• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

GELDİM CANIMMM GELDİMMM...
ben ilçedeyim ile gidip geliyorum anca...
tabi bide telefon trafiği yaptım:27:
erkek geliyorrrrr:62:
alışveriş yapabilirmiyim didim:yap dedi doktor amca.

2li test 1/10000 ii cıktı. kan testleri de ii
soraaa başını ölçtüüü
soraaa kol ve bacak kemiklerini ölçtü
soraaa 140 gr 15 cm dedi
soraaa bebeği rahim agzına uzaklığını ölçtü. erken dogum riski var mı diye. o da ii.
elini kolunu yüzünü pipisini gördük:9:

bu sefer eşim kamerayada aldı. evde izlicem.
annannesine de göstertcesss... ank ya gidicem ya:)))

bel boşluğum ağrıyor dedim. yürüyüş yap dedi.

yanlarım kaşınıyor bebe yağı fayda etmedi dedim. krem yazdı.
madecassol. doktor yazısı okuyabildiğim kadarıyla:52:

kan hapı yazdı. vitaminden daha önemli bunu iç dedi.
3lü test için sadece kan verdim.

işte bu kadarrrrrr:62:iyiyiz biz:62:
2li 3lü problemli çıkınca amniyo alıyorlar.
canım çok sevindim... hayırlı olsunnnnn
yarın da ben gidiyorum dr a..
:49:

ya gobus yazısını okuyunca aklıma geldi ben 3 ayrı dr. gidiyorum ense kalınlığı için üçü de farklı değerler verdi. 1,0; 1.07; 1.63 nedendir acaba???

bebeğin durusuda değerleri etkilemiştir.
doktorların ölçüm aldığı kesitlerde farklı yerlerdir.
ama 3.00 ün üzeri riskli
bişi olmaz merak etme:nazar::emir_bebek::nazar:

topikimizin kıdemlisi seyma tabiykide bekleyecek bizim doğurmamızı
:82::82::82::82::82:
önce bizim listemizi yaptı... sonra cinsiyet listesi... sora doğum tarihi listemizzzzz
:82::82::82::82::82:
sonra gider doğuma:52:
:60::60::60::60:
sız esranınkıne gobekmı dıyorsunuz bıde benımkını gormenız lazım
Tasavvur edemedim birden :53:
herkese merhaba,

keramos çok sevindim,oğluşun hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah.

benim salı günü iş yerinde kanamam oldu apar topar doktoruma gittik bebek sağlıklıydı çok şükür keseyi ve bebeği etkileyen bir durum yok ama rahimde 1-2 kanama noktası var dedi. bu gece hastane yatışı vereyim dedi , muayenehanesinden çalıştığı devlet hastanesine yönlendirdi o gece serum verdiler ve iğne yaptılar.dün sabahta ultrason uzmanı kontrol etti bir sorun gözükmüyor arada böyle durumlar olabilir dedi,kalp atışlarını dinletti rahatladım.kontrol sırasında ense ölçümünü de yaptı 0,9 çıktı iyimiş. akşama doğru taburcu oldum hastaneden laborutuvara geçtik ikili test için kan verdim.
proluton iğneye devam ve crinone jel yerine progestan isimli ilaç verdi.bir süre evde istirahat edicem. çok şükür kanamam yok ama çamur gibi akıntı geliyor ara ara. inşallah herşey yolunda gider bugün doğum günüm ama yüreğim ağzımda. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin.Amin
Geçmiş olsun canım :71:
inşallah..
cinsiyet mi umarım ben de sizlere haber vermek istiyorum..
2 li test yapılcak..
yarın akşam veririm haberleri..:1:
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :92:

göbüs çok geçmiş olsun cnm yat bol bol dinen:)

keramos bnde pembiş yelek başladım bgn kızıma biri bitsin bitane daha örceem

:53:anaaaaaaaa herkes kaçmışş
fatmagüle daldınız demii bnde onu izliyom walla bi yandanda yelekimi örüyoom:6::6:

