• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

selam kızlar nasılsınız bakalım bugun ya bisey sorcam geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz benim aykalırmın altı cok yanıyor hatta bazen baldırlarıma kadar bi yangınlık oluyor ve oda sıkıntı yapıyor saga sola dönüp duruyorum uykuya coook bunalıp öle dalıyorum hatta bazen vücüdümdaki damarların hızla kan ürettiğini düsünüyorum o kadar darlanıyorumki hele son 3 gecedir derin uyuyamıyorum gözlerimin altı mmor mor oldu sizdede varmı böle sikaytler

slm kızlar bnm gene başım ağrıyo ya uffffffff

nolcak böle hep başım ağrıyoooooo

ohoooo hep şikayet hep şikayet bune kızlar ya bi şikayetde bendeolsun bari gecelerı uyuyamıyorum dovcem bu sıpayı ben bacaklarımı birleştırınce rahatsız edıyor hemen yastık aldım bugun bacak arama oda hıc rahat degıl daha 4.5 ay var bu ney ya şimdiden uykusuz bıraktı benı teyzeleri bi şey soleyın oğluşuma yaaa zaten dogunca uyutmaycak bu arada ben dun hamıle pantolunu almaya gıttım bedenım kalmamış sınır oldum başka bı yere gıtmedım sonra oyun parkı baktım kraftın cok hoşuma gıttı bıde gardrop baktım bebişime son olarak kızlar dogum fıyatını soranlar oldumu aranızda benım hastanemde 900 dedıler naparım bılmem cok pahalı yaaaa

selam kızlar nasılsınız bakalım bugun ya bisey sorcam geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz benim aykalırmın altı cok yanıyor hatta bazen baldırlarıma kadar bi yangınlık oluyor ve oda sıkıntı yapıyor saga sola dönüp duruyorum uykuya coook bunalıp öle dalıyorum hatta bazen vücüdümdaki damarların hızla kan ürettiğini düsünüyorum o kadar darlanıyorumki hele son 3 gecedir derin uyuyamıyorum gözlerimin altı mmor mor oldu sizdede varmı böle sikaytler

bende onceden olu gibi uyuyordum 1 2 haftadir hic rahat degilim sikinti basiyo geceleri bide hep sirt ustu yatasim var napcam bilmiyorum kislar bu arada ben hala kilo alcagima veriyorum gobegim nerdeyse dumduz oldu

Bayan şeyma paylaştğın yazıya bayıldım resmen güldürdün beni çok eğlenceliydi:) Arkadaşlar bende bu aralar halsizlik başladı.Akşam 21:00 de cumburlak ydoğru yatak.Dayanamıyorum ama resmen uyumak yatmak dınlenmek ıstıyorum.Ahhh Ahh ben o saatte yatacak kadınmıydım :):63:

Evvet kızlar..Haberlerim Var...
Önce,Bizim yavru yerinde duramadığı için ikili testi yapamadı doktorum.Pozisyonu alamadı.Ayakta duruyodu sıpa :) Herhangi bi olumsuzluk yokmuş,üçlü testi yaparız dedi.Üçlü teste kadar beklicez,hem de cinsiyetini öğrenicez.
Bu arada o pıtpıtlar başka bişeymiş,hareketleri için çok erken dedi.
Birde..B.Düzü Kolan hastanesinde normal doğum 450,sezeryan 650 Tl. miş.Doktorun yoksa,çağırtırsan 400-500 arasındaymış.

Yine de ikili test için ısrar etsem mi diye düşünüyordum ama..Sonra dedim ki Allahım önce sana,sonra doktoruma güveniyorum.Sen bizi koru :)

Görüşürüz Fıstıklar..

Kızlar ikili teste ne kadar ödediniz siz? ben 110 tl verdim. 26 şubatta da 3 lü test var fiyatı değişiyormu ondada. ayrıca 3 lü testede mi kan örneğinden bakıyolar. Bu dönemi aşmış hamişlerin cevaplarını bekliyorum :61:

Kızlar ikili teste ne kadar ödediniz siz? ben 110 tl verdim. 26 şubatta da 3 lü test var fiyatı değişiyormu ondada. ayrıca 3 lü testede mi kan örneğinden bakıyolar. Bu dönemi aşmış hamişlerin cevaplarını bekliyorum :61:[/QUOTE

ssk karşılamadığı için ben dışarda 50 tl ye yaptırdım özel laboratuvarda.....ama 3lü testi felan ssk karşılıyormuş doktorum öyle söyledi onları hastanede yaparız dedi...:))))
ilden ile fark gösteriyordur canım bu tip şeyler.....İnş sorunsuz hayırlı evlatlara nasip oluruz....

Kızlar ikili teste ne kadar ödediniz siz? ben 110 tl verdim. 26 şubatta da 3 lü test var fiyatı değişiyormu ondada. ayrıca 3 lü testede mi kan örneğinden bakıyolar. Bu dönemi aşmış hamişlerin cevaplarını bekliyorum :61:

İkili teste 262 TL ödedim... Medical Park'a gidiyorum, doktorum Mehtap Yazıcıoğlu....
Doktorlar 2'li testin sonucuna göre, 3'lü, 4'lü testi yapmayabiliyorlar....

