-----2010 KASIM hamişleri----

keramos sağol canım o ialcı mutlaka araştırıcam çok kaşınıyorum ben de

Ayy canım kolay gelsin, çok zor valla..
İlgi mi çekmeye çalışıyor acaba, kardeşi olcak diye kıskanıyordur bir de komşularla falan ilgilenince iyice dikkat çekmeye çalışmıştır belki :26:

aynen canım istiyoruki tüm ilgi ona olsun herkes onu sevsin ama ne yapalım canım hereksin cocugu var torunu var zaten kimse kimseninkini görmüyoki

Kızlaaaaaaar tatlı komasına giricem....

Tatlı yemeyen ben, yemekten önce tatlı yiyorum

Bu isteğin önüne geçemiyorum gebelik şekerim çıkar mı diye çoook korkuyorum

1 kilo aldım şimdiye kadar, kilo almıyorum ama şekerden korkuyorum

Eşim şimdi işten çıkmış aradı bişey istiyomusun diye yoğun tatlı al ıslak kek gibi, pasta gibi dedim , adamda şaşırdı, ne demek o dedi

En iyisi yemeği yiyip çıkalım, pastaneye gideriz, istediğini yersin dedi...

Eşime söylemedim ama 2'li testin sonucunu öğrenmek için doktoru aradığımda, herşey gayet yolunda, ama gebelik şekerine dikkat demişti

Ama hep aklımda, hatta rüyalarıma bile değişik değişik tatlılar giriyor, napacağımı şaşırmış durumdayım

Sütlü tatlı tercih et bari canım, daha hafif en azından :26:
Ayrıca "yoğun tatlı al ıslak kek gibi, pasta gibi.." bu hakkaten değişik bir tanımlama, "çıldırdım tatlı verin" der gibi

Ben de eskiden çılgın gibi tatlı yerdim, şimdi göresim yok

keramosss canım tebrik edrim erkekin geliyomuşşşş....

hanımlar ben çok üşüyorum vee kırıklık var üstümde hastamı olucam ben yaaaaa

Hadi bakalım, son 3 gün

bayanseyma, benim şuan 12+5 zaten daha belli olması zor ama gene de merak ediyo insan:)

evt ama bazı arkadaşlarımız senin haftandayken öğrenmişti cnm yaa

marta kadar beklemek çok gibi gerçi sende benim gibi 17. haftanda öğeniceksin sanırımm

benim doktorda 12+4 te güldü söylemedi pislik

En son da sen doğururmuşsun
Hepimiz beklerken litaratüre geçersin artık

topikimizin kıdemlisi seyma tabiykide bekleyecek bizim doğurmamızı
:82::82::82::82::82:
önce bizim listemizi yaptı... sonra cinsiyet listesi... sora doğum tarihi listemizzzzz
sonra gider doğuma

sız esranınkıne gobekmı dıyorsunuz bıde benımkını gormenız lazım

gözün aydın erkekin hayırlı olsun.alışveriş zamanı

herkese merhaba,

keramos çok sevindim,oğluşun hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah.

benim salı günü iş yerinde kanamam oldu apar topar doktoruma gittik bebek sağlıklıydı çok şükür keseyi ve bebeği etkileyen bir durum yok ama rahimde 1-2 kanama noktası var dedi. bu gece hastane yatışı vereyim dedi , muayenehanesinden çalıştığı devlet hastanesine yönlendirdi o gece serum verdiler ve iğne yaptılar.dün sabahta ultrason uzmanı kontrol etti bir sorun gözükmüyor arada böyle durumlar olabilir dedi,kalp atışlarını dinletti rahatladım.kontrol sırasında ense ölçümünü de yaptı 0,9 çıktı iyimiş. akşama doğru taburcu oldum hastaneden laborutuvara geçtik ikili test için kan verdim.
proluton iğneye devam ve crinone jel yerine progestan isimli ilaç verdi.bir süre evde istirahat edicem. çok şükür kanamam yok ama çamur gibi akıntı geliyor ara ara. inşallah herşey yolunda gider bugün doğum günüm ama yüreğim ağzımda. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin.Amin

Son düzenleme:
seymacim uzulme benimki 18inci haftada cagirdi ve ondada belki belli olur dedi yada 22. haftada yok valla bi dahaki gidiste belli olmazsa baska doktora gidicem

çok geçmiş olsun,bazılarında kanama oluyo içini ferah tut cnm,iyiki doğdun bu arada :87:

ya gobus yazısını okuyunca aklıma geldi ben 3 ayrı dr. gidiyorum ense kalınlığı için üçü de farklı değerler verdi. 1,0; 1.07; 1.63 nedendir acaba???

topikimizin kıdemlisi seyma tabiykide bekleyecek bizim doğurmamızı
önce bizim listemizi yaptı... sonra cinsiyet listesi... sora doğum tarihi listemizzzzz
sonra gider doğuma

ahaaaaaa allah koru yarebbi

sız esranınkıne gobekmı dıyorsunuz bıde benımkını gormenız lazım

çokmu kilo yaptın cnmmm

seymacim uzulme benimki 18inci haftada cagirdi ve ondada belki belli olur dedi yada 22. haftada yok valla bi dahaki gidiste belli olmazsa baska doktora gidicem

(( senin işinde zor be cnm

benımde cınsıyetı ogrenmeye son 7 gun kaldı 11 subatta gıtcemmmm hayırlısıyla

ha gayret az kalmış sabır ya sabırr:)))

ya gobus yazısını okuyunca aklıma geldi ben 3 ayrı dr. gidiyorum ense kalınlığı için üçü de farklı değerler verdi. 1,0; 1.07; 1.63 nedendir acaba???

geçmiş olsun dileğin ve doğum günü tebriğin için teşekkür ederim,umarım tekrarlamaz.ense kalınlığı için seni yanıltmak istemem belki her doktorun ölçüm şekli yada cihazı farklıdır. sonuçlar birbirine yakın. 3ün üzerinde olursa riskli diye biliyorum ,bir sorun yok bence

faya ve gobus teşekkür ederim...

gobuscum dikkat et kendine...yat dinlen...çok gecmiş olsun...
ayrıca nice güzel yaşlara ailenle bebişinle birlikte...

bende mavi yelek başlamıştım. 3-4 gündür acaba kız mı diye düşünmekten öremedim
-sağolsun topikteki her bebe erkek olunca kuşkuya düşmüştüm-:18:
yelekime devam edeyim ve fatmagül izleyeyim

Son düzenleme:
ayyy kıslar ben bugun hastanedeyken kadının biri nts odasının orda tlfonla konusuyor
---yaa ben sezeryana giriyorum şimdi--- dedi
döndüm baktım hakkatende koca bi göbek... tek başına kontrole gelmiş bide...
Yarabbim kadına bak bu ne soğuk kanlılık diyordum ki
ne öğrendim 6.bebek miş
diyarbakırda olduğumu unutmusum

kadın nts odasına bi girdi 5sn sora çıktı-normalda20dk dinleme yapılıyormuş-
hemen yatışşşşşş!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…