• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

slm cnm hg inan bnm ne buantn nede kusmam oldu bnmde kızlarım olucak :)

oh ne guzel ben cok kotu oldum ya kusmaktan artık kan gelıyodu bogazımdan allaha sukrur rahatım ıkı uc gundur allah kımseye yaşatmasın ya bı dah aolmaz ınsallah aklıma geldıkce korkuyorum ben valla hayırlısıyla bı dogsalar keske ya boyle beklemek daha zor oluyo

benimde bulantılar çok kötü ya arkadaşlar iştahımda hiç yok zorla yemek yiyorum benimde 13 haftalık demek 17. haftaya kadar devam edicek bu bulantılar kabus gibi :18:

benimde bulantılar çok kötü ya arkadaşlar iştahımda hiç yok zorla yemek yiyorum benimde 13 haftalık demek 17. haftaya kadar devam edicek bu bulantılar kabus gibi :18:

bazısında 14 uncu hafta bıtıyomus ama degısıyo ınsanlarda 3 uncu ve 4 cu aya kadar suruyo dua edın 9 ay surmesın ben ondan korktum yanı 9 ay surenler varmıs allah korusun allah kımsenın basına vermesın ya kusma bulantı cok kotu bısey zaman gecıyo zamanla benım gectıyse sızınde gecer

Merhaba cici kasim anneleri uzun bir suredir yazilarinizi takip ediyorum cok hos sohbetleriniz var araniza katilmak istedim ama Ekimmi Kasimmi hangi ayda hamile kaldigimi bilmiyorum bunu ayin 4,de ogrenecem ALLAHIN IZNIYLE sanirim ben ekimin sonlarinda hamile kalip hemen uzerine regil gordum cunku diyer regil donemlerine gore kasim ayindaki cok farkli gecmisti ve idrarimda farkli bir koku vardi iltahap oldugunu dusundum ama bir sure sonra gecti ve hamile oldugumu ogrendim:2: buna cok hazirsizdim allahin takdiri iste rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin peki sizde boyle bir durum oldumu?Opuldunuz :3:

Merhaba cici kasim anneleri uzun bir suredir yazilarinizi takip ediyorum cok hos sohbetleriniz var araniza katilmak istedim ama Ekimmi Kasimmi hangi ayda hamile kaldigimi bilmiyorum bunu ayin 4,de ogrenecem ALLAHIN IZNIYLE sanirim ben ekimin sonlarinda hamile kalip hemen uzerine regil gordum cunku diyer regil donemlerine gore kasim ayindaki cok farkli gecmisti ve idrarimda farkli bir koku vardi iltahap oldugunu dusundum ama bir sure sonra gecti ve hamile oldugumu ogrendim:2: buna cok hazirsizdim allahin takdiri iste rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin peki sizde boyle bir durum oldumu?Opuldunuz :3:

hadı gozun aydın canım hayırlısıyla dogurursun ınsallah hepımız :) gayet normal seyler bunlar olabılır ınsandan ınsan afarklılık gosterıyo bende hamıleyken adet gordum son adetımde hamıleymısım haberım yoktu hıc bısey olmaz sen ıcını rehat tut kafanada bısey takma

bazısında 14 uncu hafta bıtıyomus ama degısıyo ınsanlarda 3 uncu ve 4 cu aya kadar suruyo dua edın 9 ay surmesın ben ondan korktum yanı 9 ay surenler varmıs allah korusun allah kımsenın basına vermesın ya kusma bulantı cok kotu bısey zaman gecıyo zamanla benım gectıyse sızınde gecer

inş. geçer canım ya bende duydum 9.aya kadar sürmesi olayını çok sıkıntılı bir durum.

bebiş için bişeyler almak için erken mi ben bugun wenice mağzasında çok güzel ciciler gördüm içim gitti bide indirime girmişlerdi.kararsız kaldım alıp almama konusunda nebilim iyi değil derler ya erkenden bişeyler almak sizce arkadaşlar

hadı gozun aydın canım hayırlısıyla dogurursun ınsallah hepımız :) gayet normal seyler bunlar olabılır ınsandan ınsan afarklılık gosterıyo bende hamıleyken adet gordum son adetımde hamıleymısım haberım yoktu hıc bısey olmaz sen ıcını rehat tut kafanada bısey takma

