hmm tembel ızlar siziii
Ben de diyordum nasıl bu kadar kilo alınır. Valla bu acıkmayla alınırohhhh ne gzl oğlunu göriceksin iyi hbrlerlerini beklyouz cnmmr
o oobez bnde 3 aydır var cnmm 5 kilo aldım 3 ayda
Hiçbir bilgim yok maalesefkızşaar örgüden anlayan warmı aranızda dün kızlarıma pembe beyaz yüz aldım ceket örcem
yakadan başlamalı yapıcam kaçtan başlamalıyımm?
Mümkün olduğunca içme, çok canın çekiyorsada kafeinsiz iç canımslm hanımalar nasılsnız bakalım.ben hala öğrenmedim bebeğimin cinsiyetini annem biraz daha sabret kendi doktoran git dedi bekliyorum(size bi sorum olacak nescafe seveniniz var mı aranızda ben çok seviyorum içerdim de hamilelikten önce şimdi de canım çok istiyor zararlı diye içmiyorum ama kokusu burnuma geliyor.iki günde bir sütlü nescafe çok mu zarar lı olur??ona göre içecemm de :)
Benim dr kışın 4-5 yazın 7-8 soda içebilirsin dediSelamlar....
Nescafe haftada 2 idealdir, soda günde bir, kolayıda sulandırarak iç demişti doktorum...
2 günde 1 çok gibi geldi bana...
günaydın anneler!!!
bizim de bugun kontrol günümüz
3lü test yapılacak.
heycandan stresten uyuyamadım... saatler gecmek bilmiyor...
oğlummm napıyorsun???:44:
annen seni görmeye gelecek
ya cnm 3lü test kandan bakılıyo 11 inde banada yapılacak o dediğin su alma işi başka amniyosentez deniyo eğer 3 lü test ii çıkmazsa yapılıyo o işlem amaa sen bni korkuttun şimdi bebkmii ömüş annemi? gerçi bi risk bnde biliyorum göbekten incecik iğne sokuyolar allah korusun bebğe değerse ölüyomuşeee 2 lii iyi çıkınca 3lü yapmılmıyor diyo bazıları
hadi hadyırlı haberlerle gel cnm dün bana biri 3lü testin göbekten sıvı alınmasıyla ilgili
olduğunu söyledi ben tırstım biraz geçen haberlerde öyle bir olay vardı anne bebekte öldü
allah korusun sonra bebek down sendromlu değilmiş meğer down zannedip göbeğinden sıvı almışlar ve
sonuç ÖLÜM ne korkunç yaaa
ya cnm 3lü test kandan bakılıyo 11 inde banada yapılacak o dediğin su alma işi başka amniyosentez deniyo eğer 3 lü test ii çıkmazsa yapılıyo o işlem amaa sen bni korkuttun şimdi bebkmii ömüş annemi? gerçi bi risk bnde biliyorum göbekten incecik iğne sokuyolar allah korusun bebğe değerse ölüyomuş(
eee 2 lii iyi çıkınca 3lü yapmılmıyor diyo bazıları
hadi hadyırlı haberlerle gel cnm dün bana biri 3lü testin göbekten sıvı alınmasıyla ilgili
olduğunu söyledi ben tırstım biraz geçen haberlerde öyle bir olay vardı anne bebekte öldü
allah korusun sonra bebek down sendromlu değilmiş meğer down zannedip göbeğinden sıvı almışlar ve
sonuç ÖLÜM ne korkunç yaaa
Canım kimi dr yapıyor kimisi yapmıyor..
Benim dr da 2li iyi çıktığı için başka test yapmayacak..
O kötü örnek de uç bir örnek öyle kasap drlar her branşta olabiliyor, gözünüzü korkutmayın..
Kızlar bu esra kaç aylık ya kocaman olmuş
Canım kimi dr yapıyor kimisi yapmıyor..
Benim dr da 2li iyi çıktığı için başka test yapmayacak..
O kötü örnek de uç bir örnek öyle kasap drlar her branşta olabiliyor, gözünüzü korkutmayın..
Kızlar bu esra kaç aylık ya kocaman olmuş
ayy kızlar sz ona göbekmi diyonus bnm daha çooook
[ı]keramoss gelde haber ver bize nirdee kaldın bakem sen nirdeeeeee[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?