-----2010 KASIM hamişleri----

canım o haberı dun bende okumustum ama o kadarda onemsemedım acıkcası. yıne yatabıldıgım kadar soluma yatıyorum ama saga donuce ılla bebkolu olcak dıe bı kaıde yok tabıkı. uyku halı cunku kontrol altında tutamayız bu durumu. ve dedıklerı rısk cok cok ufak bı ıhtımaldı.

slm kızlar nasılsınız biz geldik doktordan sabahtan beri 2 hastane yoruldum uyuyacaktım size haber verip yatayım dedim. oğluşumun allaha şükür gelişimi herşeyi normalmiş boyunu sormadım ama kilosu 2270 gram olmuş. foktor iyi dedi göğüs kafesi olayıda doktor normal dedi artık profa gitmeyeceğiz bana gerek yok kendi doktorunuz takip edebilir herşey yolunda dedi. ama oğluşum yolu bulamamış kızlar makat pozisyondaydı eğer dönmezse sezeryan olacağım galiba ama doktor 39. haftaya kadar bekleyeceğiz dedi bakalım hayırlısıyla gelsinde.

Maşallah yewruya Hiç belli olmaz canım dönebilir her an kafana takma bence. hayırlıs nasıl ise öyle olsun

Ayy ne güsel oluyor böyle bişiy alınca onu kurup izleyip bebişin gelmesi için sabırsızlanmak değil mi
Güle güle huzurlu günlerde kullanın canım

Haftasonu bakarım, belki afyonda bi tane daha vardır

Gözün aydın canım çok sevindim güzel haberlerine

Döner daha, dönmezse de hayırlısı olsun

mrb hanımlar...

aslında çok yorgunum ama size yazmadan geçemedim.

ishal mide bulantısı bugün yıprandım iice. 2 serum aldım hastanede. bebeğin kontrolünü de yaptırmış oldum bu vesileyle. 2500 gr olmuş kilomuz... 3 haftada 1 kg almış. ne yedirmişim 20 günde merak ettim doğrusu... maşallah diyorum sürekli, şişko geldi bana mutlu oldum. gene yüzü dönüktü göremedim... göremeden doğuracağım herhalde...

doğru canım uykudayken yönümüzü korumak imkansız.ben de sola ağırlık veriyorum ama bilerek ama uykuda sağa dönüyorum.Rabbime emanetler.

Allah'a emanetler canım. kafayı takmamak lazım ama ben pimpirikliyim işte

canım ne güzel haberler vermişsin,çok sevindim. maşallah oğluşuna

çok teşekkür ederim canım sağol

çok geçmiş olsun daha iyisindir inşallah.
bebişine de kocaman maşallah güzel kilo almış

Geçmiş olsun Mehtap :44::44:

Maşallah Göktuğ Paşa kocaman olmuş

Maşallah yewruya Hiç belli olmaz canım dönebilir her an kafana takma bence. hayırlıs nasıl ise öyle olsun

Gözün aydın canım çok sevindim güzel haberlerine

Döner daha, dönmezse de hayırlısı olsun

teşekkürler kızlar sağolun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
oğluşunada maaşallah ne yedirdin gerçekten bizimkide 2 haftada 400 gram almış 3 haftada 1 kilomu sen orantıla istersen neyle besliyon bebişi

benim göbek deliğim içe gömülmeye başladı göbek tümsek oluşturuyor. badi giyince daire şeklinde delik kısmı boş
ebru şallının pilates cd sindede göbeki böyleydi neden acep demiştim... demek göbek büyüdükçe oluyor
bebem hep sağ yandan tepiklerdi 3 gündür göbek deliğinin üstünde tepiyor bazen azcık sola kayıyor... yani tepik takibindeyim

ben hep sola yatıyorum. gece döndüğümde oluyor ama wc ye kalkınca sağ tarafa dönüp vucudumu gevşetiyorum. uykuya dalmadan bi daha sol... ama kramp geliyorum diyince düz yatıp bacak uzatıyorum.
hepisi var... ama bebemin hareketlerini takip ediyorum her gün bi anormallik var mı yok mu die...

ben de uyuyorum sanırım dediğiniz gibi çalışmakla ilgili... 10 da uyanıyorduk.
ama pzt 9 da iş başı...2 hafta böyle... daha erken uyucaz iki hafta demekki...

