• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Ev tipi ana kucağı alanınız var mı, ne alacaksınız??
Ben oto koltuğu olan ana kucağını mı kullansam, ev tipi mi alsam karar veremedim yaa :44::44:

ben de oto koltugu olan ana kucagını kullanmayı düşünüyodum ama graco nun salıncak ana kucagını görünce bayıldım kendisi otomatik sallıyo klas,k müzik çalıyo pek şekerdi.
Graco Graco Lovin Hug Salıncak | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

ondanmı bılmıorum kuşum ya..sut yogurt cevız pekmez olara bogdum kendımı bebege yarasın barı
dun alısverıse cıktım dugunler baslıo abıye bakmaya cok moralım bozuldu bence o yusden boleyım :50:

ınsan evınde yalnı kalmak ıster ya..kıme sorarsan cok ıhtıyac olcak yanında bırılerıne ama herkesın dedıgı gıbı lohusasın rahat olman lazım ınce gıyıncen
ben sanmıyorum annem dısında bırının yanında emzırebılcegımı mesela ..

buarada hatırlayan vardır belkı benım yengem tedavı gormustu ıkıncı bebek ıcın olmuyordu ..vazgectıler tek cocugumuz Allah onu bagıslasın dedıler..dun cıft cızgı goruldu :69:dua edıyorum guzel sonuclanır ınsallah...bıkere daha hala olucam Allah ızın verırse :16::16::16:

canım gönlüne göre bulursun güzel bi hamiş elbisesi :34:
yengen adına çok sevindim.Yüce Rabbim umutlarının tükendiği anda yüzlerini güldürmüş.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

Çok fena yağmur yağıyor, alışverişe gidecektim oysakiii :84::84:

evet canım ya organize felaket her yer su birikintisi :53:

Ev tipi ana kucağı alanınız var mı, ne alacaksınız??
Ben oto koltuğu olan ana kucağını mı kullansam, ev tipi mi alsam karar veremedim yaa :44::44:

ben ana dizi düşünüyorum hatta sipariş verdik egs de ki mağazadan haber bekliyoruz. sallamalı müzikli . sunny baby marka

ımkan olsa yatagında yatırsakta sen bı ısını yaparken ayıramassın yanından yaa o yusden ıkısınden bırı sart ..neler yapıcak bu kuzular bıze bakalım :97::97::97:

Telsizi koycam yanına mıyk dese duyarım diye düşünüyorum ama görces bakalım :26::26:

yengen adına çok sevindim.Yüce Rabbim umutlarının tükendiği anda yüzlerini güldürmüş.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

ben ana dizi düşünüyorum hatta sipariş verdik egs de ki mağazadan haber bekliyoruz. sallamalı müzikli . sunny baby marka
tesekkur ederım canım amın ınsallah :69:
Telsizi koycam yanına mıyk dese duyarım diye düşünüyorum ama görces bakalım :26::26:

yok yoookk bız onları bırakıp ıs mıs yapcak degılızkı zaten telsızde kullanmıcaksın gor bak ahahah :37::37:

Bizim burda yukardan gelen sularla Venedik gibi olduydu bi ara :9::9:

Hmm.. Ne kadarmış fiyatı? "Çok pahalı bişey almayın, kısa süreli kullanılıyor" diyorlar, kıpırdanmaya başlayınca zor oluyormuş kullanımı..

Doğru söylüyon aslında,
şimdi sanki çok iş yapıyoruz da o zaman yapcaz :27::27:

bugun sadece dun sabah astıgım camasırları topladım baska hıcbısı yapmadım yemekte yok aksama herzamankı gıbı:27:
alısverıse gıtmemıs lasım koce geeeeeç gelıo amaan cok baydım ben bu sıcaklarda ıyıce koyverdım herseyı :37:

gobusun face ınden caldım dayanamadım affet benı gobuuusssssss :66::66::66:

Garfield Felsefesi :)
Madde 1 : İnsanlar yorgun doğar, dinlenmek için yaşar.
Madde 2 : Çalışmak yorar.
Madde 3 : Gündüz dinlen ki gece rahat edesin.
Madde 4 : Yatağını kendini sevdiğin gibi sev, içinden çıkamayacağın gibi yap.
Madde 5 : Yarın yapabileceğin işi bugün yapma.
Madde 6 : Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele.
Madde 7 : Dinlenen birini görünce otur ona yardım et.
Madde 8 : Oturmak mümkünse ayakta durma, yatmak mümkünse oturma.
Madde 9 : Tembellikten kimse ölmemiş.
Madde 10 : Çalışma isteği duyunca biryere otur isteğin geçmesini bekle.

gobusun face ınden caldım dayanamadım affet benı gobuuusssssss :66::66::66:

Garfield Felsefesi :)
Madde 1 : İnsanlar yorgun doğar, dinlenmek için yaşar.
Madde 2 : Çalışmak yorar.
Madde 3 : Gündüz dinlen ki gece rahat edesin.
Madde 4 : Yatağını kendini sevdiğin gibi sev, içinden çıkamayacağın gibi yap.
Madde 5 : Yarın yapabileceğin işi bugün yapma.
Madde 6 : Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele.
Madde 7 : Dinlenen birini görünce otur ona yardım et.
Madde 8 : Oturmak mümkünse ayakta durma, yatmak mümkünse oturma.
Madde 9 : Tembellikten kimse ölmemiş.
Madde 10 : Çalışma isteği duyunca biryere otur isteğin geçmesini bekle.

