-----2010 KASIM hamişleri----

selam kislar valla gecmisi okumaktan bi turlu yazamadim.bende bugun gittim doktora ense kalinligimiz 1.3 cikti.boyumuz 9cm olmus arti kislar 11. hafta deilde 13. haftadaymisim ilk basta yanilttilar gec dollenme falan die ole deilmis yani.her seyimiz cok guzel kocaman olmus bebesim kipir kipir ama cinsiyeti 25 subatta belli olur dedi.

(gemcim cok saol ilgin icin senin adinada cooook sevindim canim)

bide ben gun gectikce kilo alcagima veriyorum doktora soyledim dogru duzgun bisey de yiyemiyorum die hic korkma dedi bebegin cok guzel gelisiyo elevite devam et yiyebildigini ye sorun yok dedi.

kızlar zehlica dan da ses çıkmıyor???
kaynanası bişi mi yaptı kıza???:44:

evde 250 parcalık yapbozum vardı. actım başladım...
bebemin yeleğide 3 parmak oldu şimdiden...

tatildeyim ohhh!!!!
keyif yapmak ne hoş!!!

hayırlı olsun canım.....çok şükür sende de birşey çıkmadı umarım böyle sorunsuz devam ederiz....

merhaba kızlar bugün bende ikili test sonucunu almaya gidicem. yarım gün çalışıyorum bugün. inş. güzel güzel haberler veririm sizede.
cinsiyetini hala öğrenemedim, çok merak ediyorum bende ama erkekmiş gibi gelio bana. sağlıklı olsun da gerisi önemli deil.

az önce ikili test sonucunu öğrendim iyi çıkmış çok şükür......
içimden de hiç kötü geçirmemiştim Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin inş hepimize....

Son düzenleme:
kızlar rüyamda doğum sancısı çeken kadın gördüm. aynı kadın ayağa kaltı abiye elbise giymiş kabarık mavili beyazlı.. eldiven giydim kadını muayene edecektim.eldiven delik çıktı.edemedim.ıkın falan dedim.. biraz zaman var korkma dedim.bu nedir yaa nasıl bir rüya? :2:

az önce ikili test sonucunu öğrendim iyi çıkmış çok şükür......
içimden de hiç kötü geçirmemiştim Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin inş hepimize....

gözün aydın turkuazm
kısmetse bende haftaya gidicem ense kalınlığı ve 2li test için darısı bizlerin başına :81:

Rüya yorumlarından anlamam ama Allah rüyanı hayırlara çıkarsın.Her rüyayı hayra yormak lazım.
dün dediğin gibi sıkışık dinledim ve net bi şekilde duydum :81: önerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…