kızlar bende kasım hamılesıyım.. şu an 12+2 yim :)
hayırlı olsun hg aramıza....:)))
bn izmirdeym cnm .) sen?nazcım ben 2 dr a gidiyorum biri keyfi oluyor ve 15-20 dk izliyoruz bebişi.. nerde oturuyorsun sen?
slm cnm hoşgeldin ne ii ettin geldin:) bebeğin hyrlı uğurlu gelsn işlhhkızlar bende kasım hamılesıyım.. şu an 12+2 yim :)
Gözün aydın canımaz önce ikili test sonucunu öğrendim iyi çıkmış çok şükür......
içimden de hiç kötü geçirmemiştim Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin inş hepimize....
kızlar rüyamda doğum sancısı çeken kadın gördüm. aynı kadın ayağa kaltı abiye elbise giymiş kabarık mavili beyazlı.. eldiven giydim kadını muayene edecektim.eldiven delik çıktı.edemedim.ıkın falan dedim.. biraz zaman var korkma dedim.bu nedir yaa nasıl bir rüya? :2:
zelicka da üyelik iptali yazıyor..
bilgisi olan var mı?:2:
sağolasınız kızlar darısı basınıza inş...
evt zelicka üyelik iptali diyor inş birşey olmamıştır.......
Hoş bulduk TurkuazM. Senin kaçıncı haftan. Ben dün bebişimi gördüm Ultrasonda Doktor dedi çok haraketli ve fotojenik Çok hoşuma gitti Hergün göresim var bebişimi
bende çok merak ediyorum zelicka yı.
işallah bişiyi yoktur...
bizi ziyaretci olarak takip ediyorsa ii olduğunu bildirir inşallah
slm kızlar aranızda bebeği 8-15 haftalık olan ve bebeğin kımıldamalarını (göbekte göz sevirmesi hissi gibi) hisseden var mı?
slm kızlar aranızda bebeği 8-15 haftalık olan ve bebeğin kımıldamalarını (göbekte göz sevirmesi hissi gibi) hisseden var mı?
selam kislar valla gecmisi okumaktan bi turlu yazamadim.bende bugun gittim doktora ense kalinligimiz 1.3 cikti.boyumuz 9cm olmus arti kislar 11. hafta deilde 13. haftadaymisim ilk basta yanilttilar gec dollenme falan die ole deilmis yani.her seyimiz cok guzel kocaman olmus bebesim kipir kipir ama cinsiyeti 25 subatta belli olur dedi.
(gemcim cok saol ilgin icin senin adinada cooook sevindim canim)
supperrr gozun aydın canım amın amın amınnnnnaz önce ikili test sonucunu öğrendim iyi çıkmış çok şükür......
içimden de hiç kötü geçirmemiştim Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin inş hepimize....
bende çok merak ediyorum zelicka yı.
işallah bişiyi yoktur...
bizi ziyaretci olarak takip ediyorsa ii olduğunu bildirir inşallah
evt öyle bir pıt pıtlar hissediyoruz ama bunun bebekten değil baska birşeyden kaynaklandıgını söylüyorlar...:)))
amin canım..Rüya yorumlarından anlamam ama Allah rüyanı hayırlara çıkarsın.Her rüyayı hayra yormak lazım.
dün dediğin gibi sıkışık dinledim ve net bi şekilde duydum :81: önerin için teşekkür ederim
bn izmirdeym cnm .) sen?
belki site tarafından ceza almışta olabilir.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?