How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

-----2010 KASIM hamişleri----

güveniyorum ama erkenden böle bir yorumu normal bulmadım...Başka bir doktora gerekçesini söylediğimde doktor doktorunu yanlıs anlamıs olbılırsin eğer anlmadıysanda sölenen tıbben yanlıştır sezer oluncaksa bile 38 haftadan önce alınmazmış benım doktorum 36daalıyor o yüzden tedirgin oldum hayırlısı ama zaten ona giden tüm hastalara sezeyan diormuş burdada onunla ilgili konulara rastladım bırakıcaz galiba hayırlısı olsun artık....

Doktorunu değiştir... 36. haftada almak ne demek, armut mu bu.... töbe töbe.... 38. haftadan önce sezercik önerilmiyor, keyfe göre bebek mi alınır....:36::47:

Doktorunu değiştir... 36. haftada almak ne demek, armut mu bu.... töbe töbe.... 38. haftadan önce sezercik önerilmiyor, keyfe göre bebek mi alınır....:36::47:

bende öğrenince şok olmuştum hani Allah korusun çoocukta yada bende risk olur anlarım ama sadece suyun fazla taşıyamazsın zaten 36.haftada bebeği o yüzden kesin sezeryan :(:( Allah yardımcımız olsun doktor seçimlerimiz çok önemlii...

kızlar selam bugün patron çağırdı bi işi halledememişler bende geldim mecburen ne yapayım....
herkesler iyidir inş....
bizde iyiyiz çok şükür
bu aralar evde olmama rağmen kilo almıyorum çok şükür 89 da takıldım 90 olamıyorum.......:52::52::52::52:

slm kızlar nasılsınız biz geldik doktordan sabahtan beri 2 hastane yoruldum uyuyacaktım size haber verip yatayım dedim. oğluşumun allaha şükür gelişimi herşeyi normalmiş boyunu sormadım ama kilosu 2270 gram olmuş. foktor iyi dedi göğüs kafesi olayıda doktor normal dedi artık profa gitmeyeceğiz bana gerek yok kendi doktorunuz takip edebilir herşey yolunda dedi. ama oğluşum yolu bulamamış kızlar makat pozisyondaydı eğer dönmezse sezeryan olacağım galiba ama doktor 39. haftaya kadar bekleyeceğiz dedi bakalım hayırlısıyla gelsinde.

canım ya çok sevindim adına şükür herşey yolunda imiş.... inş hayırlısıylada döner.....

mrb hanımlar...

aslında çok yorgunum ama size yazmadan geçemedim.

ishal mide bulantısı bugün yıprandım iice. 2 serum aldım hastanede. bebeğin kontrolünü de yaptırmış oldum bu vesileyle. 2500 gr olmuş kilomuz... 3 haftada 1 kg almış. ne yedirmişim 20 günde merak ettim doğrusu... maşallah diyorum sürekli, şişko geldi bana mutlu oldum. gene yüzü dönüktü göremedim... göremeden doğuracağım herhalde...

geçmiş olsun canım yaaa.....ohhhh tosun olmuş maşallah.....:nazar:

slm hanımlarr bizde bugün dr gittik çok şükür iyiyiz biraz daha büyümüşüz,boyumuz 43 cm,kg mizde 2,40 gr olmuşuzz maşallah oğluşuma..

maşallah herkes 2 li kilolara ulaşmış.....:nazar:

güveniyorum ama erkenden böle bir yorumu normal bulmadım...Başka bir doktora gerekçesini söylediğimde doktor doktorunu yanlıs anlamıs olbılırsin eğer anlmadıysanda sölenen tıbben yanlıştır sezer oluncaksa bile 38 haftadan önce alınmazmış benım doktorum 36daalıyor o yüzden tedirgin oldum hayırlısı ama zaten ona giden tüm hastalara sezeyan diormuş burdada onunla ilgili konulara rastladım bırakıcaz galiba hayırlısı olsun artık....

canim ayni sey benim yegeniminde basina geldi onunda suyu fazlaydi ve 36.haftada aldilar detaylari bilmiyorum ama demekki doktorun bi bildigi var

