• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bende kızıma beyaz ayakkabı pembe bant

örgü yelek

polar battaniye

ağız mendili

tulum

ve pembeli beyaz tüllü bi elbise aldım yanında bantı hediyeee

ay herşey çok güzel kızlar yaaa

güzel bir alışveriş yaptım birde yeni doğan 3lü pamuk+saf sudan yapılmış

üni baby ıslak mendil aldım

mutluyum ....:):emir_bebek:

canımmm canımmm canım geldim bennn
çok acıktık yemek yedik tlfon trafiği yaptık derkennnn--- tabi siz bunları değilde alışverişi merak ediyorsunuz dimii??

şimdi gezdik gezdik gezdikkk:64:

önce tutkunun donunu ve atletini aldım... 2ser tane... yeni doğana büyük ama ilk olarak don almak için aldımmm...:52:

sora yün yeleklerimiz var ama bi tanede penye yelek aldım...
soracığımaaa; 4tane zıbın aldım -şimdilik-:60:
bi tane yatak nevresim takımı aldım. köpecikliiiii:49:
bi de battaniye aldık...
altı naylonlu alez ve 4 kenarı lastıkli beyaz tek carsaf aldım...
ince alt açma takımı aldım. hani doktora komsuya giderken cantada tasımak için bebemi elalemin yatakına kanepesine yatırmadan altına sermek için

kendime bi pantolon aldım
lohusalık için önden düğmeli sabahlıklı bi pijama aldım

başladık işteeee :nazar:
Allahım bebemizi kucakımıza almayı nasip etsin...

kocamcım kıskanmasın die ona da bi pijama aldım:27:

Güle güle kullanın canım :emir_bebek::nazar:
Koyulaştırdığım cümlene de bittim :111::86::81:

bende kızıma beyaz ayakkabı pembe bant

örgü yelek

polar battaniye

ağız mendili

tulum

ve pembeli beyaz tüllü bi elbise aldım yanında bantı hediyeee

ay herşey çok güzel kızlar yaaa

güzel bir alışveriş yaptım birde yeni doğan 3lü pamuk+saf sudan yapılmış

üni baby ıslak mendil aldım

mutluyum ....:):emir_bebek:

Güle güle kullanın canım :16::nazar:
Kız bebeklere göre zaten çok şeker şeyler var, insanın aldıkça alası gelir :21::12:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar geçmişi pek takip edemedim herşey yolundadır umarım.girememedim nete bulantılarım yüzünden ben hala çekiyorum şu bulantıları nasıl geçicek bilmiyorum.benim kontrollerim haftaya görcem inş. bebişimi.herkesi çok kocaman öpt.

en gucuk oldugum gelenek ve benıde buldu :14:hıc ıcıme sınmıyor napıcam bılemıorum..erkek cocuk ıstememe ragmen dr erkek dıyınce sırf bu yusden sevınemedım :43:

napalım canım yapcak bişi yok
çokk takılma
arkadaşlarım diyoki
bebeğin doğduktan sonra onun adı sanı cinsiyeti senin için önemli olmuyo
o senin bebeğin oluyo
artı yanına bi isim daha koyabilirsin
biz öle yapıcaz

mrb kızlar hepinize günaydııııııııııııııııın
ben hep yazdıklarınızı takip ediyorum
ama çok fazla yazamıyorum.iş yerinde pek fırsat olmuyo.seymacım kızın hayırlı olsun.
herşey yolunda sanırım .bu arada 17. haftada aşı olan bendim arkadaşlar dr sölemedi bana aşı tarihini sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim tesadüf oldu dr aşını da yapalım dedi bu ayın 28 de yine olucam.
benimde boya ihtiyacım var ama boyatmıycam ben içim rahat etmiyor emzirme döneminde bile boyatmamak lazımmış.varsın gelsin dipler sabredicem çocuğum için.
görüşmek üzere ii bakın kendinize..

kızlaaaar günaydın keramoş walla neler almışın kız ii günlerde giyiynimn işlh cnmm:)

walla şu kayınpeder koyma ismi bzdede war kızlar eşim diyo ilk isim o olcak e bzm kız we ikiz olunca annesinin ismi birine annemin ismi birine ikinci isimleri hazır ztn bana kalsa hiç annelerin ismini koymam ama .......

en gucuk oldugum gelenek ve benıde buldu :14:hıc ıcıme sınmıyor napıcam bılemıorum..erkek cocuk ıstememe ragmen dr erkek dıyınce sırf bu yusden sevınemedım :43:

napalım canım yapcak bişi yok
çokk takılma
arkadaşlarım diyoki
bebeğin doğduktan sonra onun adı sanı cinsiyeti senin için önemli olmuyo
o senin bebeğin oluyo
artı yanına bi isim daha koyabilirsin
biz öle yapıcaz

