• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

meyve kilo mu yaprmış??? o nerden cıktı? hiç bilmiom??? acep ben ondanmı sığınamıyorum artık!!!
günde en 3-4 çeşit ve 3-4 porsiyon meyve yiyorum.
ama ben sıcakta serinlettiği için yiyodum:49:

Ben geçen hafta doğru dürüst yemek yemediydim ama deli gibi meyve yedim, beklediğimin üstündeydi kilosu..
Bence de meyve kilo yapıyor :61:

normalde 3 kere fılan kalkıorum ama onu yıyınce rahat 5-6 oluo zaten yatsam uyusam 5 saat oda wc ye gıt-gel sekıl al uyumaya calıs derken heba oluyo :52:
ya benım seyıme bole bıcak gırıo sankı alttan alttan cok yuruyunce yada ayakta durunca dr a sorcam cmtsı ..korkutuo ınsanı :26:

ben artık heryerımde hıssedıom kaburgalarda goguste kasıkta..ne sekılde oldugunu cook merak edıyorum
ay dun aymı tutuldu benmı tutuldum bılemedım parmaklarım bıle kasıldı hep ıyrenc bı gundu :19:

Dönmüş bence Şevkooo :65::65:

Gunaydin kizlar
2 saat uyku uyku uyumusum icimde bir sikinti ayaklarim agriyor berkay da annesine tepikleriyle eslik ediyordu 1 saat oncesine kadar ama uyudu kereta igrenc bi gece koca ohhhh oyle uyuyor ki kac saattir yaninda olmadigimin bile farkinda degil

Günaydın kızlar;

Artık herkes gece girmeye başladı foruma. gece bebişler uyutmuyor tabi. Ben saat 22:00 de yatakta oluyorum. gece deliksiz uyuyorum wc. içinde 1 kere kalkıyorum.. Acaba bende mi bi anormallık var ben uyuyunca bebişin hareketlerinide hissetmiyorum hiç. Normalmiki :44:

Günaydın kızlar;

Artık herkes gece girmeye başladı foruma. gece bebişler uyutmuyor tabi. Ben saat 22:00 de yatakta oluyorum. gece deliksiz uyuyorum wc. içinde 1 kere kalkıyorum.. Acaba bende mi bi anormallık var ben uyuyunca bebişin hareketlerinide hissetmiyorum hiç. Normalmiki :44:

Günaydın selinacım ,

Bende aynı şeyi düşünüyordum saat 10 oldumu ayakta zor duruyorum yastığa kafamı koyar koymaz uyuyorum... :D Gece de 1 defa bilemedn 2 defa kalkıyorum...Sabah erken kalktığımız içinmi acaba bu kadar rahat uyuyoruz acaba...

günaydın kızlarr
dün kontrolümüz vardı
herşey yolunda çok şükür
yarın tatile çıkacağımız için ve çalışabilir raporu almam gereltiği için erken gittik
2 kilo olmuş oğluşum
ne çabuk büyüyolar artık yaww

Günaydın selinacım ,

Bende aynı şeyi düşünüyordum saat 10 oldumu ayakta zor duruyorum yastığa kafamı koyar koymaz uyuyorum... :D Gece de 1 defa bilemedn 2 defa kalkıyorum...Sabah erken kalktığımız içinmi acaba bu kadar rahat uyuyoruz acaba...

erken kalktığımız için de olabilir canım ben sabah 06:15 de kalkıyorum tabi alarmı buçuğa kadar erteliyorum:9: artık sabah kalkmak da çok zor oluyor hiç kalkasım gelmiyor:19:
Ben halimden şikayetçi değilim gece rahat uyuyorum agrım yok çok şükür. ama herkes rahatsız olunca bende mı anormallık var dedim :44::9:

erken kalktığımız için de olabilir canım ben sabah 06:15 de kalkıyorum tabi alarmı buçuğa kadar erteliyorum:9: artık sabah kalkmak da çok zor oluyor hiç kalkasım gelmiyor:19:
Ben halimden şikayetçi değilim gece rahat uyuyorum agrım yok çok şükür. ama herkes rahatsız olunca bende mı anormallık var dedim :44::9:

ben de geceleri çok arahatsız olmuyorum
uykuya dalma esnasında biraz zorluk çekiyorum
ama oğluşumun tepikleri beni uyandırmıyor
asıl ben onu uyandırıyorum
sağımdan soluma dönerken tepik yiyorum her defasında
doğunca intikamını alacak benden:))

