-----2010 KASIM hamişleri----

kız isimlerinde bir sürü sayarım sana da erkek isimlerinde insan çok zorlanıyor yaaa....
şu baba ismi koymayada sinir oluyorum bari onun yanına erkek olursa güzel bir isim daha koyun......:))))

koycaz canım koycaz
kız da olsa erkekte olsa çitf isim olcak
işte gelenek gibi bişi olmuş yapcak bişi yok
say bakiimm o kız isimlerinden:)

slm kızlarrr umarım hepinizin keyfi yerindedir, ya ben size bişey sorcam, aranızda topuklu ayakkabı giyen var mı hani illa sivri değil dolgu topuk felan giyen , ya ben o kadar alışmışım ki topuklu ayakkabı giymeye şimdi düz ayakkabıyla sanki çok kısa boyluymuşum gibi hissediyorum , dolgu topuk ayakkabı giysem bişe olur mu :26:

saclarım berbat sekılde cok beyazım var ve cok hızlı uzuyo..boyatmak hakkında dr una danısan varmı hıc..benımkını aradıms sımdı amelıyattaymıs soramadım:95:

benim doktorum ilk kontrole gittiğimde ben hamilelik döneminde saç boyamayı ne kadar doğal ürün deselerde önermiyorum demişti.

3 aydan sonra bitkisel boyalarla boyatılabilir yazıyor nette ama ben kontrolde sorcam dr a..
ozaman vaktı gelmıs kontrolun cmtsı senın sor mutlaka benım doktor yurtdısında bıdakı cuma gelcek nezaman gıderım kontrole bellı degıl

en gucuk oldugum gelenek ve benıde buldu hıc ıcıme sınmıyor napıcam bılemıorum..erkek cocuk ıstememe ragmen dr erkek dıyınce sırf bu yusden sevınemedım

benim doktorum ilk kontrole gittiğimde ben hamilelik döneminde saç boyamayı ne kadar doğal ürün deselerde önermiyorum demişti.
benım okuduklarım kadarıyla hıc bır etkısı belırlenmemıs aslında her dr farklı bısey soyluyor ıste

bukadar olur sımdı dr um maıl atmıs..saclarını boyatabılırsın boyadakı olay solunumla ılgılı o kokuyu teneffus etme.boyat sarsınlar kafanı acık havada dur demıs ...

yarın ılk ısım olacak

ben normaldede topuklu gıymesdım hep babet veya spor gıyerdım..ama mesela dr babetıde yasakladı ..azda olsa topuk olmalıymıs hanı mınıcıklerden ..dumduz olan tabanlar ve topuklular bel ve sırt agrısı yaparmıs..yanı demek ıstedımkı duz gıyme zaten

GEM bende bes evlerde oturyorum sen hangi doktara gidiyosun ben doruktaki evrim aydına gidiyorum dilerim bir gün tanısmakta nasip olur

Aaa süpermiş
Aynalara küsmeyecez bir nebze de olsa :86:

Aaa süpermiş
Aynalara küsmeyecez bir nebze de olsa :86:

maili alınca kuaforumu aradım yarın 11 de ordayım
hem dedıkı bıtkısellerde o koku(amonyak) yok ama sen yınede bahcede oturursun :86:

hem belkı yarın aksam kocacıkta donecek benı gusel gorsun

maili alınca kuaforumu aradım yarın 11 de ordayım
hem dedıkı bıtkısellerde o koku(amonyak) yok ama sen yınede bahcede oturursun :86:

hem belkı yarın aksam kocacıkta donecek benı gusel gorsun

E biraz ayrı kaldınız emin ol zaten güzel görecektir saçını boyatmasanda :86::86:

E biraz ayrı kaldınız emin ol zaten güzel görecektir saçını boyatmasanda :86::86:

aslında bunu denemek ıcın boyatmasammı

sacımı boyattımı hıc farketmes kendılerı boyatmadıgımı anlarmı acaba

pur gorsen varya cıddı kotu helekı toplarsam sacımı heryer beyaz yok yoook ben gıdıorum yarın sabah kuafore :86:

Merhabalar ben su cizelgeyi bir turlu ekleyemedim ve yanlis hic birsey de yapmiyorum yardim lutfen 2007 yilinda yapmistim hic bir sorun yasamadan simdi deniyorum olmuyor:95:baby gagadan stiyorum ilgilenirseniz cok sevinirim

Merhabalar ben su cizelgeyi bir turlu ekleyemedim ve yanlis hic birsey de yapmiyorum yardim lutfen 2007 yilinda yapmistim hic bir sorun yasamadan simdi deniyorum olmuyor:95:baby gagadan stiyorum ilgilenirseniz cok sevinirim

canım baby gaga acılmıyor bende bakamadım o yusden ..aynı sekıldemı oluyor bılemedım :26:

Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım :82:

keramos hala alısverıstemı acaba

canımmm canımmm canım geldim bennn
çok acıktık yemek yedik tlfon trafiği yaptık derkennnn--- tabi siz bunları değilde alışverişi merak ediyorsunuz dimii??

şimdi gezdik gezdik gezdikkk

önce tutkunun donunu ve atletini aldım... 2ser tane... yeni doğana büyük ama ilk olarak don almak için aldımmm...

sora yün yeleklerimiz var ama bi tanede penye yelek aldım...
soracığımaaa; 4tane zıbın aldım -şimdilik-
bi tane yatak nevresim takımı aldım. köpecikliiiii
bi de battaniye aldık...
altı naylonlu alez ve 4 kenarı lastıkli beyaz tek carsaf aldım...
ince alt açma takımı aldım. hani doktora komsuya giderken cantada tasımak için bebemi elalemin yatakına kanepesine yatırmadan altına sermek için

kendime bi pantolon aldım
lohusalık için önden düğmeli sabahlıklı bi pijama aldım

başladık işteeee
Allahım bebemizi kucakımıza almayı nasip etsin...

kocamcım kıskanmasın die ona da bi pijama aldım

herkese merhaba,

bayanseyma gözün aydın,Allah'ım sağlıkla kucakladığınız günleri de göstersin inşallah,amin.

SAĞOLUN bayanlar bu arada benim yafrum 250 grmmış doktorun hesabına göre 18 haftalıkmış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…