Canım öyle deme senin böyle düşünmen bile beni üzdü açıkçası. Sağlıklı hayırlı bi evlat olsun en başta öyle düşün. benim için hiç farketmez kız olmuş erkek olmuş. Allahdan hayırlısını dile bence:43:

mrb kızlar hepinize günaydııııııııııııııııın
ben hep yazdıklarınızı takip ediyorum
ama çok fazla yazamıyorum.iş yerinde pek fırsat olmuyo.seymacım kızın hayırlı olsun.
herşey yolunda sanırım .bu arada 17. haftada aşı olan bendim arkadaşlar dr sölemedi bana aşı tarihini sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim tesadüf oldu dr aşını da yapalım dedi bu ayın 28 de yine olucam.
benimde boya ihtiyacım var ama boyatmıycam ben içim rahat etmiyor emzirme döneminde bile boyatmamak lazımmış.varsın gelsin dipler sabredicem çocuğum için.
görüşmek üzere ii bakın kendinize..

bende saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum ama doğumdan sonraya kaldı artık yapcak bişi yok kızlar dayanalım azcık doğumdan sonra kiloları veririz şaçları boyatırız :46:

günaydın arkadaşlar geçmişi pek takip edemedim herşey yolundadır umarım.girememedim nete bulantılarım yüzünden ben hala çekiyorum şu bulantıları nasıl geçicek bilmiyorum.benim kontrollerim haftaya görcem inş. bebişimi.herkesi çok kocaman öpt.

Tunaz kaçıncı haftadasın hala sürüyor bulantıların. Ben çok şükür bulantı çekmedim hiç

slm kıslar bende kasım ayında hamile kalanlardanım acaba sizlerden bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldumu kaçıncı haftada öğreniliyor

slm kıslar bende kasım ayında hamile kalanlardanım acaba sizlerden bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldumu kaçıncı haftada öğreniliyor

slm canım.
burda herkes cinsiyetini öğrendi sayılır bebişinin ben hariç :43:
genelde 13. haftadan sonra dr lar tahmini bişeyler söylüyor 16. haftadan sonra da net görülebiliyor.
yani sen de öğrenebilirsin

kızlar gunaydınnnnn
hepınız ıyısınız umarım okudugum kadarıyla ıyıysınız benımde cınsıyetı ogrenmeme son 2 gun kaldı cok heycanlıyım ya bır tarafım erkek ıstıyor bır tarafım kız bakalım allah ne vercek banada.once saglıklı olsunda gerısı bos

slm canım.
genelde 13. haftadan sonra dr lar tahmini bişeyler söylüyor 16. haftadan sonra da net görülebiliyor.

canım doktoruna gore degısıyor kımı 12. 13. haftada soyluyor kımı doktorda benımkı gıbı mesela 16. haftadan once soylemıyor aman gec olsunda kesın olsun canım sonra bıde ıhtımallerle yasamayalım.

slm canım.

ay canım inşallah aslında doktora cinsiyeti nedir diye sormakta istemiyorum sağlıklı olsunda
ama ne bilim burda okurken birden merak ettim işte daha değerim bin olmamıştı kese görünmüştü annemler erkek erkenden kendi gösterir demişlerdi o yüzden erkek hissediyorum

kıslar son bir soru ikili tarama testini hepiniz yaptırdınızmı ben haftaya 14 şubatta gidecemde geç mi olur biras

ay canım inşallah aslında doktora cinsiyeti nedir diye sormakta istemiyorum sağlıklı olsunda
ama ne bilim burda okurken birden merak ettim işte daha değerim bin olmamıştı kese görünmüştü annemler erkek erkenden kendi gösterir demişlerdi o yüzden erkek hissediyorum

hayırlısı olsun canım. rabbim sağlık versin:emir_bebek:

ben 17 şubat yani haftaya perşembe gidicem inş. 17. haftaya girmiş olucaz o zaman çok heyecanlıyım bende senin gibi bi kız bi erkek istiyorum. en önemlisi sağlıklı olsun minişlerimiz.:nazar::nazar::nazar:
en geç ben öğrenicem desenize cinsiyeti
benim randevu tarihim 25 şubat
dr sölemedi bi dahaki ay , sölerim henüz belli değil dedi
ama meraktan çatlıcam yaniii

Back