kız isimlerinde bir sürü sayarım sana da erkek isimlerinde insan çok zorlanıyor yaaa....
şu baba ismi koymayada sinir oluyorum bari onun yanına erkek olursa güzel bir isim daha koyun......:))))
saclarım berbat sekılde cok beyazım var ve cok hızlı uzuyo..boyatmak hakkında dr una danısan varmı hıc..benımkını aradıms sımdı amelıyattaymıs soramadım:95:
ozaman vaktı gelmıs3 aydan sonra bitkisel boyalarla boyatılabilir yazıyor nette ama ben kontrolde sorcam dr a..
en gucuk oldugum gelenek ve benıde bulduyawww turkuaz aynı gidiyoruz ama sen öğrendin cinsiyeti
ben daha öğrenemedim
sölemedi dr yaa
.........
ben hiç bulamıyorum
erkek olursa biri kayınpederimin adı olcak o kesin de
kız olursa ne olcak bilemiyorum ve ayrıca da bulamıyorummmm
benım okuduklarım kadarıyla hıc bır etkısı belırlenmemıs aslında her dr farklı bısey soyluyor ıstebenim doktorum ilk kontrole gittiğimde ben hamilelik döneminde saç boyamayı ne kadar doğal ürün deselerde önermiyorum demişti.
slm kızlarrr umarım hepinizin keyfi yerindedir, ya ben size bişey sorcam, aranızda topuklu ayakkabı giyen var mı hani illa sivri değil dolgu topuk felan giyen , ya ben o kadar alışmışım ki topuklu ayakkabı giymeye şimdi düz ayakkabıyla sanki çok kısa boyluymuşum gibi hissediyorum, dolgu topuk ayakkabı giysem bişe olur mu :26:
GEM bende bes evlerde oturyorum sen hangi doktara gidiyosun ben doruktaki evrim aydına gidiyorum dilerim bir gün tanısmakta nasip olur
bukadar olur sımdı dr um maıl atmıs..saclarını boyatabılırsın boyadakı olay solunumla ılgılı o kokuyu teneffus etme.boyat sarsınlar kafanı acık havada dur demıs ...
yarın ılk ısım olacak
Aaa süpermiş
Aynalara küsmeyecez bir nebze de olsa :86:
maili alınca kuaforumu aradım yarın 11 de ordayım
hem dedıkı bıtkısellerde o koku(amonyak) yok ama sen yınede bahcede oturursun :86:
hem belkı yarın aksam kocacıkta donecek benı gusel gorsun
E biraz ayrı kaldınız emin ol zaten güzel görecektir saçını boyatmasanda :86::86:
Merhabalar ben su cizelgeyi bir turlu ekleyemedim ve yanlis hic birsey de yapmiyorum yardim lutfen 2007 yilinda yapmistim hic bir sorun yasamadan simdi deniyorum olmuyor:95:baby gagadan stiyorum ilgilenirseniz cok sevinirim
aslında bunu denemek ıcın boyatmasammı
sacımı boyattımı hıc farketmes kendılerı boyatmadıgımı anlarmı acaba
pur gorsen varya cıddı kotu helekı toplarsam sacımı heryer beyaz yok yoook ben gıdıorum yarın sabah kuafore :86:
canım baby gaga acılmıyor bende bakamadım o yusden ..aynı sekıldemı oluyor bılemedım :26:
keramos hala alısverıstemı acaba
bayanseyma kızın hayırlı olsun canım :80: bu arada herkes bişeyler yapmaya başlamış az çokbizimde yeleklerimiz, battaniyemiz örülüyo. ben hala cinsiyeti için gidemedim. inş. bu hafta sonu giderim bende çok merak etmeye başladım teyzeleri .
bi de dışardan bişey yememeye bakın kızlar. pazar günü lahmacun yedim akşamına nakavt oldum. ne yediysem çıktı . p.tesi işe de gidemedim. bari siz daha dikkatli olun. boşboğaz oldum iice ne görsem istedimolucağı buydu. neyse bugün normale döndüm çok şükür
herkese merhaba,
bayanseyma gözün aydın,Allah'ım sağlıkla kucakladığınız günleri de göstersin inşallah,amin.
Kızlar bende cuma günü başka bir doktora gittim. Plesanta aşağıda gözüküyordu ne durumda diyex bir de geçen sefer oğlumu göremedim özlemiştim.14 cm 190 gr olmuş geriniyordu, keyifçi dedi doktor) Onun dışında tetanos aşısı için 4.ayın sonunda gel demişti, ama benim geçen mayıs ayında tetanos aşısı olduğumu öğrenince 5 Mayısa bıraktılar aşımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?