-----2010 KASIM hamişleri----

Ya hepimiz kasım hamilesi değilmiyiz :))) Herkes cinsiyet öreniyo artık :) bnm daha 9+3 :) nese sizinkilere de maşallah :):49:

Benim Sat 9 Ekim , 9 Kasımda hamile kaldığımı öğrendim (Bu arada meslek sicil numaramda 9 :)))
O ara Kasım Hamileleri topiği açıldı bende buraya takıldım, Ekimde olabilir ama burda başladık artık :))
9 hafta çok yeni daha, kendine dikkat et, sağlıklıca 3 ayı atlatın inşallahh

Bakarlar niye bakmasınlar,
ben millet görmemişim çocuğu olmuş diyecek diye çekiniyorum biraz :27::27:
:1::1::1::1: desinleeerrr:))
HAhahhaha :) sabredin kızlar :D ama size bişi itiraf ediyim :) geçen gece çok merak ettim :) kocamı kaldırdım zorla karnım ağrıyo acile gidelim dedim :) gittik :) gördüm :) :49: :47::10::10:
seni gidi seniiii:9::9:

Benim Sat 9 Ekim , 9 Kasımda hamile kaldığımı öğrendim (Bu arada meslek sicil numaramda 9 :)))
O ara Kasım Hamileleri topiği açıldı bende buraya takıldım, Ekimde olabilir ama burda başladık artık :))
9 hafta çok yeni daha, kendine dikkat et, sağlıklıca 3 ayı atlatın inşallahh

ay inş :) teşekkür ediyorum :) :49:

slm kızlarrr uzun zamandır girmiyodum maşallah muhabbetler baya ilerlemiş :34:
ya benim bebişim 12 haftaya girdi , progestan kullanıyodum doktor 12 hafta olunca bırak demişti, seve seve bıraktım zira acayip yan etki yapıyordu bana, az önce tuvalete gittiğimde kahverengi sümüksü leke gelmiş yine, uzun zamandır yoktu endileşelendim görünce bişey olur mu acaba ?

ya benim bebişim 12 haftaya girdi , progestan kullanıyodum doktor 12 hafta olunca bırak demişti, seve seve bıraktım zira acayip yan etki yapıyordu bana, az önce tuvalete gittiğimde kahverengi sümüksü leke gelmiş yine, uzun zamandır yoktu endileşelendim görünce bişey olur mu acaba ?
allaha emanet cnm bnmde çok olmuştu hatırlıyomusun bilmiyorum ama bnde progestan ilaç kullandım dr bana hep kahwerengi akıntı normal kırmızı we yoğun gelirse kork demişti bi müddet snr geçti korkma cnm hmn ama dr unada danışş tabii

Lekelenmeler normal , ciddi bir kanama olmadığı sürece endişelenme..Birde dikkat yorulma fazla, böyle lekelenmesi olan arkadaşlar eşleriyle birliktelik yaşamasınlar, bişey olmaz Allahın izniyle..

hastaneden geldim az önce... ikili tarama testim hemen sonuçlandı... ense kalınlığımız ölçüldü biraz zor oldu tembell bebişim sayesinde ama :)) iiyiz çok şükür her şey yolundaymış... benim değerler de keza öyle, biraz kan ilacı takviye etti doktor ve mide ilacı geldik... 1 ay sonraya randevu verdi. 18 haftalıkken cinsiyet öğreneceğiz... en geç öğrenenlerden biri de ben olacğım... görmüyormusunuz die çok ısrar ettim ama sırıtıp durdu.

allaha emanet cnm bnmde çok olmuştu hatırlıyomusun bilmiyorum ama bnde progestan ilaç kullandım dr bana hep kahwerengi akıntı normal kırmızı we yoğun gelirse kork demişti bi müddet snr geçti korkma cnm hmn ama dr unada danışş tabii

naz evet tabiki hatırlıyorum senin progestan kullandığın halde geliyor muydu lekelenmeler, acaba ben progestanı bıraktım diye mi oldu ? ya bu ilacı almanın başka yolu yolu yok mu acayip midemi bulandırıyor baş dönmesi yapıyor:26:

naz evet tabiki hatırlıyorum senin progestan kullandığın halde geliyor muydu lekelenmeler, acaba ben progestanı bıraktım diye mi oldu ? ya bu ilacı almanın başka yolu yolu yok mu acayip midemi bulandırıyor baş dönmesi yapıyor:26:

ayhhh progestannnn :( ben sadece 5 gün içebildim onları da çıkardım :) :49: doktor bana en kötü arkadaşımsın dedi :) :49: ne verse içmiyorum :D hiç bi dediğini yapmıyorum :)

hastaneden geldim az önce... ikili tarama testim hemen sonuçlandı... ense kalınlığımız ölçüldü biraz zor oldu tembell bebişim sayesinde ama :)) iiyiz çok şükür her şey yolundaymış... benim değerler de keza öyle, biraz kan ilacı takviye etti doktor ve mide ilacı geldik... 1 ay sonraya randevu verdi. 18 haftalıkken cinsiyet öğreneceğiz... en geç öğrenenlerden biri de ben olacğım... görmüyormusunuz die çok ısrar ettim ama sırıtıp durdu.

