-----2010 KASIM hamişleri----

sağolasınız kızlar darısı basınıza inş...
evt zelicka üyelik iptali diyor inş birşey olmamıştır.......

Günaydın :92:

az önce ikili test sonucunu öğrendim iyi çıkmış çok şükür......
içimden de hiç kötü geçirmemiştim Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin inş hepimize....
Gözün aydın canım :16:

kızlar rüyamda doğum sancısı çeken kadın gördüm. aynı kadın ayağa kaltı abiye elbise giymiş kabarık mavili beyazlı.. eldiven giydim kadını muayene edecektim.eldiven delik çıktı.edemedim.ıkın falan dedim.. biraz zaman var korkma dedim.bu nedir yaa nasıl bir rüya? :2:

Hayır olsun canım, ben de abidik gubidik rüyalar görüyorum sık sık, sürekli bebişi düşünmekten falan diye yoruyorum :1:

zelicka da üyelik iptali yazıyor..
bilgisi olan var mı?:2:

Noldu ki ben de merak ettim :26::26:

sağolasınız kızlar darısı basınıza inş...
evt zelicka üyelik iptali diyor inş birşey olmamıştır.......

bende çok merak ediyorum zelicka yı.
işallah bişiyi yoktur...

bizi ziyaretci olarak takip ediyorsa ii olduğunu bildirir inşallah

Hoş bulduk TurkuazM. Senin kaçıncı haftan. Ben dün bebişimi gördüm Ultrasonda Doktor dedi çok haraketli ve fotojenik Çok hoşuma gitti Hergün göresim var bebişimi :32:

benim 12. haftam bitiyor çok şükür....
ama bugün karnımda tuhaf bi acı bir ağrı var sinirimi bozuyor....

kızlar birde dün akşam haberlerde izledim istanbulda bir hastanede adını yazmıcam kadının birtanesi doğuma alındı sezaryene ameliyat sırasında bacağa birşey takılıyormuş o alet elektrik kaçağı yapmış ve kadını elektrik çarpmış kadının bacağı yandı çok kötüydü zavallı kadın bebeğinin olduğuna bile sevinemedim diyor....hastanenin ihmali çok büyük allah bizleri korusun......

slm kızlar aranızda bebeği 8-15 haftalık olan ve bebeğin kımıldamalarını (göbekte göz sevirmesi hissi gibi) hisseden var mı?

slm kızlar aranızda bebeği 8-15 haftalık olan ve bebeğin kımıldamalarını (göbekte göz sevirmesi hissi gibi) hisseden var mı?

evt öyle bir pıt pıtlar hissediyoruz ama bunun bebekten değil baska birşeyden kaynaklandıgını söylüyorlar...:)))

evt oluyor gülseren
hatta arada sanki biri göbeğimi içeriden hafif çekiyo gibi
bir histe oluyor bende

bendede oluyo hep ayni yerde kus cirpinmasi gibi ama hafifte aci hissediyorum doktora gittigimde dikkat ettim tam bebegin oldugu yer,, bilmiyorum artik

selam kislar valla gecmisi okumaktan bi turlu yazamadim.bende bugun gittim doktora ense kalinligimiz 1.3 cikti.boyumuz 9cm olmus arti kislar 11. hafta deilde 13. haftadaymisim ilk basta yanilttilar gec dollenme falan die ole deilmis yani.her seyimiz cok guzel kocaman olmus bebesim kipir kipir ama cinsiyeti 25 subatta belli olur dedi.

(gemcim cok saol ilgin icin senin adinada cooook sevindim canim)

cok sevındım canım ıyı olmasına gerıden gelırken onume gectın 1 hafta :82:bellı olmadıgına gore cınsıyetı bu haftada belkıde kızdır :31:

az önce ikili test sonucunu öğrendim iyi çıkmış çok şükür......
içimden de hiç kötü geçirmemiştim Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin inş hepimize....
supperrr gozun aydın canım amın amın amınnnnn:54:
bende çok merak ediyorum zelicka yı.
işallah bişiyi yoktur...

bizi ziyaretci olarak takip ediyorsa ii olduğunu bildirir inşallah

şaşırdım bende ya kendı ıptal etse haber verırdı bence bıze :44:

evt öyle bir pıt pıtlar hissediyoruz ama bunun bebekten değil baska birşeyden kaynaklandıgını söylüyorlar...:)))

bu pıtpıtlar benım sag tarafımda oluo hep...baska seyden kaynaklanan genelde solda olurrrrrr :27:

Rüya yorumlarından anlamam ama Allah rüyanı hayırlara çıkarsın.Her rüyayı hayra yormak lazım.
dün dediğin gibi sıkışık dinledim ve net bi şekilde duydum :81: önerin için teşekkür ederim :71:
amin canım..
ne güzel dimi o sesi dinlemek..
yalnız nabızla karıştırma yavaş olan nabız hızlı olan kalp sesi:21:

Back