çok hareket olayına gelince düşündümde olabilir. benimkide 2 gündür kıpır kıpır ve kıpırdı. dur leynnn diodum... sonra bi baktım tepikler yön değiştirmiş...
ben ay tutulması yüzünden bebemin feleği şaştı diodum
neyse 1 temmuzda da güneş tutulması var. eskiye dönermi bakcas

yine meyve yiyom... bebem şişko mu oldu acep??? kontrol haftaya
yarın malatyayı kesfe gidiyoruz...

kocamcım çantaları da arabaya koyalım dedi. hazır deilkidemedimama farkında

şimdi çanta hazırlıyorum.
1.çanta temizlik malz. ped-hasta bezi-yedek bebek bezi-peçete-bana ıslak mendil-gögüs pedi-poşet
2.çanta anne çantası: gecelik pijama-iç çam-poşet-yedek tişört-tahlil dosyam- kremlerim
bebekimin çantasında sıraaaa-dinlenmek için meyve molası vermiştim-

kojam kendine güveniyonmu dedi. malum yol 4 saat heee dedim de sanki bebem beni dinleyecek...
bence vaktinde doğcak sağ salim gezip gelcez.
pazar günü dönünce anlatırım maceraları

slm hanımlarr bizde bugün dr gittik çok şükür iyiyiz biraz daha büyümüşüz,boyumuz 43 cm,kg mizde 2,40 gr olmuşuzz maşallah oğluşuma..

bebeme tülbent ekledim...kendimede al basmasın die kırmızı tülbent anneler işte bide terlik
bi nazar boncuku aldım yanımıza3 tane

bu arada bide gezi çantası yapmalıyım malum yarın için pijama
kojamcım bunca çantayı görünce ne dicek acep

ilk önce Allah bebeklerinize hayırlısıyla kavuşmak nasip eder inşallah.... Benimde bebeğim 29 haftalık 1.400gr boyuda 37 cm doktorum bana bu aydan kesin konuşarak ihtimal bile vermeden normal doğuma, sezeryan dedi... Çatı muane olmadım ilk bebeğimi 7 aylık ölü normal dogurdum... ve bunuda normal istiyorum nedenii ise suyum fazlaymıs o kadar...Sizinde fikirlernizi almak istedim.

önemli olan senin ve bebeğin sağlığı...
doktoruna güveniyorsan onun söylediği en doğru yoldur bence...
doktorun ikinizi de riske atmak istememiştir...

günaydııınnn :82::82:

gem şevko döner inş

gobus ana kucağı pek güselmiş güle güle kullanın :82:

neviniiii kıyamam sanaaa bende uyuyamıyorum öksürükten karnıma kasığıma ağrılar saplanıyo doktor erken doğum için tetikleyici dikkat et dio ilaçta kullanıyorum ama bilemedim

keramos bundan sora böle galiba :76: uykusuz her gece :76::76::76:

bu arada doğum arifesi eşim arabayı satmış :84::84::84:

önemli olan senin ve bebeğin sağlığı...
doktoruna güveniyorsan onun söylediği en doğru yoldur bence...
doktorun ikinizi de riske atmak istememiştir...

güveniyorum ama erkenden böle bir yorumu normal bulmadım...Başka bir doktora gerekçesini söylediğimde doktor doktorunu yanlıs anlamıs olbılırsin eğer anlmadıysanda sölenen tıbben yanlıştır sezer oluncaksa bile 38 haftadan önce alınmazmış benım doktorum 36daalıyor o yüzden tedirgin oldum hayırlısı ama zaten ona giden tüm hastalara sezeyan diormuş burdada onunla ilgili konulara rastladım bırakıcaz galiba hayırlısı olsun artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…