ooooooo bende baya bı sehır sılerım ..bı ıstanbul bı bursa kalsın hade ızmırde kalsın :82:
sende 5 gun once gıttın sıra bendeeeeeee
Banane ben aptallığımdan 5 hafta sonraya almışım randevuyu
O bakımdan benim hakkım, dağılın bakiyim :82:
Koce yatış sinyali verdi, bu saatte de uyunur mu yahu
Koca maşrafa süt bi de :111:
İyi geceler minikler ve annecikleri
almasaydınBanane ben aptallığımdan 5 hafta sonraya almışım randevuyu
O bakımdan benim hakkım, dağılın bakiyim :82:
Koce yatış sinyali verdi, bu saatte de uyunur mu yahu
Koca maşrafa süt bi de :111:
İyi geceler minikler ve annecikleri
ben oturarak uyumayı denıcem bıdeYanlış almasaydın
Ahh uyuyabiliyorsan her saatte uyunur valla :97:
uykusuz gecelerin anneleri nabberrr???
karne telaşından gelemedim 2 gündürama her bişi bitti
yarın dağıtıyoruzzzz... sora iki hafta seminer ama iş pek yok...
ohhh... başlasın yürüyüşler...
hem belkim h.sonu malatya gezisi yaparıs kojamla
yolda doğurmam demiyol en fazla 4 saat sürcek
bize oto koltuğu hediye geldi... bende ev tipi anakucakı aldım. salona da getirip yatırcam bebemi çünkü yatak odası öğlen çok güneş alıyor.. ev kalabalık olcek diyede yeri belli olsun koltuka yatırmıcam. bide bizim burda piknik için satılan minder var... üstü cibinlikli... ondan da aldım anakucağı içine... bebemi sinekler yemesin...Ev tipi ana kucağı alanınız var mı, ne alacaksınız??
Ben oto koltuğu olan ana kucağını mı kullansam, ev tipi mi alsam karar veremedim yaa :44::44:
bizimde adımız yok dahaaaaaabenim bitti artik esyalarda yikandi utulendi odamizda hazir bi tek pasamizin ismi yok :2:
valla canim ayilsamda bayilsamda gezmekten kalmiyom aslinda hic iyi degilim hic uyuyamiyorum agrilardan
fatmagul cok kotu bıtıo..
osmancık bu hafta sonmuydu bı bolum daha varmı??
benımde koca hep samsuna gıttı bıraktı benı ah samsun aaahh
bende bugun sadece meyve arada yogurt
bebege kılo yaparmıs meyve gorces bakalım nekadar yapmıs
hadı gozun aydın sende ev hanımı oluyosun
valla ben 2 saalık yola bıle gıtmıorum korkudan
dınlene dınlene gıdın ın yuru sıksık
kısmet canım..donmedıysede 36.haftaya kadar vakıt verdım ben onadonmustur donmustur:93:
meyve bebege kılo yaparmıs cok meyve yıyenlerın bebegının kılosu ıyı olur derler dıyenlerın yalancısıyım benbize oto koltuğu hediye geldi... bende ev tipi anakucakı aldım. salona da getirip yatırcam bebemi çünkü yatak odası öğlen çok güneş alıyor.. ev kalabalık olcek diyede yeri belli olsun koltuka yatırmıcam. bide bizim burda piknik için satılan minder var... üstü cibinlikli... ondan da aldım anakucağı içine... bebemi sinekler yemesin...
bizimde adımız yok dahaaaaaa
meyve kilo mu yaprmış??? o nerden cıktı? hiç bilmiom??? acep ben ondanmı sığınamıyorum artık!!!
günde en 3-4 çeşit ve 3-4 porsiyon meyve yiyorum.
ama ben sıcakta serinlettiği için yiyodum
olmas kımsede erken ..bende sonuna kadar gıderıs dıorum ama bı sancı gırıo yok yok bu dogcak heralde dıorum :26:doktor erken doğum yok dedi.
bende bişi olcek gibi hisetmiyorum ama Allah tan hayırlısı
kısmet canım..donmedıysede 36.haftaya kadar vakıt verdım ben ona
meyve bebege kılo yaparmıs cok meyve yıyenlerın bebegının kılosu ıyı olur derler dıyenlerın yalancısıyım ben
hanı en sulu kırmısı meyve varya onu aksamları yemıom artık tuvalet sayımız ıkı katına cıkıo cunku
olmas kımsede erken ..bende sonuna kadar gıderıs dıorum ama bı sancı gırıo yok yok bu dogcak heralde dıorum :26:
normalde 3 kere fılan kalkıorum ama onu yıyınce rahat 5-6 oluo zaten yatsam uyusam 5 saat oda wc ye gıt-gel sekıl al uyumaya calıs derken heba oluyosende sadece o mu wc ihtiyacı doğuruyor ben ne yesem bana sulu gelio gece uyanıyorum hep...
ama sıkıntım yok... iiki yaz bebesi olcak. camlar acık have ferah... gece yıldızlı güzel...kış gibi kasvetli değil... geceleri bebemle oynasması zevkli olcak... bi de ramazan ev ahalisi de sahurda eşlik eder bize
bende sancı filan yok daha... çok şükür... nası bişiyki???
ben artık heryerımde hıssedıom kaburgalarda goguste kasıkta..ne sekılde oldugunu cook merak edıyorumbu arada hep sağdan tepikleyen bebem, dün itibarıyle sağ kaburgamda yürüdü...
canım acıdı, nefesim kesildi...sola gitti...
sabah itibarıyle de gögsümün altında tepik hissediyorum... sanırım bizde döndük
dünkü ay tutulması etkiledi bebemi... yönü şaştı...
böle kalsın sezercik olmayalım...
normalde 3 kere fılan kalkıorum ama onu yıyınce rahat 5-6 oluo zaten yatsam uyusam 5 saat oda wc ye gıt-gel sekıl al uyumaya calıs derken heba oluyo
ya benım seyıme bole bıcak gırıo sankı alttan alttan cok yuruyunce yada ayakta durunca dr a sorcam cmtsı ..korkutuo ınsanı :26:
ben artık heryerımde hıssedıom kaburgalarda goguste kasıkta..ne sekılde oldugunu cook merak edıyorum
ay dun aymı tutuldu benmı tutuldum bılemedım parmaklarım bıle kasıldı hep ıyrenc bı gundu
mıden hergece yanıomu yedıklerındendır canım yaa bende olmuyo bayaaadır dıkkat edıyorumayy ben cok kotuyum yaaa basim agriyo burnum akiyo midem yaniiyooo geceleri iskence yaa
canim oyle ust taraflardaysa donnmustur benimde oyleydi cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?