En guzeli valla
bizim bebek odasını ananeler aldıgı ıcın ses cıkarmıyorum bana kalsa bende bı tek park alırdım ..
sole bı baktımda mama sandalyesıydı yurutectı bılmem nesıydı ayyy ne butce lazım
askolsun tatlım sadece sen rahatla ve inan derdındeyım ben
cumartesı kız dermıs dr mesela dusunemıyorum halını
seyma ıcın 7 subatı bekledık sımdı cmtsıyı beklıyelım
Siz de öle bir durum vardı demi, evin musaitse alsınlar tabi :82:
Biz bu otomatik sallanan ilerde mama sandalyesi olarak kullanılan beşiklerden almayı düşünüyoruz..
Saol canımcım
Ben de düşünemiyorum, geçen sefer zor tuttum kendimi bu sefer kesin zırıldarım
aa nemis o otomatık dedıgın gormedım hıc ben:44:
beşik sağlam oluyor. bebek emekleme döneminde ayağa kalkmak istediğinde yıkılmaz devrilmez.
ama büyümeyen beşiklerde 3-4 yasa kadar yatıyorlar 500 tl civarı
büyüyen beşiklerde 6-7 yaşı görür. ama aldığımız cicik seyleri o zaman bebek işi muamelesi yapabilir. sağlam oluyorlar1000 tl civarı
park besikler 150 den başlıyor 600 tl ye kadar cıkıyor. elekrtonik sallanan - dönenceleri sarkılı olanlar var. park beşik bebek büyüyünce oyun alanı olarak kullanılabiliyor. oyuncak sandığı gibi
ama yanları file yada musamba gibi ya bebek ayaklanınca düsermi çocugu tasırmı???
park beşiğe sığmayınca oda yapma zamanı gelmiştir zaten çocuk anca ozaman kendi kendine giyini3-4 yaş gibi. oda bebekken bebeğe bi anlam ifade etmez.
bide bütün bunlara yatak ve yatak takımları alacağız...
bizde tayınciyiz. oda yapamicas:26:
ya beşik ya park beşik:44:
örnek videoya bak istersen çok hoş bişey Sleeper Elegance Extra Otomatik Sallanan Beşik on Vimeo
ama bu marka yükselmediği için tavsiye edilmiyor, kraftın dondinisi var onlar yükseliyor
kızlar bn napıcam asıl şu oda işini şöle düşünüyorum szde bi fikir werin bana yatakodasına bi park yatak alıcam 8 9 aya kdr orda ikisini yatırırım odalarınada bir tane dolap we ii mobilyalı sallanan yataklardan ilerde büyüyüenlerden aliim diyorum onlarıda 8 9 yaşına kdr kullanabilirler ne dersiniz?
KIZIM GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOO
ÇOK MUTLUYUM ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERDİİİİ
ARZUMCUM DUALARIN VE HİSLERİN TUTTU cnmm
allah sanada sağlıklı hayırlı evlat versin
çok mutluyum çokkkkkkkkk AYAKKABI BANT ALDIM kızıma hemen
doktor alışveriş yapabilirsin dedii gördümm şeysini kızımınn hehe
kızlar bn napıcam asıl şu oda işini şöle düşünüyorum szde bi fikir werin bana yatakodasına bi park yatak alıcam 8 9 aya kdr orda ikisini yatırırım odalarınada bir tane dolap we ii mobilyalı sallanan yataklardan ilerde büyüyüenlerden aliim diyorum onlarıda 8 9 yaşına kdr kullanabilirler ne dersiniz?
Gayet mantıklı canım
kızlar ben orgu ormek ıstıyorumda acıklamalı model bulamadım hıc nette varmı bıldıgınız adresler
ya benımde annemle kayınvalıdem super oruyolar ama bı gordum bole uzerlerıne hayfan motıflerı fılan ıslemısler nası guzel..annemler ole ormuyokı klasık seylerı yapıolaraman be canım valla ben hiç bilmem öle şeyleri, annem yapacak.....
ben elime bi kere küçükken tığ almıştım, onu da elime batırmıştım
ya benımde annemle kayınvalıdem super oruyolar ama bı gordum bole uzerlerıne hayfan motıflerı fılan ıslemısler nası guzel..annemler ole ormuyokı klasık seylerı yapıolar
ısın sınır kısmı o motıfler tıgla yapılıo bende sen gıbı tıgı tutmayı bıle beceremıorum:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?