-----2010 KASIM hamişleri----

ben yengeç im yengeç olmasın çatışırız sonra aslan olsun kuzeni gibi...:)))

bende onceden olu gibi uyuyordum 1 2 haftadir hic rahat degilim sikinti basiyo geceleri bide hep sirt ustu yatasim var napcam bilmiyorum kislar bu arada ben hala kilo alcagima veriyorum gobegim nerdeyse dumduz oldu

ah be canım benimde göebgim simdeden 4 ayı bitirmiş gibi kocaman ölede iştahım var hep acım ne verseler yerim ama hızla kilo aldıgım için rejım demesemde asırı dikkat ediyorum kendime ve hep ac geziyorum diyeycegim suki her kesi baska etkiliyor bu gebelik kimine istah yapıyor kimene yapmıyor

Benim Doğum 9 ağustosa geliyor. Günüm ozaman bitiyor. Aslan Burcu olcak yani. Ben birazda planlamıştım.Bebişim Aslan olsun çok istiyordum. ilerde Tuttuğuno koparan ve her zaman lider karakterlerdir.

Benim de tam tersi iştahımı kesti...

Benim Doğum 9 ağustosa geliyor. Günüm ozaman bitiyor. Aslan Burcu olcak yani. Ben birazda planlamıştım.Bebişim Aslan olsun çok istiyordum. ilerde Tuttuğuno koparan ve her zaman lider karakterlerdir.

Ben aslında pek inanmam burçlara....

Mesela ben balığım, alakam yok balıkla....

ben de burclarla pek ilgilenmiyorum ama eşime
oğlan aslan burcu olcak dediğimde aslan oğlum diye geziniyor evde...
adını da aslan koycakmış!!!:76::76::76:

Son düzenleme:
Bende yengecim Bebişlerimiz Aslan olsun. senın doğum tarihi bellimi canım ?

netten hesap ettiğimde 9 ağustos çıkıyor ama Allah bilir....

Ben tam bi yengeç burcuyum neredeyse %99 taşırım bütün özelliklerini..Böyle olunca gelde inanma burçlara

bende inanırım burçlara yengecin bütün özelliklerini taşıyorum senin gibi.........

ben de burclarla pek ilgilenmiyorum ama eşime
oğlan aslan burcu olcak dediğimde aslan oğlum diye geziniyor evde...
adını da aslan koycakmış!!!:76::76::76:

Ben de dedim ki, bizim çucuk aslan burcu olacakmış, anne babasını etrafında uşak gibi istermiş, asi olurmuş filan dedim, o kadar laf arasından gitti aslanı seçti, "ooo aslan oğlum benim" dedi

Bir de geçen dedim ki Çilek'in safari odasını beğendim onu alalım, yokkk benim hevesim var önce yatak odamıza bi beşik alalım sonra, ferrari yatak odası alıcam oğluma dedi ne gerek var dedim, yok bir gün kızım ya da oğlum olursa, farklı oda takımları alıcam demiştim, içimde kalmasın dedi.... iyi dedim..

yazıııkkkkk bu babalara ferrari alamıyolar kendilerine deeee,
bebelerine ferrari yatak alacaklar

alsın canım içinde kalmasın adamın...
nasılsa çifte masraf yapcak olan ooo!!!

Selamm guzel anneler ben ekım annesıyım ama sızede bı ugrıyım dedım :) nasılsınız nasıl gıdıyo bulantılarınız bıttımı benım 4.5 oluyo yenı bıttı ve kızımız olcak ınsallah sızın bellı oldumu cınsıyetlerıı

slm cnm hg inan bnm ne buantn nede kusmam oldu bnmde kızlarım olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…