-----2010 KASIM hamişleri----

ben vermıcem kımsenın kucagına her defasındada soluyorum bunu bıras ele avuca gelsın..
benı opme yazan body ve onluklerı bosunamı aldık :82:

ya netten hamıle kyafetı nerden bakıosunuz ebru maternıty dısında kafayı yıcem

Orası öyle tabi, lohusa lohusa anlayışsız kişiler hiç çekilmez
Çoçuumu alır çekilirim odama emziririm kimseye göstermem bende memikleri

Ayy ne güsel bir haber
Kucağınıza almak nasip olsun inş

ebet memıklerı oğlum gorcek sadece
cok gusel vallahı Purcum okadar ugras et olmasın Allahın ısı ıste ...gobusde kendı yasadıklarını anlattıgında ınsalaaaaahh demıstım cok dua etmıstım bende sonu gusel olsun ınsallah
Ayy ben de alayım onlardan himen

Hepsiburada.com : BabyJem Lüks Öpme Beni Mama Önlüğü | Anne / Bebek / Çocuk

Bende konu ile ilgili yorumumu yazayım didim

Ben kendi annem gelsin diye can atıyorum valla. Ben Mersindeyim annem İstanbulda Çok özledim. Hemde bana çok yardımcı olur. Sonuçta 3 Çocuk yetiştirdi kadın.

Kayınvalidemden de yana sıkıntım yok çok şükür. Öyle Karışmaz bişeye sorar danışır yapar bizim eve yakınlığı 15 dk. ben isterim hergün gelsin oda görsün torununu. Esirgicek değilim

Ayrıca çok titiz ve bilgili insanlar dediklerini dikkate alırım. Öyle saçma adetleri yoktur. yok tuzlamaydı yok kundaklamaydı falan o yüzden rahatım

Kayınpederde akşamları uğrar belki. Ayrıca mıllet gelıcek dıe kendımı zorla pişirecek giysiler hiç giyemem gıyerım askılımı şortumu. karışanda olmaz.

Emzirme olayıda o kadar sorun etmeyın kızlar evde başka oda mı yok alırız bebişleri geçeriz başka odaya

offf offff doğum sonrasını düşünmek bile istemiyorum:18: mutlaka bilgi alacağız ama çok karışılsın hayatta istemiyorum bende:18:

:18: bugün tam endişeler üzerine konuşulmuş hakkaten başkası yanında emzirme işinden çok korkuyorum bende, hele ki hastanede :18:ne güzel inşallah hayırlısıyla güzel sonuçları olur, tebrik ediyorum tekrar hala olacaksın

Ev tipi ana kucağı alanınız var mı, ne alacaksınız??
Ben oto koltuğu olan ana kucağını mı kullansam, ev tipi mi alsam karar veremedim yaa :44::44:

Son düzenleme:
tesekkur ederım canım ya dıleyen herkesın bebegı olsun ınsallaah
Çok fena yağmur yağıyor, alışverişe gidecektim oysakiii :84::84:
aaaaaa burası seyın seyı gıbı yanıyoooooo yagsa kkeskeee
Ev tipi ana kucağı alanınız var mı, ne alacaksınız??
Ben oto koltuğu olan ana kucağını mı kullansam, ev tipi mi alsam karar veremedim yaa :44::44:

acele etme bence duruma gore alırsın gerekırse..kullananda var hıııc kullanmayanda

Hmmm :44::44:
Öle yapayım o zaman pikii :97:

Hmmm :44::44:
Öle yapayım o zaman pikii :97:

bı komsum oto koltuguyla ıdare ettı sıkıntı yasamadı ..
dıgerı canavar kızımız onda hıc durmadı sonradan salıncaklı ana kucakları var ya ondan aldılar acıl bı sekılde gercı ondada pek durdugu soylenemez

Gemmmm ne güzel haber bu

Darısı tüm isteyenlerin başına...Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın Aminnn.....

Ohh keyiflerine göre takılacaklar desene

Ben elimden geldiğince yatağına yatırmak istiyorum, öle ordan oraya ana kucağı tepesinde sürüklenmesin çoçuum ama işte bizim isteklerimize göre durmıcaklar maalesef

ımkan olsa yatagında yatırsakta sen bı ısını yaparken ayıramassın yanından yaa o yusden ıkısınden bırı sart ..neler yapıcak bu kuzular bıze bakalım :97::97::97:

Allahım hepımıze hayırlı evlat versın saglıkları sıhatlerı yerınde olsun ..annesını babasını sayan evlatlar olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…