Son düzenleme:
kızlar selam bugün patron çağırdı bi işi halledememişler bende geldim mecburen ne yapayım....
herkesler iyidir inş....
bizde iyiyiz çok şükür
bu aralar evde olmama rağmen kilo almıyorum çok şükür 89 da takıldım 90 olamıyorum.......:52::52::52::52:

daha ne istiyorsun işte şişipte ne yapacaksın bende son 3 ayda hep 1 er kilo aldım baştaki alışım durdu zaten durmasa şimdiye bir 15-16 olmuştum ama şuan 83 üm 72 ile hamile kalmıştım.

bende öğrenince şok olmuştum hani Allah korusun çoocukta yada bende risk olur anlarım ama sadece suyun fazla taşıyamazsın zaten 36.haftada bebeği o yüzden kesin sezeryan :(:( Allah yardımcımız olsun doktor seçimlerimiz çok önemlii...

Kesin diye konuşması saçma....

Bunun bi tedavisi var, ilaç tedavisi, amniyosentez ile sıvının bir kısmın boşaltıması v.s...

Linki bi incele istersen http://www............./bebeginsuyununcokolmasi.html :34:

Selamlar :3::3:

Bugün o kadar çok dolaştık ki, bugün doğurmazsam 40. haftaya kadar doğurmam galiba :37::37:

(Gobuscum egsye gittik baktık, getirmiyorlarmış artık, netten bakacaz artık :24::24:)

slm kızlar nasılsınız biz geldik doktordan sabahtan beri 2 hastane yoruldum uyuyacaktım size haber verip yatayım dedim. oğluşumun allaha şükür gelişimi herşeyi normalmiş boyunu sormadım ama kilosu 2270 gram olmuş. foktor iyi dedi göğüs kafesi olayıda doktor normal dedi artık profa gitmeyeceğiz bana gerek yok kendi doktorunuz takip edebilir herşey yolunda dedi. ama oğluşum yolu bulamamış kızlar makat pozisyondaydı eğer dönmezse sezeryan olacağım galiba ama doktor 39. haftaya kadar bekleyeceğiz dedi bakalım hayırlısıyla gelsinde.
gordunmu bısı cıkmıcak dımıstık senın paşa oyun oynuyo hep sana :9:masallah kocamanda olmus...döner dert etmeeeee
mrb hanımlar...

aslında çok yorgunum ama size yazmadan geçemedim.

ishal mide bulantısı bugün yıprandım iice. 2 serum aldım hastanede. bebeğin kontrolünü de yaptırmış oldum bu vesileyle. 2500 gr olmuş kilomuz... 3 haftada 1 kg almış. ne yedirmişim 20 günde merak ettim doğrusu... maşallah diyorum sürekli, şişko geldi bana mutlu oldum. gene yüzü dönüktü göremedim... göremeden doğuracağım herhalde...
aaaaa noldun öle cok gecmıs olsun :26: bol meyve yıyor olabılırmısın :86:
ilk önce Allah bebeklerinize hayırlısıyla kavuşmak nasip eder inşallah.... Benimde bebeğim 29 haftalık 1.400gr boyuda 37 cm doktorum bana bu aydan kesin konuşarak ihtimal bile vermeden normal doğuma, sezeryan dedi... Çatı muane olmadım ilk bebeğimi 7 aylık ölü normal dogurdum... ve bunuda normal istiyorum nedenii ise suyum fazlaymıs o kadar...Sizinde fikirlernizi almak istedim.

muhakkak bıldıgı vardır ama baska dr a danısmadan ok deme bence .

herkesler iyidir inş....
bizde iyiyiz çok şükür

tam saatmı calıstın yoksa valla mal bu adam ya hıcmı halden anlamıyor :95:

ıstahlar kapandı sanırım bu donemde hepımızde

bız bugun dr daydık...hersey yolunda bı sıkıntımız yok cok sukur ..
15 gunde 557 gr almıs paşa meyve geeeeercekten ıse yarıyor :23:
pek gusel pozlar verdı bugun masallaahh.
cok guldum cocugumun seylerı kocaman ahahahhaha dr teysemızde bı maşaalllaaah cektı bu boyutta bebee bunlar buyuk dedı babamıs pek mutlu oldu ama erkek psıkolojısı ıste :9:

ve oğlum benı usmedı gercekten ..gecenlerde bu cocuk sapıttı dedıgımde cıkıs yoluna gıdıyomus bebeeeim:69:

kafamıs asagıda cıkısa dogru ılerlıyorusssssssss cok sukur :10::10::10:

buarada 2057 gr olmusuz şaşırdım kaldım beklemıyordum 2 kıloyu :69:

