Hayırdır niye ki :44::44:
Benim annem gelir 10-15 gün kalır..
Kayınvalidemlerle aynı apartmanda olduğumuz için de zaten iç içeyiz, çok da bi değişiklik olmaz
Annelerden babalardan yana sıkıntım çekincem yok da, diğer gelip gidip bebeği kucaktan kucağa almak isteyecekler beni endişelendiriyor :26:
Neyse ki onda da kötü polis eşim olur
ınsan evınde yalnı kalmak ıster ya..kıme sorarsan cok ıhtıyac olcak yanında bırılerıne ama herkesın dedıgı gıbı lohusasın rahat olman lazım ınce gıyıncen
ben sanmıyorum annem dısında bırının yanında emzırebılcegımı mesela ..
buarada hatırlayan vardır belkı benım yengem tedavı gormustu ıkıncı bebek ıcın olmuyordu ..vazgectıler tek cocugumuz Allah onu bagıslasın dedıler..dun cıft cızgı goruldudua edıyorum guzel sonuclanır ınsallah...bıkere daha hala olucam Allah ızın verırse
ebet memıklerı oğlum gorcek sadeceOrası öyle tabi, lohusa lohusa anlayışsız kişiler hiç çekilmez
Çoçuumu alır çekilirim odama emziririm kimseye göstermem bende memikleri
Ayy ne güsel bir haber
Kucağınıza almak nasip olsun inş
Ayy ben de alayım onlardan himen
yaa çizelgem olmuştur umarım .ilgilenen arkadaşıma teşekkür ((çok güzel anlattmışsın.umarım becermişimdir (
offf offff doğum sonrasını düşünmek bile istemiyorum:18: mutlaka bilgi alacağız ama çok karışılsın hayatta istemiyorum bende:18:eee hazırlıklar tamamlanıyor
son günler geliyor
yaa kaynana ve kayınpeder doğumdan önce gelces diye tutturdular...
kimse bizi düşünmüyor???
annemde kardeşimde burda olcak
doğuma giderken arabaya nası sığcas? yol 1 saat
ya kojam onları karşılamaya gidince ben sancılanırsam... yol git-gel 2saat. bi de beni alıp götürcek oooo!!!
onların yanında emzirmek yatmak kalkmak ince giyinmek problem
sıcaktan yanacaklar kapı pencere acacaklar bebem ceyranda kalacak
bebemi mıncık mıncık yapcaklar
tuzlu sulara basacaklar
hava sıcak su içir dicekler
sütün yetmiyordur sekerli su verelim dicekler
evde bi dünya yatak olcak gece evde gezecek yer kalmıcak
güya kojamla beraber olmak için memlekete doğuma gitmedim!!!
eee sizde çekiştirin bakalım kaynana ve kayınpederleri
ondanmı bılmıorum kuşum ya..sut yogurt cevız pekmez olara bogdum kendımı bebege yarasın barı
dun alısverıse cıktım dugunler baslıo abıye bakmaya cok moralım bozuldu bence o yusden boleyım
ınsan evınde yalnı kalmak ıster ya..kıme sorarsan cok ıhtıyac olcak yanında bırılerıne ama herkesın dedıgı gıbı lohusasın rahat olman lazım ınce gıyıncen
ben sanmıyorum annem dısında bırının yanında emzırebılcegımı mesela ..
buarada hatırlayan vardır belkı benım yengem tedavı gormustu ıkıncı bebek ıcın olmuyordu ..vazgectıler tek cocugumuz Allah onu bagıslasın dedıler..dun cıft cızgı goruldudua edıyorum guzel sonuclanır ınsallah...bıkere daha hala olucam Allah ızın verırse
tesekkur ederım canım ya dıleyen herkesın bebegı olsun ınsallaahofff offff doğum sonrasını düşünmek bile istemiyorum:18: mutlaka bilgi alacağız ama çok karışılsın hayatta istemiyorum bende:18:
:18: bugün tam endişeler üzerine konuşulmuş hakkaten başkası yanında emzirme işinden çok korkuyorum bende, hele ki hastanede :18:ne güzel inşallah hayırlısıyla güzel sonuçları olur, tebrik ediyorum tekrar hala olacaksın
aaaaaa burası seyın seyı gıbı yanıyoooooo yagsa kkeskeeeÇok fena yağmur yağıyor, alışverişe gidecektim oysakiii :84::84:
Ev tipi ana kucağı alanınız var mı, ne alacaksınız??
Ben oto koltuğu olan ana kucağını mı kullansam, ev tipi mi alsam karar veremedim yaa :44::44:
tesekkur ederım canım ya dıleyen herkesın bebegı olsun ınsallaah
aaaaaa burası seyın seyı gıbı yanıyoooooo yagsa kkeskeee
acele etme bence duruma gore alırsın gerekırse..kullananda var hıııc kullanmayanda
Hmmm :44::44:
Öle yapayım o zaman pikii :97:
Gemmmm ne güzel haber bu
Darısı tüm isteyenlerin başına...Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın Aminnn.....
bı komsum oto koltuguyla ıdare ettı sıkıntı yasamadı ..
dıgerı canavar kızımız onda hıc durmadı sonradan salıncaklı ana kucakları var ya ondan aldılar acıl bı sekılde gercı ondada pek durdugu soylenemez
Ohh keyiflerine göre takılacaklar desene
Ben elimden geldiğince yatağına yatırmak istiyorum, öle ordan oraya ana kucağı tepesinde sürüklenmesin çoçuum ama işte bizim isteklerimize göre durmıcaklar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?