Son düzenleme:
Kızlar ikili teste ne kadar ödediniz siz? ben 110 tl verdim. 26 şubatta da 3 lü test var fiyatı değişiyormu ondada. ayrıca 3 lü testede mi kan örneğinden bakıyolar. Bu dönemi aşmış hamişlerin cevaplarını bekliyorum :61:[/QUOTE

ssk karşılamadığı için ben dışarda 50 tl ye yaptırdım özel laboratuvarda.....ama 3lü testi felan ssk karşılıyormuş doktorum öyle söyledi onları hastanede yaparız dedi...:))))
ilden ile fark gösteriyordur canım bu tip şeyler.....İnş sorunsuz hayırlı evlatlara nasip oluruz....

Amin canım herkesin bebeği sağlıklı doğar inşallah. Ben Mersindeyim. Özele gidiyorum. SSK lıyım aynı zamanda.Merak ettiydim bi sorayım didim :44:

Kızlaaaarrrrrr çocuklarımız heralde ya yengeç ya da aslan burcu olacak değil mi????? :44::44::44:

Benim çucuk aslan burcu olacakmış...

Yengeç burcu çocuğu (22 Haziran-23 Temmuz)
Huyu sıkça değişen bu bebek yemeyi, içmeyi, değişik tatlar almayı, değişik renkler görmeyi sever. Çok sevimli, komik yaratıklardır. Yüzlerine değişikifadeler vermeyi severler, duyguları renkli ve çeşitlidir. Çekingen olması bir yana kucaklanmayı, sevilmeyi ister. Kendi kendine saatlerce oynayabilir. Ama onunlabirlikte olmanıza, ihtiyacı vardır çünkü pek çok şeyden korkar. Onunla vakit geçirip, korkularını geçirmesine yardımcı olmanız gerekir. Küçük yaşlarda bu korkularınıgideremezseniz ilerleyen yaşlarda ruhsal problemlere sebep olabilir. Kuşkucu, kinci, toplumdan uzak insanlar olabilirler. Beğenilmemeye dayanamadıklarından onlarınolumlu yönlerini sürekli kendilerine göstermeniz gerekir, ne kadar yakışıklı, zeki, sevilen biri olduğuna inanmalı. Derslerde sözel başarıları vardır, özellikle tarihleri veolayları unutmazlar. Hayal edemedikleri hiçbir şey yok gibidir. Çoğu zaman üzüntüleri bu hayalin ürünüdür. Gerçekten üzgün oldukları zaman isesessizdirler, konuşmazlar. Parayı harcamak yerine biriktiren çocuklardır, küçük yaşlarında kendi masraflarını kendileri çıkarmaya çalışırlar., diğer çocuklara göre daha erkenyaşlarda iş dünyasına dalacaklardır. Oldukça şakacıdırlar, eğlendiricidirler fakat kendilerine kötü davranıldığını düşündüklerinde bunun intikamını daha zayıfinsanlardan alabilirler. Evinden ayrılsa bile sıkça geri gelecek, geldiğinde ise geçmişte bıraktığı herşeyin aynı yerinde olmasını isteyecektir.

Aslan burcu çocuğu (24 Temmuz-23 Ağustos)
Kendi haline bırakıldığında neşeli ve keyifli, bırakılmadığı takdirde ise öfkeli, saldırgan olabilir. Ya da içine kapanabilir. Onu baskı altında tutmak, hareketliyapısında olumsuz tepkilere sebep olacaktır. Özellikle başkalarının içinde azarlamak, küçük düşürmek, emirler vermek gururunu kırar, hatta size karşı bile çıkabilir.Kendisiyle ilgilenilmesi hoşuna gider, hatta bazen kendini bir kral zannedip etrafında uşak gibi dolanmanızı isteyebilir, kendisine kendi işini yapmak zorunda olduğunu göstermeniz gerekir. Çabuk öğrenirler, zekidirler, ama öğrenmeye pek hevesli olmayabilirler. Başarılarından dolayı övülmesi ya da rekabet zorunluluğu hissetmesi bu tembelliğini yok eder. Sempatik, sevimli, tipik aslan çekiciliği ile insanların ilgisini her zaman için toplarlar. Para konusuna gelince cömerttirler ve harcamayı severler.Bu çocuklar sıkılmaya gelmezler, özgür olmalılar, bağımsız hareket etmeliler, verdiğiniz sert emirleri muhtemelen reddedecektir ya da gururu incineceğinden içine kapanacaktır. Ona uyguladığınız disiplin yumuşak, sürekli ve sabır isteyen bir durum. Ne kadar burnunun dikine, cesur gözükse de küçük aslanın yüreğinde korkular vardır. Onu bütün şefkat ve sevginizle sarın.

Eşşek sıpasııı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::9:

Son düzenleme:
Back