• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kızlar....
bizde dün gittik doktor amcamıza amca demeye bin şahit lazım ya...:))) abi diyelim...:)
oğlum bağdaş kurmuş oturdu sakladı herbirşeyini 15 dk uğraştan sonra tam orta yerinden gördük malum yerini...:)))
bu arada sırt üstü hatta karınının üstüne bile yatabilirsin dedi bana...:)))
bel ağrısı çekmeye devam.....
grmını sordum söylemedi 5. aydan sonra takip edicez onları dedi daha ne ki.....:))))
1 marta gün verdi idrar kültür testi ve 3 lü testi yapacakmışız......
bizden bu kadar şuanlık......:66::66:

gözün aydın...:nazar:
bizimki 140 gr arkadasın 12 haftalık 85 gr. seninde ortamala100 gr civarıdır merak etme:69:

günaydın kızlar....
bizde dün gittik doktor amcamıza amca demeye bin şahit lazım ya...:))) abi diyelim...:)
oğlum bağdaş kurmuş oturdu sakladı herbirşeyini 15 dk uğraştan sonra tam orta yerinden gördük malum yerini...:)))
grmını sordum söylemedi 5. aydan sonra takip edicez onları dedi daha ne ki.....:))))
ohhh hadi maşlhh oğluşuna cnmm:nazar::nazar:
bnde cuma günü gidicem dr a 3 test yapılck
hıı bu arada dün sağlık ocağına gittim gebelik kartı çıkardılar muayene etiiler bide el doppleriyle kalp atışlarımıza baktık.)) hala gitmemiş olanlar gitsin mutlakaa

Tünaydın kızlar :92:
benim annemde örgü örüyor tığ yapıyor acıcıkta dikiş makinası kullanmayı bilir...:52:
ankara bi geldim ne göriimmm:53::53::53:
iki adet kış için şapka ve atkı takımı yapılmış...
iki adet yelek yapılmış mavi ve beyaz
bi hırka yapılmış yeşil
bi sarı takım yapılmış... alt ve üst için
ikide patik var...
soraaa 8 tane salya bezi
bugunde battaniye kumaşını kesti dikti kenarını dantelledi maşallahhh:nazar::nazar::nazar:

teyzelerimde calışıyor bakalım neler neler gelcek daha???:62::62::62:

Oyy maşallah :nazar: Tam seri üretime geçmişler :1:
günaydın kızlar....
Gözün aydın canım :nazar:

nakonun sitesi var canım...
üye olunca model yapılışları var
hemmen bakıyorum saol canım
günaydın kızlarrrr:92:

bugun gezme günü alışveriş timeee:62::62::62:

önce don alacam soraaa da ne bulursam:52::52::52:

annem kendine de bikaç pijama altı alman lasım dedi. malum lohusalık döneminde cok lazım oluyormuş...

ben yazlık kıyafetler bulamayınca dün sizlerden biri demişti: bebiş gelcek kış 6 aylık olcak kışlık al diye... bakıcasss artık:64:
ben didim beeen didimm :10: bebeto dıye bı magaza var bursada %60 ındırım yapmıs ama nasıl guzel pantalonlar var kıslık 20 tl ye fılan ole fırst yakaladınmı kıslık al dıye dıdım ...guzel seyler al oğlusumuza :55:
günaydın kızlar....
gozun aydın tatlım bı sorun yok..bel agrısı dogurduktan sonra gececek sanırım:50:

bnde cuma günü gidicem dr a 3 test yapılck
hıı bu arada dün sağlık ocağına gittim gebelik kartı çıkardılar muayene etiiler bide el doppleriyle kalp atışlarımıza baktık.)) hala gitmemiş olanlar gitsin mutlakaa

yaa evet bende kayıt olmustum sonra hıc gıtmedım aşı fılan olcaz onlar nezamandı acaba drumuz soyler heralde dımı :26:

herkese merhaba,

bayanseyma gözün aydın,Allah'ım sağlıkla kucakladığınız günleri de göstersin inşallah,amin.