Kızlar ben şimdiye kadar hiç aşermedim ama bu 1 haftadır manyak gibi meyva istiyor canım.Yemek görmek istemiyorum

günaydın kızlarr
dün kontrolümüz vardı
herşey yolunda çok şükür
yarın tatile çıkacağımız için ve çalışabilir raporu almam gereltiği için erken gittik
2 kilo olmuş oğluşum

:nazar::nazar: bende ayın 10 unda gıtmıstım 1970 gr dı :9: kocaman oluyolar artık. e tasımasıda zorlasıyor o ayrı bi konu :9:

günaydın herkese:)

selina cım sen çalıştıgın için gece uyku problemin yoktur muhtemelen işten ayrılınca başlar senin de uykusuzlukların.ben de son zamanlarda uyuyamıyorum hele dün gece kafayı yiycektim dön dön dön yatagın içinde...

:nazar::nazar: bende ayın 10 unda gıtmıstım 1970 gr dı :9: kocaman oluyolar artık. e tasımasıda zorlasıyor o ayrı bi konu :9:

kesinlikle haklısın
artık nefes almakta zorlanıyorum
bacaklarım şişlikleri desen ayrı
ama doğunca herşeye değecek diyorlar
sağsalim kucağımıza da alsaydık hayırlısıyla

dün ben ebeme de gitttim
dediki eğer
sezaryan olursan genel anesteziyle senin ayılmanı beklemsinler ilk yarım saatte bebeği emzirmeye çalışsınlar senden dedi
çok önemli emmesi için dedi
size bunu diyen oldumu

Neyseki ikimizde aynı durumdayız :32:

dün ben ebeme de gitttim
dediki eğer
sezaryan olursan genel anesteziyle senin ayılmanı beklemsinler ilk yarım saatte bebeği emzirmeye çalışsınlar senden dedi
çok önemli emmesi için dedi
size bunu diyen oldumu

dogumdan sonra anne odaya cıkınca bebegi hemen getirip emzirmeye çalışıyolar arkadasım spinal anestezi ile dogum yaptı ama o baygın deildi hemen bebeği getirdi hemşireler emzirmesi için.genel anestezide bildigim ayılana kadar gene ameliyathanenin orda bekletiyolar ayılmaya yakın odaya cıkarıyolar o da herkes de aynı sürede olmayabilir.

doğumdan sonra hemen emzirmek lazımmış hem çocuk için hem de bizim için en iyisi buymuş. Bakalım o vakit gelince neler olacak. Kızlar benim son 2 haftadır göbeğim iyice şişmeye başladı. Göbek deliğim birkaç haftaya dışarı dönecek gibi olacak:53: Bir de bebişin döndüğünü nasıl anlıyorsunuz benimki her yöne tekmeliyor neresiyle vurduğunu anlayamıyorum. Ben haftaya doktora gidince ögrenebileceğim galiba dönüp dönmediğini:82:

günaydın kızlarr
dün kontrolümüz vardı
herşey yolunda çok şükür
2 kilo olmuş oğluşum

maşallah oğluşuna :nazar: iyi tatiller,Allah içinize sindirsin.

aaa ne güzelmiş bu da, ben bunu görmemiştim. güle güle kullanın:)

teşekkür ederim :71:

evim 15 dk savas alanına döndu:50:

klımacılar ,elektrıkcıler matkap seslerı amaaann daraldım

ama oğlusumun avızesını taktılar pek cicik oldu :69:

güle güle kullanın canım avizenizi

Ayy çok tatlıymış :81::81::81:
Güle güle sallansın prensesin :69::69:

:

teşekkür ederiz teyzesi :54:

dün aldık kurduk denemsini yaptık kaldırasımız gelmedi,çok beğendik. inşallah kızımda beğenir,içindeyken güzel vakit geçirir :69:
canım dün mağaza yetkilisi ellerinde hiç kalmadığını izmir çevresinden de bulamadıklarını bizim şiparişi afyondan bulabildiklerini söyledi.sunny baby nin kendi fabrikasında da yokmuş şu an. bende arkadaşıma söylemiştim,uğramayı düşünüyordu dedim.Yolun düşerse bir uğrar danışırsınız isterseniz :34:

