kaç günde bir cnm kontrolün senin öle yaa![]()
önceden 3 haftada bir gidiyodum. dr umu değiştirdim o da 1,5 ay sonraya gün verdi.
6 gün sonra gitcem inş. cinsiyetini de öğrenemedik daha :2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç günde bir cnm kontrolün senin öle yaa![]()
canım gozun aydııınnnslm kızlar nasılsınız bakalım evet doktora gittik nihayet veeeeeeeeeeeeeeee
bir pipili daha geliyor
naz kızlarına talip çok olacak ona göre
133 gram olmuş boyunu tam anlamadım baş göbek bacak ayrı ayrı ölçtü tam ölçü yok ama kilosu maşallah tosuncuk olmasında.
birde çikolata yedim girmeden önce çocuk içerede apaçi dansı yapıyordu sanki ve en önemlisi bu ay tam 2.5 kilo alarak doktordan iyi bir fırça yedim toplamda 6 kilo almış oldum galiba 1.ciyim
![]()
sağol canım bu sene erkek senesi olacak galiba ama ben ne isim koycam kocam az önce feyyaz dedi uçacaktım nerdeyse ona nerden buluyor böyle isimleri bu erkekler ya kız olsa hazırdı zeynep ama erkek işte şimdi ara dur 5 ay
ilk bulduğum 3 isim
emir-furkan-eymen anlamlrıda çok güzel
niye böyle isim bulamıyorlar bunlar yaww
Pur'cum mide bulantıların geçti mi ????
Ben tam da geçti derken, bugün bir kustum, aman Allah'ım
İçimden canavar çıkacak sandım :95:
hosgeldınnnmerhaba kızlar ben de ağustos anneleri topicden misafir geldim ama kalıcam herhalde çok eğlenceymiş burası..
kızlar %1oo olmamakla birlikte erkekmiş benim minik de..![]()
kızlaaar günaydın heyılı cumalar herkeseee
ammaaan ne gzl bi gün bu güün akşam dr amcamıza gidiceeez hayırlısıyla 3lü testimiz yapılcaak:)
bakalım kızarım napıyoo çok özledim kuzularımııı![]()
ay öle 1.5 ayda bir olurmu hiç cnm ya çatlar insan sen konuş drunla bnce :))önceden 3 haftada bir gidiyodum. dr umu değiştirdim o da 1,5 ay sonraya gün verdi.
6 gün sonra gitcem inş. cinsiyetini de öğrenemedik daha :2:
günaydın cnm sayılı gün çabuk geçiyoo helee burda wakit nasıl geçiyo anlamıyorum bn:))Günaydın kızlar sabah sabah muhabbeti koyulaştırmşsınız yineCinsiyetten açmışsınız konuyu yine hatırlattınız bana daha 15 gün varrrrrrrrrrrr öğrenmeme pufff geçermiiiii
![]()
hadi yaaacanım gozun aydııınnnhayırlı evlat olsun ınsallah oğluma bı arkadas daha geldı
EMIR en begendıgım ısımdır..hep emır koyarım dıyodum ama ıste gelenek kurbanı oladım bende dedesının adı konacak kuzuma
nerden cıktı sımdı kusma..:26:Hurrem cok etkıledı herkesı coookkk
hosgeldınnnbız cok eglenıyoruz burda her derde deva burda canın sıkkınsa gel gulerek gıdersın
erkekınde hayırlı olsun bu topıke bı selam verıp gıdenın oğlu oluyo zaten :86:
hayırlı cumalar canımdun aksam esıme dedım kı bı arkadasımız var ıste ıkız annesı olcak kısmetse kız ıkısıde oy masallah dedı ve sustu..2 dk sonra
ultrasonda ıkısını bırden ızlemek ne degısıktır dımı dedı dun geceden berı dusunuyorum vallahı
guzel haberler gelsın kuzucuklardan
![]()
ya walla kızlar aynı kareye sığsalar keşkede size göstersem fotolarını ama sığmıyolarr ayrı ayrı bakıyos hep
