarrrr
evet canım hıcbırı hamıle kıyafetı degıl..ben hep buyuk beden aldım L beden olacaktır hepsı genıs zaten..fıyatları solesem ınanmazsınız sosyete pazarından eheheh
saol canım daha guzellerı sızlerın olsun ınsallah..yaa poz verıordu kıskanc dayanamadım ehehçok gzlmiş cnm ii gnlerde giy işlhh kopişinde ne tatlı poz wermiş öle yaa
Hamile mağzalarına gidip dünya para verceğimize büyük beden alırız ohh mis gibi zaten 3-5 ay gıycez en fazla sen ne kadar verdin benim 1. ve 2. si cok hosuma gitti güle güle kullan canım
oslem, iyi günlerde giymek nasip olsun çok güzeller
bende hamile giyimden almıycam çok pahalılar büyük bedenler işimizi görür zaten yaza denk geleceği için büyük beden elbiselerle rahat ederiz.
evet canım hıcbırı hamıle kıyafetı degıl..ben hep buyuk beden aldım L beden olacaktır hepsı genıs zaten..fıyatları solesem ınanmazsınız sosyete pazarından eheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?