canımmm canımmm canım geldim bennn
çok acıktık yemek yedik tlfon trafiği yaptık derkennnn--- tabi siz bunları değilde alışverişi merak ediyorsunuz dimii??
şimdi gezdik gezdik gezdikkk
önce tutkunun donunu ve atletini aldım... 2ser tane... yeni doğana büyük ama ilk olarak don almak için aldımmm...
sora yün yeleklerimiz var ama bi tanede penye yelek aldım...
soracığımaaa; 4tane zıbın aldım -şimdilik-
bi tane yatak nevresim takımı aldım. köpecikliiiii
bi de battaniye aldık...
altı naylonlu alez ve 4 kenarı lastıkli beyaz tek carsaf aldım...
ince alt açma takımı aldım. hani doktora komsuya giderken cantada tasımak için bebemi elalemin yatakına kanepesine yatırmadan altına sermek için
kendime bi pantolon aldım
lohusalık için önden düğmeli sabahlıklı bi pijama aldım
başladık işteeee
Allahım bebemizi kucakımıza almayı nasip etsin...
kocamcım kıskanmasın die ona da bi pijama aldım
bende kızıma beyaz ayakkabı pembe bant
örgü yelek
polar battaniye
ağız mendili
tulum
ve pembeli beyaz tüllü bi elbise aldım yanında bantı hediyeee
ay herşey çok güzel kızlar yaaa
güzel bir alışveriş yaptım birde yeni doğan 3lü pamuk+saf sudan yapılmış
üni baby ıslak mendil aldım
mutluyum ....:)
en gucuk oldugum gelenek ve benıde bulduhıc ıcıme sınmıyor napıcam bılemıorum..erkek cocuk ıstememe ragmen dr erkek dıyınce sırf bu yusden sevınemedım
napalım canım yapcak bişi yok
çokk takılma
arkadaşlarım diyoki
bebeğin doğduktan sonra onun adı sanı cinsiyeti senin için önemli olmuyo
o senin bebeğin oluyo
artı yanına bi isim daha koyabilirsin
biz öle yapıcaz
mrb kızlar hepinize günaydııııııııııııııııın
ben hep yazdıklarınızı takip ediyorum
ama çok fazla yazamıyorum.iş yerinde pek fırsat olmuyo.seymacım kızın hayırlı olsun.
herşey yolunda sanırım .bu arada 17. haftada aşı olan bendim arkadaşlar dr sölemedi bana aşı tarihini sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim tesadüf oldu dr aşını da yapalım dedi bu ayın 28 de yine olucam.
benimde boya ihtiyacım var ama boyatmıycam ben içim rahat etmiyor emzirme döneminde bile boyatmamak lazımmış.varsın gelsin dipler sabredicem çocuğum için.
görüşmek üzere ii bakın kendinize..
günaydın arkadaşlar geçmişi pek takip edemedim herşey yolundadır umarım.girememedim nete bulantılarım yüzünden ben hala çekiyorum şu bulantıları nasıl geçicek bilmiyorum.benim kontrollerim haftaya görcem inş. bebişimi.herkesi çok kocaman öpt.
slm kıslar bende kasım ayında hamile kalanlardanım acaba sizlerden bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldumu kaçıncı haftada öğreniliyor
slm canım.
burda herkes cinsiyetini öğrendi sayılır bebişinin ben hariç
genelde 13. haftadan sonra dr lar tahmini bişeyler söylüyor 16. haftadan sonra da net görülebiliyor.
yani sen de öğrenebilirsin
slm canım.
genelde 13. haftadan sonra dr lar tahmini bişeyler söylüyor 16. haftadan sonra da net görülebiliyor.
slm canım.
canım sen ne zaman doktora gıdıyon sulecıgım
ay canım inşallah aslında doktora cinsiyeti nedir diye sormakta istemiyorum sağlıklı olsunda
ama ne bilim burda okurken birden merak ettim işte daha değerim bin olmamıştı kese görünmüştü annemler erkek erkenden kendi gösterir demişlerdi o yüzden erkek hissediyorum
en geç ben öğrenicem desenize cinsiyetiben 17 şubat yani haftaya perşembe gidicem inş. 17. haftaya girmiş olucaz o zaman çok heyecanlıyım bende senin gibi bi kız bi erkek istiyorum. en önemlisi sağlıklı olsun minişlerimiz.
kıslar son bir soru ikili tarama testini hepiniz yaptırdınızmı ben haftaya 14 şubatta gidecemde geç mi olur biras
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?