-----2010 KASIM hamişleri----

ya bişi dicem cesaret edip sezeryan ve normal doğum videosu izleyebilen

varmı aranızda? cesaret edemiyorum ya boşuna bu korkular yada izleyince dahada

ürükücem .... :93::97:

ben sağlıkçıyım canım
lisedeyken birçok defa normal doğum ve sezeryan izleme şansım oldu
ilk normal doğumu hatırlıyorum da ben kesinlikle doğurayacağım demişitm çıkışta
sezaryanda izledim , epiduralini de genel anetesini de
ne bilim hepsinin de bir başka özelliği korkutuyor insanı
ama yapacak bişi yok
o an geldiğinde mecbur bir şekilde doğurcaz
benim şimdiki tercihim epidural normal doğum
ama bi problem çıkarsa sezeryan nasıl olur onu bilmiyorm
bi cesaret belki epidural sezeryan olabilirim

günaydın hanımlar benbeyaz perde örtülü güzel istanbuldan merhaba nasılsınz,cnm inan normal bir hamilelik geçirdiğinde ve herşey normalken birden bire sezeryanada alınabiliyorsun tıpkı benim gibi ama öyle korkulucak bişeysi yok tamamen uyuyosun ve kendine geldiğinde bebişin kucağında görüyosun evet tabiki ağrıların oluyo kolay deil operasyon yani sonuçta,ama normal doğumu çok isterdim çünkü saniyede bebeğini görme şansın var ve ilk sesini duyabiliyorsun ama şans tabi.

cnm meraba seninle günlerimiz aynı bişey sorucam tam emin deilim ama sanki arada karnımda hareket hissediyorum,ve sol tarafım ağrıyo sendede oluyomu

bende heveslendiğim her şeyi yapmak istiyorummmm

cnm meraba seninle günlerimiz aynı bişey sorucam tam emin deilim ama sanki arada karnımda hareket hissediyorum,ve sol tarafım ağrıyo sendede oluyomu

bende pıtpıtları hissediyorum eşim de hissetti eliyle o anki şaşkınlığını unutamıyorum...:))))
dün akşam yemek yaparken 2 saat ayakta durdum ve sol tarafıma bıçaklar saplandı çok fazla birşey yapamıyorum hemen belim kasıklarım ağrıyor....yatarkende arada sancı giriyor endişe etme canım....herşeyi kafana takma rahat ol....

oohhhh!!!
sırt egzersizleri yaptımmm

ya sizlerden sırtı-beli ağrıyan yok mu???
neler yapıyorsunuz???

benim sadece çok ayakta kalınca bel boşluğum ağrıyor...

oohhhh!!!

neler yapıyorsunuz???

ağrımazmı canım ya ayakta azıcık dursan belim hemen ağrımaya başlıyoru yatıyorum bende hatta sırt üstü yatmıyorum zararlı diye sabaha kadar sağa sola dönmekten belim ağrıyor düşün...:)))

heyyy!!!! pazar günü ankaraya gidecektim.
c.tesi yola cıkalım dedikkkk
veeeee ctesi andevumu persembeye aldıkkkk
bekle bebeğim annecik seni görmeye geliyorrrrr

sola yatmaktan sol omzum agrıyor benimdeeee!!!

k.valtı yapalım bizzzz!!!
sora görüşürükkk!!!

Son düzenleme:
günaydın anneler

oohhhh!!!

neler yapıyorsunuz???

benim oturduğum yerde bile hep ağrıyor bel ağrısı şikayetim çok fazla. hep yastıklarla destekliyorum otururken. yaşlı kadınlar doğum sancımın belden gireceğini söylediler. bel ağrısı çok çeken hamilelerin sonu öyle olurmuş-muş-muş.

ayy ne kadar güzell yaaa sorma canımya bende aynı ne çok fazla ayakta durabiliyorum nede çok oturabiliyorum hemen sol tarafım filan ağrıyo,ya işte insan rahat edemiyo hepbi korkuyorum noluyo diye rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşşşşş

pers günü doktor amcamıza soracağız...
bakalım bel ağrısı için neler sölüceekkkk:26:

pers günü doktor amcamıza soracağız...
bakalım bel ağrısı için neler sölüceekkkk:26:

senn doktor amca mı?
ben doktorumu değştim 2 amcadan sonra bir teyzeye geçtim... hastanemi de değiştim... aslında bunu da çok sevmedim ama en azından daha ilgiliydi. :26: bir doktora kendini emanet etmek çok zor.

ya bişi dicem cesaret edip sezeryan ve normal doğum videosu izleyebilen

varmı aranızda? cesaret edemiyorum ya boşuna bu korkular yada izleyince dahada

ürükücem .... :93::97:

Ben kaç kez izledim, hatta otopsi de izledim, kendime kastım neyse...

Velakin sezeryan olacağım, bel fıtığımdan dolayı, doktor normal doğumu unut dedi....

senn doktor amca mı?
ben doktorumu değştim 2 amcadan sonra bir teyzeye geçtim... hastanemi de değiştim... aslında bunu da çok sevmedim ama en azından daha ilgiliydi. :26: bir doktora kendini emanet etmek çok zor.

bizde doktor teyze ile başladım ama memnun kalmadık.
hastaneyi de değiştirdim.
amcalara gectik
zaten bende amca olsun istiyordum.
acil durumlara müdahalede daha güçlüler ve soğukkanlı oluyorlar.
kadın kadına naz yapar ama doktor erkek olunca sesim pek çıkmaz diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
ben hamilelikten önce sezeryan izlemiştim, bir karnı kesene kadar tüylerim diken diken olmuştu... ben de korkağımdır ondan pek izleyemem normal doğumu falan da.

İstanbul karlı sabaha uyandı.... çooook güzeş bir duygu

Eşimi işe uğurladım sabah 9'da, dedi ki bu penceren yansıyan beyazlık ne? perdeyi bi açtı ki, Ataşehir bembeyazzzzzz

Allah evsizlere yardım etsin....

Annem Kırklareli'ne teyzemlere gezmeye gitti, inşallah üşütmezzz

Veeeeeee bugün Öyle Bir Geçer Zaman Ki varrrrrrr

şeymacım süpersinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…