Sütlü tatlı tercih et bari canım, daha hafif en azından :26:
Ayrıca "yoğun tatlı al ıslak kek gibi, pasta gibi.." bu hakkaten değişik bir tanımlama, "çıldırdım tatlı verin" der gibi:27: :27:

Ben de eskiden çılgın gibi tatlı yerdim, şimdi göresim yok :50:

Ben de bir bıksam şu tatlıdan, 3 aydır ömürlük tatlı yedim resmen.......

ayyy kıslar ben bugun hastanedeyken kadının biri nts odasının orda tlfonla konusuyor
---yaa ben sezeryana giriyorum şimdi--- dedi
döndüm baktım hakkatende koca bi göbek... tek başına kontrole gelmiş bide...
Yarabbim kadına bak bu ne soğuk kanlılık diyordum ki
ne öğrendim 6.bebek miş:53:
diyarbakırda olduğumu unutmusum:27:

kadın nts odasına bi girdi 5sn sora çıktı-normalda20dk dinleme yapılıyormuş-
hemen yatışşşşşş!!!

6. Bebek mi :53:

Hey maşallah.....

soraaa başını ölçtüüü
soraaa 140 gr 15 cm dedi
soraaa bebeği rahim agzına uzaklığını ölçtü. erken dogum riski var mı diye. o da ii.

Cnm gozun aydin:1: bende sabirsizlaniyorum ne zaman ogrenecem acaba:95:

Arzum nasılsın canım?

Sağol canım iyiyim. Çarşamba günü işe başladım. Evde dinlendim bayağı. Doktora gittim şuan için durum iyi dedi. 1-2 ay sonra çalışmalara başlayacağız.:17: Sizi yakalayacağım. :80: Yazdıklarınızı okuyorum devamlı takip ediyorum sizi. Valla neredeyse şeyma dışında cinsiyeti öğrenmeyen kalmadı. Ne bereketliymiş kasım hamileleri %90 erkek Nazcım seninde ikizlerinin kız olmasına çok sevindim. Yoksa bu erkekler evde kalacaklar :1::1: Hayırlı olsun canım valla çok sevindim...:16:

Bu arada Şeymacım senin kızın olacak. Arzum söylemişti dersin. Pazartesi bize müjdeyi ver.
Hepinizi çok çok öpüyorum. Allah herşeyi gönlünüze göre versin.:nazar::nazar::nazar:

Sağol canım iyiyim. Çarşamba günü işe başladım. Evde dinlendim bayağı. Doktora gittim şuan için durum iyi dedi. 1-2 ay sonra çalışmalara başlayacağız.:17: Sizi yakalayacağım. :80: Yazdıklarınızı okuyorum devamlı takip ediyorum sizi. Valla neredeyse şeyma dışında cinsiyeti öğrenmeyen kalmadı. Ne bereketliymiş kasım hamileleri %90 erkek Nazcım seninde ikizlerinin kız olmasına çok sevindim. Yoksa bu erkekler evde kalacaklar :1::1: Hayırlı olsun canım valla çok sevindim...:16:

Bu arada Şeymacım senin kızın olacak. Arzum söylemişti dersin. Pazartesi bize müjdeyi ver.
Hepinizi çok çok öpüyorum. Allah herşeyi gönlünüze göre versin.:nazar::nazar::nazar:
saol cnm bnm:)kndini unutturma arada yaz
işlh bi kaç ay snr ii hbrlerle bekliyoruz:)allaha emanet ol...