:49:Tsk,ler denizcigim:)

hoşgeşdin canım benim de sat 16 ekim döllenme 30 ekim
d.günüm 20 kasım ve bebekim bana d.günümde merhaba dedi!!!
ama kasım topikindeyimmmm
beni kimse dışlamadı
gelll sen dee gelll

benim gebeliğim beklenen bir gebelikti. sürprisss olmadı!!!

bebiş için bişeyler almak için erken mi ben bugun wenice mağzasında çok güzel ciciler gördüm içim gitti bide indirime girmişlerdi.kararsız kaldım alıp almama konusunda nebilim iyi değil derler ya erkenden bişeyler almak sizce arkadaşlar

Bence al derim batir inanclara aldiris etme allah yucedir rabbim gonlune gore versin hic birseyi kursaginda birakma ben bir cinsiyetini ogreniyim beni kim tutar :52:

cinsiyetin belli mi???

bende erken alışveriş yapmak istemiyorum
ama bulunduğum ilçede imkanlar kısıtlı
hsonu ankaraya gidicem de deişik güzel ciciler bulursam alcam
yada anneme sunu bunu al dicem 8. ayımda alıp gelcek
karar veremedim. bikaç dükan gezim de karar vercem!!!:82:

canım daha cok erken alma bence ne olur ne olmaz hele bı 6 7 ay olsun yavas yavas alırsın canım acele etme

hoşgeşdin canım benim de sat 16 ekim döllenme 30 ekim
d.günüm 20 kasım ve bebekim bana d.günümde merhaba dedi!!!
ama kasım topikindeyimmmm
beni kimse dışlamadı
gelll sen dee gelll

benim gebeliğim beklenen bir gebelikti. sürprisss olmadı!!!
Hbk ay cok guzel hayirli ugurlu olsun canim rab olmayanlarada nasip etsin :49:

cinsiyetin belli mi???

bende erken alışveriş yapmak istemiyorum
ama bulunduğum ilçede imkanlar kısıtlı
hsonu ankaraya gidicem de deişik güzel ciciler bulursam alcam
yada anneme sunu bunu al dicem 8. ayımda alıp gelcek
karar veremedim. bikaç dükan gezim de karar vercem!!!:82:

bende ilçedeyim burasıda kıyafet konusunda kısıtlı imkanlara sahip bende merkeze gittiğimde farklı şeylerre bakarım artık :49:

:4:
ben izledim,elimi göbeğime götürdüm ve eşime ben doğurmıycam hep göbeğimde kalsın dedim :96:
şaka bir yana pek hoş olmayan görüntüler ama sonrası tam bir mucize anneye gösterdikleri an kopuyor insan :5:

ben izliyorum
şuan korkmuyorum
kendini gerçekleştiren kehanete inanırım.yani bişeyi 40 defa sölersen olur...

benden öncekiler nasıl catır catır doğurduysa bende doğurcam Allahın izniyle

ben sağlıkçıyım canım
lisedeyken birçok defa normal doğum ve sezeryan izleme şansım oldu
ilk normal doğumu hatırlıyorum da ben kesinlikle doğurayacağım demişitm çıkışta
sezaryanda izledim , epiduralini de genel anetesini de
ne bilim hepsinin de bir başka özelliği korkutuyor insanı
ama yapacak bişi yok
o an geldiğinde mecbur bir şekilde doğurcaz
benim şimdiki tercihim epidural normal doğum
ama bi problem çıkarsa sezeryan nasıl olur onu bilmiyorm
bi cesaret belki epidural sezeryan olabilirim
:32::21:

çok cesaretlisiniz maş..:53:

Bu Esra Erol'un nesi olcek ki acep, şişti bu hatun iyice, çekmiş cicileri üstüne..

erkeki geliyomuş

YAZIMI BEĞENENLERE RİCA EDERİMM :54:

Back