herkese merhaba , hayırlı cumalar
dün sabah gazetesinde hamilelikte sağ tarafa ve düz yatmak riskli, ölü doğum oranı yüksek diye bir yazı vardı,tırstım
zaten sol tarafa yatıyorum ama arada sağ döndüğümde oluyordu.sağa dönmemek için bütün gece cebelleştim. uyuştu sol tarafım,kemiklerim ağrıdı. birde sağ ve sol kaburgalarım sancıdı nefesim kesildi bi kaç kere. doktorum yatış konusunda şartlamamıştı beni ama yazı korkuttu. sizler nasıl yatıyorsunuz sadece sol yan mı ???
slm kızlar nasılsınız biz geldik doktordan sabahtan beri 2 hastane yoruldum uyuyacaktım size haber verip yatayım dedim. oğluşumun allaha şükür gelişimi herşeyi normalmiş boyunu sormadım ama kilosu 2270 gram olmuş. foktor iyi dedi göğüs kafesi olayıda doktor normal dedi artık profa gitmeyeceğiz bana gerek yok kendi doktorunuz takip edebilir herşey yolunda dedi. ama oğluşum yolu bulamamış kızlar makat pozisyondaydı eğer dönmezse sezeryan olacağım galiba ama doktor 39. haftaya kadar bekleyeceğiz dedi bakalım hayırlısıyla gelsinde.
dün aldık kurduk denemsini yaptık kaldırasımız gelmedi,çok beğendik. inşallah kızımda beğenir,içindeyken güzel vakit geçirir
canım dün mağaza yetkilisi ellerinde hiç kalmadığını izmir çevresinden de bulamadıklarını bizim şiparişi afyondan bulabildiklerini söyledi.sunny baby nin kendi fabrikasında da yokmuş şu an. bende arkadaşıma söylemiştim,uğramayı düşünüyordu dedim.Yolun düşerse bir uğrar danışırsınız isterseniz
slm kızlar nasılsınız biz geldik doktordan sabahtan beri 2 hastane yoruldum uyuyacaktım size haber verip yatayım dedim. oğluşumun allaha şükür gelişimi herşeyi normalmiş boyunu sormadım ama kilosu 2270 gram olmuş. foktor iyi dedi göğüs kafesi olayıda doktor normal dedi artık profa gitmeyeceğiz bana gerek yok kendi doktorunuz takip edebilir herşey yolunda dedi. ama oğluşum yolu bulamamış kızlar makat pozisyondaydı eğer dönmezse sezeryan olacağım galiba ama doktor 39. haftaya kadar bekleyeceğiz dedi bakalım hayırlısıyla gelsinde.
canım benımkı atardamarımın ustune kafasını koydugu ıcın bana sırtustu yasaktı bayadır zaten tansıyonum dusuyordu ole yatınca.dr a da ısrarla sordum sagıma yatabılırmıyım dıye oda ısrarla eveeeet dedı ama sola agırlık vermeye calıs dedı...tabı ben her sabah uyandıgımda sagımda yatıo oluyorum ımkanı yokkı baska turlu uyurken nasıl sabıtler ınsan kendını
canım o haberı dun bende okumustum ama o kadarda onemsemedım acıkcası. yıne yatabıldıgım kadar soluma yatıyorum ama saga donuce ılla bebkolu olcak dıe bı kaıde yok tabıkı. uyku halı cunku kontrol altında tutamayız bu durumu. ve dedıklerı rısk cok cok ufak bı ıhtımaldı.
Ayy ne güsel oluyor böyle bişiy alınca onu kurup izleyip bebişin gelmesi için sabırsızlanmak değil mi
Güle güle huzurlu günlerde kullanın canım
Haftasonu bakarım, belki afyonda bi tane daha vardır
Gözün aydın canım çok sevindim güzel haberlerine
Döner daha, dönmezse de hayırlısı olsun
mrb hanımlar...
aslında çok yorgunum ama size yazmadan geçemedim.
ishal mide bulantısı bugün yıprandım iice. 2 serum aldım hastanede. bebeğin kontrolünü de yaptırmış oldum bu vesileyle. 2500 gr olmuş kilomuz... 3 haftada 1 kg almış. ne yedirmişim 20 günde merak ettim doğrusu... maşallah diyorum sürekli, şişko geldi bana mutlu oldum. gene yüzü dönüktü göremedim... göremeden doğuracağım herhalde...
mrb hanımlar...
ishal mide bulantısı bugün yıprandım iice. 2 serum aldım hastanede. bebeğin kontrolünü de yaptırmış oldum bu vesileyle. 2500 gr olmuş kilomuz... 3 haftada 1 kg almış. ne yedirmişim 20 günde merak ettim doğrusu... maşallah diyorum sürekli, şişko geldi bana mutlu oldum. gene yüzü dönüktü göremedim... göremeden doğuracağım herhalde...
