• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydın kızlar sabah sabah muhabbeti koyulaştırmşsınız yine :21: Cinsiyetten açmışsınız konuyu yine hatırlattınız bana daha 15 gün varrrrrrrrrrrr öğrenmeme pufff geçermiiiii :50:

slm kızlar nasılsınız bakalım evet doktora gittik nihayet veeeeeeeeeeeeeeee
bir pipili daha geliyor
naz kızlarına talip çok olacak ona göre:1:
133 gram olmuş boyunu tam anlamadım baş göbek bacak ayrı ayrı ölçtü tam ölçü yok ama kilosu maşallah tosuncuk olmasında.
birde çikolata yedim girmeden önce çocuk içerede apaçi dansı yapıyordu sanki ve en önemlisi bu ay tam 2.5 kilo alarak doktordan iyi bir fırça yedim toplamda 6 kilo almış oldum galiba 1.ciyim
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım gozun aydııınnn :3: hayırlı evlat olsun ınsallah oğluma bı arkadas daha geldı :55::55:
sağol canım bu sene erkek senesi olacak galiba ama ben ne isim koycam kocam az önce feyyaz dedi uçacaktım nerdeyse ona nerden buluyor böyle isimleri bu erkekler ya kız olsa hazırdı zeynep ama erkek işte şimdi ara dur 5 ay
ilk bulduğum 3 isim
emir-furkan-eymen anlamlrıda çok güzel
niye böyle isim bulamıyorlar bunlar yaww

EMIR en begendıgım ısımdır..hep emır koyarım dıyodum ama ıste gelenek kurbanı oladım bende dedesının adı konacak kuzuma :5:
Pur'cum mide bulantıların geçti mi ????

Ben tam da geçti derken, bugün bir kustum, aman Allah'ım :53::53::53:

İçimden canavar çıkacak sandım :95:

nerden cıktı sımdı kusma..:26:Hurrem cok etkıledı herkesı coookkk:27:

merhaba kızlar ben de ağustos anneleri topicden misafir geldim ama kalıcam herhalde çok eğlenceymiş burası..

kızlar %1oo olmamakla birlikte erkekmiş benim minik de..:emir_bebek:
hosgeldınnn :3: bız cok eglenıyoruz burda her derde deva burda canın sıkkınsa gel gulerek gıdersın :32: erkekınde hayırlı olsun bu topıke bı selam verıp gıdenın oğlu oluyo zaten :86:
kızlaaar günaydın heyılı cumalar herkeseee:16::16:

ammaaan ne gzl bi gün bu güün akşam dr amcamıza gidiceeez hayırlısıyla 3lü testimiz yapılcaak:)
bakalım kızarım napıyoo çok özledim kuzularımııı:69:

hayırlı cumalar canım :3: dun aksam esıme dedım kı bı arkadasımız var ıste ıkız annesı olcak kısmetse kız ıkısıde oy masallah dedı ve sustu..2 dk sonra :53: ultrasonda ıkısını bırden ızlemek ne degısıktır dımı dedı dun geceden berı dusunuyorum vallahı :31:guzel haberler gelsın kuzucuklardan:49:

önceden 3 haftada bir gidiyodum. dr umu değiştirdim o da 1,5 ay sonraya gün verdi.
6 gün sonra gitcem inş. cinsiyetini de öğrenemedik daha :2:
ay öle 1.5 ayda bir olurmu hiç cnm ya çatlar insan sen konuş drunla bnce :))
Günaydın kızlar sabah sabah muhabbeti koyulaştırmşsınız yine :21: Cinsiyetten açmışsınız konuyu yine hatırlattınız bana daha 15 gün varrrrrrrrrrrr öğrenmeme pufff geçermiiiii :50:
günaydın cnm sayılı gün çabuk geçiyoo helee burda wakit nasıl geçiyo anlamıyorum bn:))
canım gozun aydııınnn :3: hayırlı evlat olsun ınsallah oğluma bı arkadas daha geldı :55::55:

EMIR en begendıgım ısımdır..hep emır koyarım dıyodum ama ıste gelenek kurbanı oladım bende dedesının adı konacak kuzuma :5:

nerden cıktı sımdı kusma..:26:Hurrem cok etkıledı herkesı coookkk:27:

hosgeldınnn :3: bız cok eglenıyoruz burda her derde deva burda canın sıkkınsa gel gulerek gıdersın :32: erkekınde hayırlı olsun bu topıke bı selam verıp gıdenın oğlu oluyo zaten :86:

hayırlı cumalar canım :3: dun aksam esıme dedım kı bı arkadasımız var ıste ıkız annesı olcak kısmetse kız ıkısıde oy masallah dedı ve sustu..2 dk sonra :53: ultrasonda ıkısını bırden ızlemek ne degısıktır dımı dedı dun geceden berı dusunuyorum vallahı :31:guzel haberler gelsın kuzucuklardan:49:
hadi yaaa:9::9:eşinde şok olmuştur:)

ya walla kızlar aynı kareye sığsalar keşkede size göstersem fotolarını ama sığmıyolarr ayrı ayrı bakıyos hep

ya walla kızlar aynı kareye sığsalar keşkede size göstersem fotolarını ama sığmıyolarr ayrı ayrı bakıyos hep

buyuk gorumcemınde ıkızlerı var 16 yasındalar yurtdısında yasadıkalrı ıcın esım hıc gorememııs ultrasonlarını bırde orda 9 ay boyunca ıkı kere cekılıomus bısı anlasılmıo..sımdı usg ler super ya ne guzeldırler yaa dusunemıyorum :81: dıyıp durdu garıbım :86:

gunaydın guzel annelerrrhayırlı cumalar dılıyorum ..bugun cok basım agrıor hayırdır ınsallah.aksam ruyamda bebısım dusmus gordum cok etkılendım sanırım berbat bır geceydı

gunaydın guzel annelerrrhayırlı cumalar dılıyorum ..bugun cok basım agrıor hayırdır ınsallah.aksam ruyamda bebısım dusmus gordum cok etkılendım sanırım berbat bır geceydı

gunaydın seker :3:

11. haftada basladı benım basagrılarım hayatımda agrı kesıcı kullanmayan ben 2 kere dayanamadım ılac aldım o dereceeee oluo halada devam:50:

ruyanı takma kafana hepımız gorduk :34: aklımızın bıkenarında oldugu ıcın ruyamıza gıedıgını dusunuyorum ben Allah hayırlara cıkarsın ınsallah:49:

hayırlı cumalar oslem34 hayra yor hem rüyaların tersi çıkarmış canım öyle düşün:34: biz şimdi senin neşeni yerine getirirz hem :66:

gunaydın seker :3:

11. haftada basladı benım basagrılarım hayatımda agrı kesıcı kullanmayan ben 2 kere dayanamadım ılac aldım o dereceeee oluo halada devam:50:

ruyanı takma kafana hepımız gorduk :34: aklımızın bıkenarında oldugu ıcın ruyamıza gıedıgını dusunuyorum ben Allah hayırlara cıkarsın ınsallah:49:

degısık bır agrı degılmı bu?kafamın tam tepesı agrıyor sankı beynım yerınden cıkacak ben aksam ılacsız ıdare ettım ama bugunde bole devam ederse bılmıorum kı dayanabılırmıyım:(yaa bılıncaltı bencede ama ınsan cok etkılenıor cok aptalca bır ruyaydı Allahım korusun hepimizi

hayırlı cumalar oslem34 hayra yor hem rüyaların tersi çıkarmış canım öyle düşün:34: biz şimdi senin neşeni yerine getirirz hem :66:

zaten hemen buraya geldım kızlar benı rahatlatır dedım:)saol canım benım ahhh sızde olmasanızzz...bu arada orguyu hırs yaptım dün bı sıte buldum nakonun her bısı vıdeolarla ogretıor denıcem bende:)