yaa evet bende kayıt olmustum sonra hıc gıtmedım aşı fılan olcaz onlar nezamandı acaba drumuz soyler heralde dımı :26:

burda ki bi arkadaş 17. haftada olmuştu aşısını kimdi unuttum ama.....ama doktora sorup öyle gitmek gerek.........

burda ki bi arkadaş 17. haftada olmuştu aşısını kimdi unuttum ama.....ama doktora sorup öyle gitmek gerek.........

tabı canım..saglık ocagındakı hemsıre bana heray ugra demıstı ben hıc gıtmedım napcakkı hersy kılomu fılan olcucekler heralde :49:

saclarım berbat sekılde cok beyazım var ve cok hızlı uzuyo..boyatmak hakkında dr una danısan varmı hıc..benımkını aradıms sımdı amelıyattaymıs soramadım:95:

saclarım berbat sekılde cok beyazım var ve cok hızlı uzuyo..boyatmak hakkında dr una danısan varmı hıc..benımkını aradıms sımdı amelıyattaymıs soramadım:95:

Ben de aynı sıkıntıdan muzdaribim, bu kadar beyazım olduğunu bilmiodum valla.
Berbat oldu saçlarım..

bana dr 20. haftada olucaksın demişti cnm aşıyoo
walla dr lar 4. 5. aydan snr bitkisel boyalarla boyayabilirsiniz diyo bnmde röflem yarılandı esmen ama napiim yaptırmıcam aralardad beyaz dolduu ama doğumu beklerim ben ne olur ne olmaaz

Kızlar bende cuma günü başka bir doktora gittim. Plesanta aşağıda gözüküyordu ne durumda diyex bir de geçen sefer oğlumu göremedim özlemiştim.14 cm 190 gr olmuş geriniyordu, keyifçi dedi doktor ;)) Onun dışında tetanos aşısı için 4.ayın sonunda gel demişti, ama benim geçen mayıs ayında tetanos aşısı olduğumu öğrenince 5 Mayısa bıraktılar aşımı...

kızlar beişlerinize isim buldunuzmu
benim bebişin cinsiyeti henüz belli değil ama
isim aramaya başladım bile ben
ama bi türlü hiçbirni seçemiyorum:52:

Bnde cuma günü gidicem dr a 3 test yapılck

canım ben geçen ay gittim sağlık ocağına acayip kalabalıktı isterlerse 500 kere arasınlar yok gitmem ne o kalabalık yaa amannn

kızlar beişlerinize isim buldunuzmu
benim bebişin cinsiyeti henüz belli değil ama
isim aramaya başladım bile ben
ama bi türlü hiçbirni seçemiyorum:52:

kız ismim hazırdı ne güzel eşim erkek ismi oalrak talha berk veya muhammed talha dedi ama benim içime pek sinmiyor.....

slm kislar bugun 15. haftamiza girdik seymacim tebrik ederim canim allah gonlune gore verdi.bu durumda bi tek ben kaldim ve daha 17 gunumuz var off ya

kız ismim hazırdı ne güzel eşim erkek ismi oalrak talha berk veya muhammed talha dedi ama benim içime pek sinmiyor.....
yawww turkuaz aynı gidiyoruz ama sen öğrendin cinsiyeti
ben daha öğrenemedim
sölemedi dr yaa
.........
ben hiç bulamıyorum
erkek olursa biri kayınpederimin adı olcak o kesin de
kız olursa ne olcak bilemiyorum ve ayrıca da bulamıyorummmm

yawww turkuaz aynı gidiyoruz ama sen öğrendin cinsiyeti
ben daha öğrenemedim
sölemedi dr yaa
.........
ben hiç bulamıyorum
erkek olursa biri kayınpederimin adı olcak o kesin de
kız olursa ne olcak bilemiyorum ve ayrıca da bulamıyorummmm

kız isimlerinde bir sürü sayarım sana da erkek isimlerinde insan çok zorlanıyor yaaa....
şu baba ismi koymayada sinir oluyorum bari onun yanına erkek olursa güzel bir isim daha koyun......:))))

Back