-----2010 KASIM hamişleri----

benim bitti artik esyalarda yikandi utulendi odamizda hazir bi tek pasamizin ismi yok :2:
valla canim ayilsamda bayilsamda gezmekten kalmiyom aslinda hic iyi degilim hic uyuyamiyorum agrilardan

one gıdıo ıyıce gobukler yaa cok sırın masallahhhh
benim bitti artik esyalarda yikandi utulendi odamizda hazir bi tek pasamizin ismi yok :2:
valla canim ayilsamda bayilsamda gezmekten kalmiyom aslinda hic iyi degilim hic uyuyamiyorum agrilardan

bravo sana herseyı yaptın bıtırdın oğlusunu bekle sımdı

bıkac secenege ınmedımı ısım ??

ya ben bıyere arabayla gıtmek zorundayım..magazalarda yuruyup sancı gırınce eve donmemde cok sıkıntı oluo arabayla ..kocada pazar bıle calısıo hangı ara bıtırıcem bu eksıklıklerı bılmıyorum :26:

tabi turkiyeede zor bizim buralari sakin kucuk aliyorum arabayi cikiyorum ama turkiyede zor allah yardimciniz olsun

ılahı o da nekı 12.haftada unuttuk bız o ısı eylul ayını beklıyos artık
hehehhhh bebislerimiz icin herseye deger bizim doktor hic yasaklamadi bize bakalim yarin ne dicek

tabi turkiyeede zor bizim buralari sakin kucuk aliyorum arabayi cikiyorum ama turkiyede zor allah yardimciniz olsun

hehehhhh bebislerimiz icin herseye deger bizim doktor hic yasaklamadi bize bakalim yarin ne dicek

8.aya kadar ok dıolar ya durun derler sızede bence :111:

ay masallah canim cok tatlisiniz
sağol canımm büyüdük iyicee
kislar eslerle iliski durumlari nasil
tık yok valla biz yaşlı çift hayatı yaşıyos

ılahı o da nekı 12.haftada unuttuk bız o ısı eylul ayını beklıyos artık
aynen
Berke bey ben burdayım diyorrrrr

evet yaa öne doğru gidiyo oğlum fırlıcak valla

teyseleri ben bugün kontrole gittim 36 haftalığız artık dr. teyzemiz baktı tontiş oğluşum 3 kilo olmuş
10 gün sonra tekrar gidip bakıcak ve sezeryan günü vericek hayırlısı olsun bakalım rabbim evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın(amin)
ve bizler artık doğumun sonlarına geliyoruz allahım doğum yyapanları bir avazda kurtarsın inşallahh...

ay bıtıyo senın seruven ..oğlusunla yenısıne baslıcaksın hayırlısıyla cook az kaldı

kıme gıdıyorsun dr nerde olacak dogum

yarin doktora gidiyoruuuuus

Güsel haberlerle gel canım

Bizim teeee 10 gün sonra :97::97:

Güle güle kullanın

Maşallah fırladı fırlıcak sanki sıpa

kislar eslerle iliski durumlari nasil

Tam gaz devam

Kocaman olmuş tosun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…