Bütün ciciklerimiz yıkanmış ütülenmiş ohh ne güsel :82::82:
Bi çantaya koymak kaldı :24::24:

ohhh mis gibi.Allah prensesin cicilerini sağlıkla giydiği günleride göstersin inşallah

selam kislar biz geldik doktordan cok sukur bebis asagiya donmus ama hic bi yerini gostermedi arkadan kafayi popoyu gorebildik kilosu boyu cok iyi dedi ama tam olcemiyorum falan dedi alttan kontrol etti erken dogum riski falan yok dedi hersey cok ii dedi ayin 1ine randevu verdi iste boyle:46::46:

maşallah canım :nazar:

herkese merhaba , hayırlı cumalar

dün sabah gazetesinde hamilelikte sağ tarafa ve düz yatmak riskli, ölü doğum oranı yüksek diye bir yazı vardı,tırstım :36:

zaten sol tarafa yatıyorum ama arada sağ döndüğümde oluyordu.sağa dönmemek için bütün gece cebelleştim. uyuştu sol tarafım,kemiklerim ağrıdı. birde sağ ve sol kaburgalarım sancıdı nefesim kesildi bi kaç kere. doktorum yatış konusunda şartlamamıştı beni ama yazı korkuttu. sizler nasıl yatıyorsunuz sadece sol yan mı ???

Ben geçen hafta doğru dürüst yemek yemediydim ama deli gibi meyve yedim, beklediğimin üstündeydi kilosu..
Bence de meyve kilo yapıyor :61:

Dönmüş bence Şevkooo :65::65:
bence dönmedı dıyorum ama artık kaburgamda bı kafada hıssetmıyorum :26:
yarın gorces bakalım :26::26::26:

Günaydın selinacım ,

sız calısan anneler uyku hakkınız tabı ondan rahat uyuyorsunuz bız butun gun yorulmuyoruzkı uyuyabılelım sonra..ısten ayrılınca gorcem sızı :37:
günaydın kızlarr
dün kontrolümüz vardı
herşey yolunda çok şükür
2 kilo olmuş oğluşum
:nazar::nazar:masallaaahhh
ay tatılde cok gusel gecsın ınsallah benım yerımede yüz :31:
doğumdan sonra hemen emzirmek lazımmış hem çocuk için hem de bizim için en iyisi buymuş. Bakalım o vakit gelince neler olacak. Kızlar benim son 2 haftadır göbeğim iyice şişmeye başladı. Göbek deliğim birkaç haftaya dışarı dönecek gibi olacak:53: Bir de bebişin döndüğünü nasıl anlıyorsunuz benimki her yöne tekmeliyor neresiyle vurduğunu anlayamıyorum. Ben haftaya doktora gidince ögrenebileceğim galiba dönüp dönmediğini:82:
benım 2 gun cok delı hareketler sergıledı dısardan goren herkes donuyor bebıs dedıler ..ama dedıgın gıbı heryerde hıssedıyorum hareketlerını bende :26:
herkese merhaba , hayırlı cumalar

dün sabah gazetesinde hamilelikte sağ tarafa ve düz yatmak riskli, ölü doğum oranı yüksek diye bir yazı vardı,tırstım :36:

zaten sol tarafa yatıyorum ama arada sağ döndüğümde oluyordu.sağa dönmemek için bütün gece cebelleştim. uyuştu sol tarafım,kemiklerim ağrıdı. birde sağ ve sol kaburgalarım sancıdı nefesim kesildi bi kaç kere. doktorum yatış konusunda şartlamamıştı beni ama yazı korkuttu. sizler nasıl yatıyorsunuz sadece sol yan mı ???
canım benımkı atardamarımın ustune kafasını koydugu ıcın bana sırtustu yasaktı bayadır zaten tansıyonum dusuyordu ole yatınca.dr a da ısrarla sordum sagıma yatabılırmıyım dıye oda ısrarla eveeeet dedı ama sola agırlık vermeye calıs dedı...tabı ben her sabah uyandıgımda sagımda yatıo oluyorum ımkanı yokkı baska turlu uyurken nasıl sabıtler ınsan kendını

Back