• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

slm kızlar nasılsınız bakalım evet doktora gittik nihayet veeeeeeeeeeeeeeee
bir pipili daha geliyor
naz kızlarına talip çok olacak ona göre:1:
133 gram olmuş boyunu tam anlamadım baş göbek bacak ayrı ayrı ölçtü tam ölçü yok ama kilosu maşallah tosuncuk olmasında.
birde çikolata yedim girmeden önce çocuk içerede apaçi dansı yapıyordu sanki ve en önemlisi bu ay tam 2.5 kilo alarak doktordan iyi bir fırça yedim toplamda 6 kilo almış oldum galiba 1.ciyim
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bir pipili daha geliyor
133 gram olmuş boyunu tam anlamadım baş göbek bacak ayrı ayrı ölçtü tam ölçü yok ama kilosu maşallah tosuncuk olmasında.
birde çikolata yedim girmeden önce çocuk içerede apaçi dansı yapıyordu sanki ve en önemlisi bu ay tam 2.5 kilo alarak doktordan iyi bir fırça yedim toplamda 6 kilo almış oldum galiba 1.ciyim

erkekin hayırlı olsun,gözün aydın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim canım çok sağol ama en son doktora eminmisim gerçekten erkekmi dediğimde resmen pipisinin ultrasonunu aldı bide yanına pipi yazıp çıkarttı al canım sana kapak olsun der gibi

bir pipili daha geliyor
bu ne kuzum aa erkeklerden geçilmiyooo wallahii

kızlarımın taliplerii artıyoo km en çok başlık werirse ona wericeem:82::82:

gözün aydın cnmm sağlıcakla gelsin erkekiin:emir_bebek::nazar:

bir pipili daha geliyor

:64:Hadi gozun aydim tatlim:nazar: Massallah kasim anneleri,nin %95 erkek benimdemi erkek acaba:26:

bu ne kuzum aa erkeklerden geçilmiyooo wallahii

kızlarımın taliplerii artıyoo km en çok başlık werirse ona wericeem:82::82:

gözün aydın cnmm sağlıcakla gelsin erkekiin:emir_bebek::nazar:

sağol canım bu sene erkek senesi olacak galiba ama ben ne isim koycam kocam az önce feyyaz dedi uçacaktım nerdeyse ona nerden buluyor böyle isimleri bu erkekler ya kız olsa hazırdı zeynep ama erkek işte şimdi ara dur 5 ay
ilk bulduğum 3 isim
emir-furkan-eymen anlamlrıda çok güzel
niye böyle isim bulamıyorlar bunlar yaww

sağol canım bu sene erkek senesi olacak galiba ama ben ne isim koycam kocam az önce feyyaz dedi uçacaktım nerdeyse ona nerden buluyor böyle isimleri bu erkekler ya kız olsa hazırdı zeynep ama erkek işte şimdi ara dur 5 ay
ilk bulduğum 3 isim
emir-furkan-eymen anlamlrıda çok güzel
niye böyle isim bulamıyorlar bunlar yaww
:60::60::60:feyyazzz ay çk güldm yaaa kaanda gzl cnm bnm erkek olsade efe ege olcktı eşimin tercihi ama emirde gzll

esım yoktu 12 gun herseyı kırlı geldı ...yarın gece yıne gıdıcek ühühüh hepsını yıkıyımda yarın utu yapcam yanına koymak ıcın :95:

son posta hala yıkanıo son 43 dk sı marka model bıldırırım az sonraaaaa:52:

ayyyy benimde ütülerim birikti :50: hemde bayaaa:95::95::95:

zor oluyordur canım yaaa, böle de...10 gün kalıyomuş filan... Allah yardımcınız olsun...:70:

Pur'cum mide bulantıların geçti mi ????

Ben tam da geçti derken, bugün bir kustum, aman Allah'ım :53::53::53:

İçimden canavar çıkacak sandım :95:

selam kislar benimde sabah ilk kalktigimda cok midem bulaniyo kahvaltidan sonra hafifliyor.bu hafta 400gr kadar aldim bu zamana kadar verdigim kilolari artik almaya basliycam sanirim gobegimde cok hafif cikmaya basladi.geceleri cok bel ve sirt agrilarim oluyo sabah kalkinca gerine gerine her yerimi kutletmek istiyorum acaba tehlikesi varmidir

Back