Ahh tam benlik :37::37:

eee hazırlıklar tamamlanıyor
son günler geliyor
yaa kaynana ve kayınpeder doğumdan önce gelces diye tutturdular...
kimse bizi düşünmüyor???
annemde kardeşimde burda olcak
doğuma giderken arabaya nası sığcas? yol 1 saat
ya kojam onları karşılamaya gidince ben sancılanırsam... yol git-gel 2saat. bi de beni alıp götürcek oooo!!!
onların yanında emzirmek yatmak kalkmak ince giyinmek problem
sıcaktan yanacaklar kapı pencere acacaklar bebem ceyranda kalacak
bebemi mıncık mıncık yapcaklar
tuzlu sulara basacaklar
hava sıcak su içir dicekler
sütün yetmiyordur sekerli su verelim dicekler
evde bi dünya yatak olcak gece evde gezecek yer kalmıcak
güya kojamla beraber olmak için memlekete doğuma gitmedim!!!

eee sizde çekiştirin bakalım kaynana ve kayınpederleri:52:

ah canim ah tam damarima bastin valla biliyosunuz isvicredeyim annemle babam gelcek temmuzun 2.haftasi falan 3aya yakin kalcaklar aslinda kayinvalide gelirdi ama burdan eltimler gitcek yaz tatiline onlari gormedigi icin hemen gelemicek eylulde birinin dugunu var onu yapip eylul sonuna dogru gelcek annemlerde o aralar gitcekler insallah tarihler cakismaz ve gelince en az 3 ay burda umarim daha fazla durmaz bizimki direk karismaz ama caktirmadan soyler ama eminim bi cok sey icin yorum yapar yani benden biraz cekiniyo ama allahtan bebegim biraz buyumus olcakta bisey dese bile ben onun huyunu suyunu biliyorum derim k.valide k.peder torunlarina cok duskun cok simartiyorlar o beni cok korkutuyo cok sinir oluyorum insallah benimkinede yapmaya kalkismazlar

bugun yine sokak supurgesi gibi gezdim cocugu sokaklara dogurmazsam iyidir :1:bebisimin odasina hali aldim ivir zivirlarini koymak icin tavsanli sepet aldim3lu lamba aldim 6li islak mendil dusmus losyonlu onddan aldimher ciktigimda biseyler geliyo aklima
bez isini naptiniz depolamaya basladinizmi

ondanmı bılmıorum kuşum ya..sut yogurt cevız pekmez olara bogdum kendımı bebege yarasın barı
dun alısverıse cıktım dugunler baslıo abıye bakmaya cok moralım bozuldu bence o yusden boleyım :50:

ınsan evınde yalnı kalmak ıster ya..kıme sorarsan cok ıhtıyac olcak yanında bırılerıne ama herkesın dedıgı gıbı lohusasın rahat olman lazım ınce gıyıncen
ben sanmıyorum annem dısında bırının yanında emzırebılcegımı mesela ..

buarada hatırlayan vardır belkı benım yengem tedavı gormustu ıkıncı bebek ıcın olmuyordu ..vazgectıler tek cocugumuz Allah onu bagıslasın dedıler..dun cıft cızgı goruldu :69:dua edıyorum guzel sonuclanır ınsallah...bıkere daha hala olucam Allah ızın verırse :16::16::16:

gözünüz aydın gem cim Allah kucaklarına almak nasip etsin..

insallah bebislerimiz cok iyidir tosun olmuslardir
ınsallah ..cıkıs yoluunu buldularmı bakalım :69:
bugun yine sokak supurgesi gibi gezdim cocugu sokaklara dogurmazsam iyidir :1:bebisimin odasina hali aldim ivir zivirlarini koymak icin tavsanli sepet aldim3lu lamba aldim 6li islak mendil dusmus losyonlu onddan aldimher ciktigimda biseyler geliyo aklima
bez isini naptiniz depolamaya basladinizmi

banyo icinde chicconun dogal sungerinden aldim umarim iyidir

ay ben gezemıyorum cok nefesım kesılıo kasıklarım agrıo bayadır hıcbısı almadım..
gule gule kullanın cıcıklerınızı
coook eksık var bende coook

Back