• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

5 posta çamaşır mı ne yaptın kızım :53:

Bozulmazsa makinenin adını yaz :27::27::27:

esım yoktu 12 gun herseyı kırlı geldı ...yarın gece yıne gıdıcek ühühüh hepsını yıkıyımda yarın utu yapcam yanına koymak ıcın :95:

son posta hala yıkanıo son 43 dk sı marka model bıldırırım az sonraaaaa:52:

bende ilkinde oğlum olmasını çok istemiştim gönlüme görede oldu:emir_bebek:
inşallah şimdi ikincide dilediğim gibi olur:)) ama bence her annenin kız evladı olmalı kız başka bence
tabi öncelik sağlıklı ve hayırlı olmaları

Oncelikle hsg aramiza demekki sende ikinciyi bekliyorsun bende oyleyim 1 kizim var bizimkiler erkek istiyorlar ama tabi esim ve benim icin fark etmiyor:49:

gemcim eşin iş içinmi yook ayy kıyamam sana zor oluyodur bölee yalnız kalmıyon işlhhh

buarada yenia rkadaşlar hg niz topikimizeee:16::16:

gemcim eşin iş içinmi yook ayy kıyamam sana zor oluyodur bölee yalnız kalmıyon işlhhh

buarada yenia rkadaşlar hg niz topikimizeee:16::16:

eet canım samsunda santıyesı var gıtgel zor oluyo gıttımı kalıo 10 gun ıste ,annemde kalıorum genelde ama cok ozluyorum kocamı :59:

arkadasları 2011 agustos annelerı topıcınden kardes topıc sayılırız :49:

Burda yine kar yagiyor durmadi zaten ekimden belli:63: cok SIKILDIM 24 saat evin icinde havalar isinsada gunes yuzu gorsek artik.

Canımmmmmmmmmm çok sevindim. Allah bağışlasın. Amin bitanemmmm güzel duaların için. :16::16::16::16:

sağol cnmcım:16:

ya ben az önce göbeğimin sağ alt tarafında bi seyirme hissettim ama çok değişik bişidi daha önce böle bişi olmamıştı. acaba bebişin hareketimiydi:66:

ben ilk 16. haftamda hissettim bebeğin olabilirr

ben hep solumda hissediyorum :))

sağda erkek derler ama :44:

teşekkür ederim kızlar...

kızları kapışacağız valla nazz senin işin zor hem de çok zor.:52::52:

cnm gzünaydın hayırlı olsun bebişin:16:

Eki Görüntüle 140020 Eki Görüntüle 140021 kızlar bakın kuzularımın ilk cicilerineee:)))

ayyy yesinler çok tatlı bende bişiler aldım çok güseller :))

:24::24::24:güle güle kullan cnm bnm

kızlar öyle bir basım agrıyorki anlatamam neden böle oluyor ya bu aralar iyice sıklastı uyuyunca gecer dedim uyudum uyandım sevincle ohh gecmiştir diye ama ayaga kalakınca anladımki gecmemeiş sardım basımı dolanıyorum ya

biz de bugün doktordaydık ikli testimizin sonucu güzel çıktı... Teyzemizle alışveriş yaptık...Hastane çıkışı,minicik çoraplar,merserize battaniye bide patikler aldık çok güzel dayanamadım aldım valla...:76::76::76:

biz de bugün doktordaydık ikli testimizin sonucu güzel çıktı... Teyzemizle alışveriş yaptık...Hastane çıkışı,minicik çoraplar,merserize battaniye bide patikler aldık çok güzel dayanamadım aldım valla...:76::76::76:

Gozun aydin cnm :emir_bebek: ay ne hos bende sabirsizlaniyorum bir cinsiyetini ogreneyim ozaman hemen alis verise :66:

Gözün aydın canım:nazar::16:

kızlar öyle bir basım agrıyorki anlatamam neden böle oluyor ya bu aralar iyice sıklastı uyuyunca gecer dedim uyudum uyandım sevincle ohh gecmiştir diye ama ayaga kalakınca anladımki gecmemeiş sardım basımı dolanıyorum ya

Ay canim ya cok zor bilmezmiyim basina soguk havlu koy canim ise yaraya bilir uzan dinlen cok gecmis olsun :26:

Back