Maşallah yewruyaHiç belli olmaz canım dönebilir her an kafana takma bence. hayırlıs nasıl ise öyle olsun
Gözün aydın canım çok sevindim güzel haberlerine
Döner daha, dönmezse de hayırlısı olsun
mrb hanımlar...
benim göbek deliğim içe gömülmeye başladı göbek tümsek oluşturuyor. badi giyince daire şeklinde delik kısmı boşdoğumdan sonra hemen emzirmek lazımmış hem çocuk için hem de bizim için en iyisi buymuş. Bakalım o vakit gelince neler olacak. Kızlar benim son 2 haftadır göbeğim iyice şişmeye başladı. Göbek deliğim birkaç haftaya dışarı dönecek gibi olacakBir de bebişin döndüğünü nasıl anlıyorsunuz benimki her yöne tekmeliyor neresiyle vurduğunu anlayamıyorum. Ben haftaya doktora gidince ögrenebileceğim galiba dönüp dönmediğini:82:
herkese merhaba , hayırlı cumalar
dün sabah gazetesinde hamilelikte sağ tarafa ve düz yatmak riskli, ölü doğum oranı yüksek diye bir yazı vardı,tırstım
zaten sol tarafa yatıyorum ama arada sağ döndüğümde oluyordu.sağa dönmemek için bütün gece cebelleştim. uyuştu sol tarafım,kemiklerim ağrıdı. birde sağ ve sol kaburgalarım sancıdı nefesim kesildi bi kaç kere. doktorum yatış konusunda şartlamamıştı beni ama yazı korkuttu. sizler nasıl yatıyorsunuz sadece sol yan mı ???
bence dönmedı dıyorum ama artık kaburgamda bı kafada hıssetmıyorum :26:
yarın gorces bakalım :26::26::26:
sız calısan anneler uyku hakkınız tabı ondan rahat uyuyorsunuz bız butun gun yorulmuyoruzkı uyuyabılelım sonra..ısten ayrılınca gorcem sızı
masallaaahhh
ay tatılde cok gusel gecsın ınsallah benım yerımede yüz
benım 2 gun cok delı hareketler sergıledı dısardan goren herkes donuyor bebıs dedıler ..ama dedıgın gıbı heryerde hıssedıyorum hareketlerını bende :26:
canım benımkı atardamarımın ustune kafasını koydugu ıcın bana sırtustu yasaktı bayadır zaten tansıyonum dusuyordu ole yatınca.dr a da ısrarla sordum sagıma yatabılırmıyım dıye oda ısrarla eveeeet dedı ama sola agırlık vermeye calıs dedı...tabı ben her sabah uyandıgımda sagımda yatıo oluyorum ımkanı yokkı baska turlu uyurken nasıl sabıtler ınsan kendını
slm hanımlarr bizde bugün dr gittik çok şükür iyiyiz biraz daha büyümüşüz,boyumuz 43 cm,kg mizde 2,40 gr olmuşuzz maşallah oğluşuma..
yine meyve yiyom... bebem şişko mu oldu acep??? kontrol haftaya
yarın malatyayı kesfe gidiyoruz...
kocamcım çantaları da arabaya koyalım dedi. hazır deilkidemedim ama farkında
şimdi çanta hazırlıyorum.
1.çanta temizlik malz. ped-hasta bezi-yedek bebek bezi-peçete-bana ıslak mendil-gögüs pedi-poşet
2.çanta anne çantası: gecelik pijama-iç çam-poşet-yedek tişört-tahlil dosyam- kremlerim
bebekimin çantasında sıraaaa-dinlenmek için meyve molası vermiştim-
kojam kendine güveniyonmu dedi. malum yol 4 saatheee dedim de sanki bebem beni dinleyecek...
bence vaktinde doğcak sağ salim gezip gelcez.
pazar günü dönünce anlatırım maceraları
ilk önce Allah bebeklerinize hayırlısıyla kavuşmak nasip eder inşallah.... Benimde bebeğim 29 haftalık 1.400gr boyuda 37 cm doktorum bana bu aydan kesin konuşarak ihtimal bile vermeden normal doğuma, sezeryan dedi... Çatı muane olmadım ilk bebeğimi 7 aylık ölü normal dogurdum... ve bunuda normal istiyorum nedenii ise suyum fazlaymıs o kadar...Sizinde fikirlernizi almak istedim.
önemli olan senin ve bebeğin sağlığı...
doktoruna güveniyorsan onun söylediği en doğru yoldur bence...
doktorun ikinizi de riske atmak istememiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?