Gözün aydın :92:

pur ben dün yazamadım sana tam yazıyordum bir an internet koptu
hayırlı olsun oğlun güzelim erkekte pek yanılmıyorlar
doktorunun adını da ilk kez duydum ben nerde çalışıyor yoksa sadece özelmi çalışıyor

hamile kaldıgında kac kiloydun peki ben 62 dim suan 65.500 oldum hatta gecen hafta 66.700grdım ama bu hafta kendime cok kızdıgım için rejım yapıyorum diyebilirim suan o kadar acımki ama sadece ayva yedim inan bana o dahada cok acıktırdı 1 ay kadar böle dikkat edecegim normal kilo alma seviyesine ulasana kadar herseyden cok az yemeye calıscam yoksa aynı senin dediğin gibi 85 falan olacam doğuma kadar

ben 53 kiloydum canım ilk öğrendiğimde
işte 2.5 kilo aldım şimdide
ama rejim falan yapma

dr bana daha çok yeşil sebze ye de,ekmek çok tüketmesen de olur dedi

ewet cnm hapı bırakıncada oldu ama bi süre snr kesildi telaşlanma bnce

Çok sevindimmm :D darısı bizim başımıza artık :) :49: :nazar::emir_bebek::nazar: maşallah :)

pur ben dün yazamadım sana tam yazıyordum bir an internet koptu
hayırlı olsun oğlun güzelim erkekte pek yanılmıyorlar
doktorunun adını da ilk kez duydum ben nerde çalışıyor yoksa sadece özelmi çalışıyor

Özel + Atatürk Eğitim Araştırmada çalışıyor.
Bilmiyorum dr kendi dedi bu haftalarda kızlarda klitoris havuç gibi görünebiliyor yanılabilirim diye,
belki ben üzüldüm diye demiştir bilemiyorum :1: Hayırlısı olsun ne diyelim, bi dahaki sefere kız analarından formul alacam :27:

Drdan çok memnun kaldım umarım böyle devam eder, psikolog mu jinekolog mu ultrasona girmesem farketmeyeceğim :1:

Özel + Atatürk Eğitim Araştırmada çalışıyor.
Bilmiyorum dr kendi dedi bu haftalarda kızlarda klitoris havuç gibi görünebiliyor yanılabilirim diye,
belki ben üzüldüm diye demiştir bilemiyorum :1: Hayırlısı olsun ne diyelim, bi dahaki sefere kız analarından formul alacam :27:

Drdan çok memnun kaldım umarım böyle devam eder, psikolog mu jinekolog mu ultrasona girmesem farketmeyeceğim :1:
yeşilyurt dewlet mi yani cnm?

denicem canım :) Teşekkür ediyorummmm :)

bu arada evet zeytini bende yapıyorum :) ve uzun süredir kabızlık gibi problemim yok :):49:

i cnm sevindim :) ricaa ederim

canım bende 7 sinde gidicem benim 2. gidişim olcak....benim ki belli ama hayırlı haberlerle döneriz inş....:)))

aaaaaaay inş. cnm inşallah:)
BUGÜN BATTANİYE
ALDIM YAVRUMA AMA BİLİN NE RENK pembe:( ya
kıs olmassa dedim sonrada amann evde kullanırım dedimm polar battaniye:/

canım bızım su cınsıyet tahmınlerımızı yazmamıssın benım tahmınım tutmadı kız dıyordum ama erkekmıs bakalım kac kısının tutacak tahmını

cnm inan şuan listeyle sizlere tek tek sorup ilgilenicek vaktim yok sizlere zor yazıyorum

işlerim bitmek bilmiyor bi ara ilgilenicemde ne zaman bilmemmm

biri benim yerime herkesinkini öğrenip yazsa

bende listeye çabucak eklesem

çok makbule geçerdi valla

ooooo hşg. cnm yaa sen benim kervandansın bana doktor bu seferde söylemessee

ısırıcam :D:D:D hahahah

:52:nie sırıtır şu doktorlar anlamam anlıyosan söyle ne şebekleşiyon dimi ama:35::35::57:

Back