:53:anaaaaaaaa herkes kaçmışş
fatmagüle daldınız demii bnde onu izliyom walla bi yandanda yelekimi örüyoom:6::6:

ay ne marifetlisiniz siz böyle ben ne tığ bilirim ne şiş ne örgü

bu konuda şanssız olucak sanırım:18:

cnm bnm bizde senin hayırlı haverlerini bekliyoruz 1-2 ay içinde inşallah

senide alırız yanımıza çok tecrübeli olucaksın hem senn bizden edindiğin bilgilerlee

ah canım içinemi doğdu cinsiyeti inş. cnm bilmiyorum dünkü bir kişinin rüyasından sonrada tastikledim

ama erkek derse doktor şoke gircem peker pekmes gibi:60::60::60:

KIZLARRRRRRRRCIM BEN SON RÜYALARIMI ANLATIYIMDA SONRA CİNSİYETİ BİRLİKTE ÖĞRENCES BAKALIMM.......

geçen gece rüyamda bir mağazadaydım bebek mağazası mağazada hep kız kıyafetleri görüyorum

vee gidip kot etek ve beyaz badili takım alıyorum

cinsiyetinide bilmiyorum ama bundan yana gönlüm diyip alıp çıkıyorum

rüyadan 2-3 gün geçiyor eşimin teli çaldı

arayan samimi bir arkadaşı...

seni rüyamda gördüm merak ettim şeymada sende iyimisiniz diyo eşime

eşimde iyi hayrola filan...

ya rüyamda beni aradında diyo eşime

eşimde onaa hemen bana acil kız ismi söyle demiş:))))))

geçen günde cinsiyeti bilmeden gittim pembe polar battaniye aldım neden bilmem ama

gönlüm onu istediii

bu ARADA BU KADAR OLAYIN ÜSTÜNE ERKEK OLURSA ben bir süre şoklarda olurum kızlarcım

tabi oda evlat ama rüyalar hep kıza çıkıyoo

PAZARTESİİ sizlere eğer cinsiyeti öğrenirsem haber veririm

bu aralar işlerim var çok uğrayamayabilirim bilginize.........

SİZLERİ SEVİYORUMMM.......

allaha emanet olun bensiz buralar size emanet:)

:59:Bu sabah wc,ye girdigimde ne goruyim idrarim cok koyu bir renkteydi hemen hastaneyi aradik hemsire hastanaye gelmemizi istedi zaten bundan 1 hafta once yine acildeydim tabi ozaman cok sancim vardi allahim dusmanima yasatmasin cok korktum bebegime birsey olmasindan:43: cok sukur allaha her ikimizde iyiz 2 haftadir bu sancilari cekiyorum tesisi koydular tabiki bobrek tasi varmis :43:bol su ve sivi seyler tuketmemi tavsiye ettiler bir an once atlatmak istiyorum mafoldum evde birde kizim var ona bakmak zorundayim esim surekli benim icin is yerinden izin alipda gelemez sagolsun adamlar bugun eve gitde esinle ilgilen demisler gurbetteyim kizlar:43:yanimda ne tanidigim nede komsum var herkesden uzagim annem yanimda olsaydi :85:neyse sizide uzmek istemem rabbim biz annecikleri ve bebislerimizi korusun..

soraaa başını ölçtüüü
soraaa 140 gr 15 cm dedi

aman allahım bir erkek dahaaaaa :nazar::nazar: maşallah hayırlı olsun erkekin şekerim....
inş 3 lü testtede bir sorun çıkmaz böyle güzel güzel yuvarlanıp gideriz hep beraber inş......

keramos hayirli olsun oglusun senin adina cok sevindim

kislar yaaaaa ben artik hic uyuamiyorum belim karnim agriyo ve hep sirt ustu yatasim var

ya onu hiç sorma gece bir uyanıyorum ki belim kopuyor ağrıdan nasıl yatacağımı şaşırdım birde kulaklarımda ağrıyor onların üstünede yatamıyorum sırt üstüde yatmıyorum çek anam çek......

