• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

essah mı dion kızz? :66: ya pur atanmakdan öte konyanın gelmemesinden korkuyorum... bebeğimi kimselere bırakamam kimselere baktıramam annemden başka kim olursa gözüm arkada kalır... annemin yanına gitmem gerekiyor o yüzden... eğer gidemezsem çok üzülürüm sadece bebek için düşünüyorum bunu.

İnş gönlüne göre olur :65:

kızlar bizim de yıkama işlerimiz bitti:46: Çantamızın da yavaş yavaş eksiklerini tamamlıyorum. Biran evvel tamamlamakta fayda var bebişlerin ne zaman gelecekleri belli olmaz o telaşla çanta da hazırlanmaz açıkta kalmayalım dimi. Güzel tatlı heyecanlar bunlar :66:

selam kislar biz geldik doktordan cok sukur bebis asagiya donmus ama hic bi yerini gostermedi arkadan kafayi popoyu gorebildik kilosu boyu cok iyi dedi ama tam olcemiyorum falan dedi alttan kontrol etti erken dogum riski falan yok dedi hersey cok ii dedi ayin 1ine randevu verdi iste boyle:46::46:

Haspama bak ütü yaptırcak adam bulmuş bi de beğenmiyor :60::60:
Şükür ütü işlerinden sorumlu bakan kociş bizim evde :82:
begenmedım valla ole yapcaksa yapmasın :63:
ya benım kocanın elınde utu tuttugunu bıle dusunemıyorum ben :111:
slm arkadaşlar...

hazırlıklar tam gaz devam edio herkesin. bizim de eşyalarımız anneme doğru yola çıkmış. annem gönderin yıkayıp ütüleyeyim demiş. benim işleri yapan birileri hep olacak o açıdan rahatım galiba.

sonra da buraya gelecek halılarımı falan yıkayacak sonra da abbas yolcu... pazartesi günü tercihlerim başlıyor... inş. bebeğimin nasibine atanırım dua edin hanımlar...
babası mezun oldu annesıde atanır bebısın sansına ıcın rahat olsun:49:
ben anlamıorum bu ıslerdende senın kocan orda memur degılmı senın ataman baska yere olabılıyormu cahıllıgıme ver bılmıyorum gercekten
selam kislar biz geldik doktordan cok sukur bebis asagiya donmus ama hic bi yerini gostermedi arkadan kafayi popoyu gorebildik kilosu boyu cok iyi dedi ama tam olcemiyorum falan dedi alttan kontrol etti erken dogum riski falan yok dedi hersey cok ii dedi ayin 1ine randevu verdi iste boyle:46::46:
gosun aydın canımmm hersey yolunda negusel..dönmüşte oh ne mutlu ..15 guune dusmus senınde ıstee :49:

:66::66::66:oğlum bak arkadasında buldu yolu sende yavas yavas donmussundur ınsallaah

gosun aydın canımmm hersey yolunda negusel..dönmüşte oh ne mutlu ..15 guune dusmus senınde ıstee :49:

:66::66::66:oğlum bak arkadasında buldu yolu sende yavas yavas donmussundur ınsallaah[/QUOTE]

saol canim yaa insallah donmustur seninkide

Gözün aydın :65::65::65::46::46::46:

Fatmagül sezon finali... en önemlisi Öyle Bir Geçer Zaman ki sezon finali.... yarın kocem Samsun'a gidiyor... sevmedim bu haberleri :52:

Amma meyva yedim bugün yaaa :53:

Çocukumun canı meyve istedi hep bugün :21:

Son düzenleme:
Fatmagül sezon finali... en önemlisi Öyle Bir Geçer Zaman ki sezon finali.... yarın kocem Samsun'a gidiyor... sevmedim bu haberleri :52:

Çocukumun meyve istedi hep bugün :21:

fatmagul cok kotu bıtıo..
osmancık bu hafta sonmuydu bı bolum daha varmı??
benımde koca hep samsuna gıttı bıraktı benı ah samsun aaahh
bende bugun sadece meyve arada yogurt
bebege kılo yaparmıs meyve gorces bakalım nekadar yapmıs

fatmagul cok kotu bıtıo..
osmancık bu hafta sonmuydu bı bolum daha varmı??
benımde koca hep samsuna gıttı bıraktı benı ah samsun aaahh
bende bugun sadece meyve arada yogurt
bebege kılo yaparmıs meyve gorces bakalım nekadar yapmıs

evet çok kötü bitiooo

Osmancık 1 bölüm daa var...

Samsun'u silelim haritadan, :47: ama kaç tane şehir silmek lazım, benim kocenin gitmemesi için :60:de

evet bebeğe kilo yaparmış, bi de zaten artık daha hızlı kilo alacaklar:16:

5 guncuk gectı daaa :52:

Sanki daha çok oldu :78:

Çocukumun canı meyve istedi hep bugün :21:

Bende full meyva yiyorum çoçukum neye benzicek acepa :111:

yaaaa şöle konuşmayın benimde gidesim geliyor her hafta :9:

Sen daha 2 gün önce gittin sıra bende :63::63:

evet çok kötü bitiooo

Osmancık 1 bölüm daa var...

Samsun'u silelim haritadan, :47: ama kaç tane şehir silmek lazım, benim kocenin gitmemesi için :60:de

evet bebeğe kilo yaparmış, bi de zaten artık daha hızlı kilo alacaklar:16:
ooooooo bende baya bı sehır sılerım ..bı ıstanbul bı bursa kalsın hade ızmırde kalsın :82:
Sanki daha çok oldu :78:

Bende full meyva yiyorum çoçukum neye benzicek acepa :111:

Sen daha 2 gün önce gittin sıra bende :63::63:

sende 5 gun once gıttın sıra bendeeeeeee:66::66:

Banane ben aptallığımdan 5 hafta sonraya almışım randevuyu :52:

O bakımdan benim hakkım, dağılın bakiyim :82:

Koce yatış sinyali verdi, bu saatte de uyunur mu yahu :25:

Koca maşrafa süt bi de :111:

İyi geceler minikler ve annecikleri :10:

Back