sağol,bende bilmiyorum cinsiyetini bende her ikisine de olacak renkleri tercih ettim,inş.. en kısa zamanda öğreniriz o zaman asıl alışveriş![]()
Aaaa evet 13 haftadasin henuz anladim benimde bu ay sonunda belli olacak cok heycanli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol,bende bilmiyorum cinsiyetini bende her ikisine de olacak renkleri tercih ettim,inş.. en kısa zamanda öğreniriz o zaman asıl alışveriş![]()
Aaaa evet 13 haftadasin henuz anladim benimde bu ay sonunda belli olacak cok heycanli![]()
slm kızlar nasılsınız bakalım evet doktora gittik nihayet veeeeeeeeeeeeeeee
bir pipili daha geliyor
naz kızlarına talip çok olacak ona göre
133 gram olmuş boyunu tam anlamadım baş göbek bacak ayrı ayrı ölçtü tam ölçü yok ama kilosu maşallah tosuncuk olmasında.
birde çikolata yedim girmeden önce çocuk içerede apaçi dansı yapıyordu sanki ve en önemlisi bu ay tam 2.5 kilo alarak doktordan iyi bir fırça yedim toplamda 6 kilo almış oldum galiba 1.ciyim
![]()
teşekkür ederim canım çok sağol ama en son doktora eminmisim gerçekten erkekmi dediğimde resmen pipisinin ultrasonunu aldı bide yanına pipi yazıp çıkarttı al canım sana kapak olsun der gibi
bu ne kuzum aa erkeklerden geçilmiyooo wallahiislm kızlar nasılsınız bakalım evet doktora gittik nihayet veeeeeeeeeeeeeeee
bir pipili daha geliyor
133 gram olmuş boyunu tam anlamadım baş göbek bacak ayrı ayrı ölçtü tam ölçü yok ama kilosu maşallah tosuncuk olmasında.
birde çikolata yedim girmeden önce çocuk içerede apaçi dansı yapıyordu sanki ve en önemlisi bu ay tam 2.5 kilo alarak doktordan iyi bir fırça yedim toplamda 6 kilo almış oldum galiba 1.ciyim
![]()
slm kızlar nasılsınız bakalım evet doktora gittik nihayet veeeeeeeeeeeeeeee
bir pipili daha geliyor
![]()
bu ne kuzum aa erkeklerden geçilmiyooo wallahii
kızlarımın taliplerii artıyoo km en çok başlık werirse ona wericeem:82::82:
gözün aydın cnmm sağlıcakla gelsin erkekiin![]()
ciğtanem avatarındaki resim senin bebikinmiii![]()
sağol canım bu sene erkek senesi olacak galiba ama ben ne isim koycam kocam az önce feyyaz dedi uçacaktım nerdeyse ona nerden buluyor böyle isimleri bu erkekler ya kız olsa hazırdı zeynep ama erkek işte şimdi ara dur 5 ay
ilk bulduğum 3 isim
emir-furkan-eymen anlamlrıda çok güzel
niye böyle isim bulamıyorlar bunlar yaww
:78:Evet gulum benim bebisim bu resimde 12 haftalik,di![]()
esım yoktu 12 gun herseyı kırlı geldı ...yarın gece yıne gıdıcek ühühüh hepsını yıkıyımda yarın utu yapcam yanına koymak ıcın :95:
son posta hala yıkanıo son 43 dk sı marka model bıldırırım az sonraaaaa![]()
ay burası daha eğlenceliymiş kızlar çok esprilibende buraya takıliim yaf...
selam kıslaaaar
![]()
Hadi gozun aydim tatlim
Massallah kasim anneleri,nin %95 erkek benimdemi erkek acaba:26:
:78:Evet gulum benim bebisim bu resimde 12 haftalik,di![]()