ULENN varyaa topiği açan benim

önde giden yine benim ama bebeğinin cinsiyetini hala öğrenememiş yine ben

yaa bu nası bir şanstır hepsi bana bana bana :60::59:

sabreden derviş muradına erermiş canım az kaldı......ama kıza çok kaptırdın kendini sende benim gibi gözü yaşlı çıkmayasın doktorun odasından......

sız esranınkıne gobekmı dıyorsunuz bıde benımkını gormenız lazım

benimkide birden büyüdü yaaaa hoş ben büyümesini istiyorum azıcık kilomu ne aldım.....yada bebiş büyüdü...:))))

herkese merhaba,

keramos çok sevindim,oğluşun hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah.

benim salı günü iş yerinde kanamam oldu apar topar doktoruma gittik bebek sağlıklıydı çok şükür keseyi ve bebeği etkileyen bir durum yok ama rahimde 1-2 kanama noktası var dedi. bu gece hastane yatışı vereyim dedi , muayenehanesinden çalıştığı devlet hastanesine yönlendirdi o gece serum verdiler ve iğne yaptılar.dün sabahta ultrason uzmanı kontrol etti bir sorun gözükmüyor arada böyle durumlar olabilir dedi,kalp atışlarını dinletti rahatladım.kontrol sırasında ense ölçümünü de yaptı 0,9 çıktı iyimiş. akşama doğru taburcu oldum hastaneden laborutuvara geçtik ikili test için kan verdim.
proluton iğneye devam ve crinone jel yerine progestan isimli ilaç verdi.bir süre evde istirahat edicem. çok şükür kanamam yok ama çamur gibi akıntı geliyor ara ara. inşallah herşey yolunda gider bugün doğum günüm ama yüreğim ağzımda. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin.Amin

çok geçmiş olsun canım umarım o kadarcıkla kalır da bir daha yaşamazsın.....

Ben de bir bıksam şu tatlıdan, 3 aydır ömürlük tatlı yedim resmen.......

canım ya dikkat et kilo alırsın şekerinde fırlamasın sonradan hiçbir şey yiyemezsin.....

:59:Bu sabah wc,ye girdigimde ne goruyim idrarim cok koyu bir renkteydi hemen hastaneyi aradik hemsire hastanaye gelmemizi istedi zaten bundan 1 hafta once yine acildeydim tabi ozaman cok sancim vardi allahim dusmanima yasatmasin cok korktum bebegime birsey olmasindan:43: cok sukur allaha her ikimizde iyiz 2 haftadir bu sancilari cekiyorum tesisi koydular tabiki bobrek tasi varmis :43:bol su ve sivi seyler tuketmemi tavsiye ettiler bir an once atlatmak istiyorum mafoldum evde birde kizim var ona bakmak zorundayim esim surekli benim icin is yerinden izin alipda gelemez sagolsun adamlar bugun eve gitde esinle ilgilen demisler gurbetteyim kizlar:43:yanimda ne tanidigim nede komsum var herkesden uzagim annem yanimda olsaydi :85:neyse sizide uzmek istemem rabbim biz annecikleri ve bebislerimizi korusun..

çok geçmiş olsun o sancıyı o çileyi çok iyi bilenlerdenim eğer hamile olmasaydın maydonoz suyu iç derdim benimki öyle düşmüştü....belki bebeğe zarar verir bilemiyorum.....su içmenden başka çare yok gibi görünüyor.....dikkat et kendine üşütme ayaklarını sıcak tut......

Canım iyi olmana çoook sevindim :16:

Hangi ayda hamile kalırsan kal, aramıza bekliyoruz ona göre, başka topiğe gitmek yok:20:

Bana da şeymanın oğlu olacakmış gibi geliyor :emir_bebek:

Bizde seni çoook öpüyoruz canım :79::79::79:

Kızlar günaydınnnn dün muhabbet baya sağlamıış iş yerinde youn olduğum için kaçırdım:) kermos bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin çok sevindim.. Şeymacım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum daha 17. haftayı beklicem şubat sonu öğrencem of off :50: Bi Öğrensekde kendimiz alışverişe vursak :32:

Back