şu idrarla cınsıyetı bellı eden testler var kızlar on haftalıktan ıtıbaren yapılıyor onlardan yapan varmı aranızda yaa almalımıyım sızce ?yuzde seksen dıor sonra hayal kırıklıgı yasarmıyım.bıde vıdeolarını ınceledım renkler yesıl ve turuncu bırbırıne cok yakın sankı:59:

zaten hemen buraya geldım kızlar benı rahatlatır dedım:)saol canım benım ahhh sızde olmasanızzz...bu arada orguyu hırs yaptım dün bı sıte buldum nakonun her bısı vıdeolarla ogretıor denıcem bende:)
maşallah azimli arkadaşım aferim sana başla biran öncee::)
şu idrarla cınsıyetı bellı eden testler var kızlar on haftalıktan ıtıbaren yapılıyor onlardan yapan varmı aranızda yaa almalımıyım sızce ?yuzde seksen dıor sonra hayal kırıklıgı yasarmıyım.bıde vıdeolarını ınceledım renkler yesıl ve turuncu bırbırıne cok yakın sankı:59:
yok be cnm boşuna alma sabırlı ol allah ne werirse hayırlısını iste hep az kaldı zaten öğreneceksiin

iLK DUYDUĞUMDA BENDE BAYA NİYETLKENMİŞTİM O TESTLERDEN ALMAYA. AMA FİYATINMI GÖRÜNCE VAZGEÇTİM BİRDE %80 MİŞ NETLİĞİ. O YÜZDENDE GÜVENEMEDİM.DEDİM EN İYİSİ BEKLİYEYİM 5-6 HAFTACIK DAHA.

degısık bır agrı degılmı bu?kafamın tam tepesı agrıyor sankı beynım yerınden cıkacak ben aksam ılacsız ıdare ettım ama bugunde bole devam ederse bılmıorum kı dayanabılırmıyım:(yaa bılıncaltı bencede ama ınsan cok etkılenıor cok aptalca bır ruyaydı Allahım korusun hepimizi

benım sag kaşımın orası oyuluo zoooonnnnkkk seklınde bıde :53: dr zorlama kendını gecmesı ıcın ılac al dedı aradıgımda aglayarak aradım kadını zaten :77:

bız burda konustuk baya o testı ama kımse cesaret edemedı ıyıce kafalar karısmasın dıye :86:

95 tl mıs bıdee 10. haftadan ıtıbaren dıyoo zaten 12. haftada dr dan ogrenme sansın yukselıo ..sen bılırsın tabıkı

:46::46::46::46:hemen basla bıtır foto gonder bıze :86:

iLK DUYDUĞUMDA BENDE BAYA NİYETLKENMİŞTİM O TESTLERDEN ALMAYA. AMA FİYATINMI GÖRÜNCE VAZGEÇTİM BİRDE %80 MİŞ NETLİĞİ. O YÜZDENDE GÜVENEMEDİM.DEDİM EN İYİSİ BEKLİYEYİM 5-6 HAFTACIK DAHA.

yaa kesın oldugunu bılsem alacagım okadar gozum karardı esımde cok merak edıor hemen alalım dedı ama ben vıdeolarda ızledım hep aynı gıbı sonucu ayırt etmek zor geldı bıde hayal kırıklıgı olur ya onıkıncı haftada bellı olan cok az ama genelde onaltıncı haftada bellı oluor sanırım:(

:) merhaba kızlarrr... yazamıyorum epeydir... Güzel haberlerinizi okumak çok güzell :))... biz bebeğimle riskli bi gebelik yaşıyoruz kanama her hafta büyüyor :( dualarınıza çok ihtiyacmız var 11+3 günlüğüz bugünn .. 2 li taramaya 7 gün kaldı gerçi doktor enseyi ince görüyorum dedi umarım herşey hepimiz için yolunda gider ... sürekli yağlı iğne oluyorum :( acılar vız geliyorr.. sağlık istiyorummm .. bu mübarek cumada herşey gönlünüzce olsun ... bebişlere de sağlıklar..

gemm yahu benım yaptıgımda yamuk yumuk bısı olur ılk defa orcem:)yarın sıs ve ıp alcam duz bısıler baslarım eheh..buraya eklıım eklemesınede sız neye benzetırsınız bılmem artık:)

olsun benım ılk ordugum yelek bıseye benzememıstı banyo lıfıne cevırmıstım bende onu :111: yap yap becerılmıcek bısı degıl ekle resmını en kotu eglenmıs oluruz :27:

Back