gunaydın guzel annelerrrhayırlı cumalar dılıyorum ..bugun cok basım agrıor hayırdır ınsallah.aksam ruyamda bebısım dusmus gordum cok etkılendım sanırım berbat bır geceydı
gunaydın guzel annelerrrhayırlı cumalar dılıyorum ..bugun cok basım agrıor hayırdır ınsallah.aksam ruyamda bebısım dusmus gordum cok etkılendım sanırım berbat bır geceydı
gunaydın seker
11. haftada basladı benım basagrılarım hayatımda agrı kesıcı kullanmayan ben 2 kere dayanamadım ılac aldım o dereceeee oluo halada devam
ruyanı takma kafana hepımız gordukaklımızın bıkenarında oldugu ıcın ruyamıza gıedıgını dusunuyorum ben Allah hayırlara cıkarsın ınsallah
![]()
hayırlı cumalar oslem34 hayra yor hem rüyaların tersi çıkarmış canım öyle düşünbiz şimdi senin neşeni yerine getirirz hem
![]()
maşallah azimli arkadaşım aferim sana başla biran öncee::)zaten hemen buraya geldım kızlar benı rahatlatır dedım:)saol canım benım ahhh sızde olmasanızzz...bu arada orguyu hırs yaptım dün bı sıte buldum nakonun her bısı vıdeolarla ogretıor denıcem bende:)
yok be cnm boşuna alma sabırlı ol allah ne werirse hayırlısını iste hep az kaldı zaten öğreneceksiinşu idrarla cınsıyetı bellı eden testler var kızlar on haftalıktan ıtıbaren yapılıyor onlardan yapan varmı aranızda yaa almalımıyım sızce ?yuzde seksen dıor sonra hayal kırıklıgı yasarmıyım.bıde vıdeolarını ınceledım renkler yesıl ve turuncu bırbırıne cok yakın sankı![]()
şu idrarla cınsıyetı bellı eden testler var kızlar on haftalıktan ıtıbaren yapılıyor onlardan yapan varmı aranızda yaa almalımıyım sızce ?yuzde seksen dıor sonra hayal kırıklıgı yasarmıyım.bıde vıdeolarını ınceledım renkler yesıl ve turuncu bırbırıne cok yakın sankı![]()
degısık bır agrı degılmı bu?kafamın tam tepesı agrıyor sankı beynım yerınden cıkacak ben aksam ılacsız ıdare ettım ama bugunde bole devam ederse bılmıorum kı dayanabılırmıyımyaa bılıncaltı bencede ama ınsan cok etkılenıor cok aptalca bır ruyaydı Allahım korusun hepimizi
şu idrarla cınsıyetı bellı eden testler var kızlar on haftalıktan ıtıbaren yapılıyor onlardan yapan varmı aranızda yaa almalımıyım sızce ?yuzde seksen dıor sonra hayal kırıklıgı yasarmıyım.bıde vıdeolarını ınceledım renkler yesıl ve turuncu bırbırıne cok yakın sankı![]()
zaten hemen buraya geldım kızlar benı rahatlatır dedım:)saol canım benım ahhh sızde olmasanızzz...bu arada orguyu hırs yaptım dün bı sıte buldum nakonun her bısı vıdeolarla ogretıor denıcem bende:)
hemen basla bıtır foto gonder bıze :86:
iLK DUYDUĞUMDA BENDE BAYA NİYETLKENMİŞTİM O TESTLERDEN ALMAYA. AMA FİYATINMI GÖRÜNCE VAZGEÇTİM BİRDE %80 MİŞ NETLİĞİ. O YÜZDENDE GÜVENEMEDİM.DEDİM EN İYİSİ BEKLİYEYİM 5-6 HAFTACIK DAHA.
gemm yahu benım yaptıgımda yamuk yumuk bısı olur ılk defa orcem:)yarın sıs ve ıp alcam duz bısıler baslarım eheh..buraya eklıım eklemesınede sız neye benzetırsınız bılmem artık:)