Son düzenleme:
bız bugun dr daydık...hersey yolunda bı sıkıntımız yok cok sukur ..
15 gunde 557 gr almıs paşa meyve geeeeercekten ıse yarıyor :23:
pek gusel pozlar verdı bugun masallaahh.
cok guldum cocugumun seylerı kocaman ahahahhaha dr teysemızde bı maşaalllaaah cektı bu boyutta bebee bunlar buyuk dedı babamıs pek mutlu oldu ama erkek psıkolojısı ıste :9:

ve oğlum benı usmedı gercekten ..gecenlerde bu cocuk sapıttı dedıgımde cıkıs yoluna gıdıyomus bebeeeim:69:

kafamıs asagıda cıkısa dogru ılerlıyorusssssssss cok sukur :10::10::10:

Doymuyo artık bebişler :65::65::65:

Oh ohh yarasın, mıncırmalık et olsun inşallah :16:

Doymuyo artık bebişler :65::65::65:

Oh ohh yarasın, mıncırmalık et olsun inşallah :16:

doymuolar sanırım gercekten :16:

ama ben kılolu bebek dogurmak ıstemıyorum korkmaya basladım

kayınvalıdemeın kıracısı 4 bucuk kılo dogurdu masallaah ama bebeısın 1 haftadır hergun topugundan kan alıp seker ttakıbı yapıolar :50:
cok kılolu olmasın dogduktan sora buyuturum ben onu :69:

doymuolar sanırım gercekten :16:

ama ben kılolu bebek dogurmak ıstemıyorum korkmaya basladım

kayınvalıdemeın kıracısı 4 bucuk kılo dogurdu masallaah ama bebeısın 1 haftadır hergun topugundan kan alıp seker ttakıbı yapıolar :50:
cok kılolu olmasın dogduktan sora buyuturum ben onu :69:

Şu an da ne kadar toplam kilosu, son ayda toplam kilosunun 3'te 1'i kadar daha alacaklarmış...

Bir de erkek çocuklar, kız çocuklardan biraz daha kilolu doğuyorlar...

Çevremde kim doğum yaptıysa bebişlerin kiloları 3500 4000 kg arası...

Son düzenleme:
canim ayni sey benim yegeniminde basina geldi onunda suyu fazlaydi ve 36.haftada aldilar detaylari bilmiyorum ama demekki doktorun bi bildigi var

doktorun sadece tek gerekçesi tasıyamıycagımı düşündüğü için risk oldugu için degıl yani en azından bana öyle dedi... Kafam çok karıştı artık hayırlısı bakalım yorum için sağol canım...

Kesin diye konuşması saçma....

Bunun bi tedavisi var, ilaç tedavisi, amniyosentez ile sıvının bir kısmın boşaltıması v.s...

Linki bi incele istersen http://www............./bebeginsuyununcokolmasi.html :34:

sağol paylaşım için... Haklısın ayrıca doktor su seviyesi hadin fazla degıl normaldan biraz fala dedi bana dediğin gibi aşırı bi suolsa önlemini alması gerekir galiba sezeryandan para kazandıkları için böyle birşey diyor ben artıköle düşünüyorum...

muhakkak bıldıgı vardır ama baska dr a danısmadan ok deme bence .

kesinlikle vardır ama başka bir doktora sordum muane oldum suyun korkulacak kadar fazla değil ayrıca eğer sezeryan olacak 38den önce alınmazmıs tıbben yanlış dedi... Bakalım bu hafta başka bir doktor deniycem hayırlısı artıkk ....Allah herkesi bir nefeste kurtarsın....

sağol paylaşım için... Haklısın ayrıca doktor su seviyesi hadin fazla degıl normaldan biraz fala dedi bana dediğin gibi aşırı bi suolsa önlemini alması gerekir galiba sezeryandan para kazandıkları için böyle birşey diyor ben artıköle düşünüyorum...

Canım için rahatlasın... bence başka doktora da git :34:

Ablama sen de çift rahim var, sezercik olacaksın dedi.... inanamadık... bunca sence nasıl anlaşılmadı filan derken.... başka doktora gittik, yok öle bişey ne alaka dedi...

Back