• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

iyi geceler kızlar nasılsınız biz iyiyiz allahıma şükürler olsun oğlumla kumanda düşürmece oynuyoruz uzanıyorum çekyata koyuyorum kumandayı karnıma tepikleye tepikleye düşürüyoruz çok zevkli yaa:1:
bu arada yarın babaanneye gitcez orda kalcaz cuma günüde hem çapada hemde kendi doktorumuzda kontrolümüz var inş. hayırlı haberlerle geliriz dua edin kızlar.

ne kadar tatlısınız tam erkek karnı işte sip sivri ben tepsi yutmuş gibiyim bir ara ekleyim fotoyu

kislar eslerle iliski durumlari nasil
biraz seyrek olmakla beraber devam yani :17:

iyi geceler kızlar nasılsınız biz iyiyiz allahıma şükürler olsun oğlumla kumanda düşürmece oynuyoruz uzanıyorum çekyata koyuyorum kumandayı karnıma tepikleye tepikleye düşürüyoruz çok zevkli yaa:1:
bu arada yarın babaanneye gitcez orda kalcaz cuma günüde hem çapada hemde kendi doktorumuzda kontrolümüz var inş. hayırlı haberlerle geliriz dua edin kızlar.

ne kadar tatlısınız tam erkek karnı işte sip sivri ben tepsi yutmuş gibiyim bir ara ekleyim fotoyu

ii gecelerrrr :32: dualarımız snnle güzel haberlerle dön inş :33::33:

ilişkiye gelince tık yok :37::37:

ayrıca yne kurtlar çıktı :31: zaten uyuyamıyordum bide bu eklendi :31:

Kumanda düşürmece mi :60::60::60:

Güsel haberlerini bekliyoruz :55::55:

ay bıtıyo senın seruven ..oğlusunla yenısıne baslıcaksın hayırlısıyla cook az kaldı :69:

kıme gıdıyorsun dr nerde olacak dogum[/QUOTE
günaydın cnm ben bursalıyım anadolu hastaneine gidiyorum cnm drum deniz güleryüz çakmak yeni başladı oraya ilk defa gittim bende bundan önce medicalparka gidiyodum ama fiyatlar çok arttı 1 milyar istiyolar anaoluda normal 320 sezeryan 420 lira eğer 2 gece kalman gerekiyosa 100 liira fark atıyo dedi birde bizim eşimin çalıştığı yerle anlaşması var yani sezeryanım 330 a denk gelicek yüzde 20 indirim olabiliyomuş.

herkese merhaba

Bizim burda yukardan gelen sularla Venedik gibi olduydu bi ara :9::9:

Hmm.. Ne kadarmış fiyatı? "Çok pahalı bişey almayın, kısa süreli kullanılıyor" diyorlar, kıpırdanmaya başlayınca zor oluyormuş kullanımı..

80 lira canım. internette bile kendi sitesinde daha pahalı fiyat çok uygun geldi.
9. aydan sonra durmuyormuş bebişler, uzun süreli kullanılamıyor malesef. ama en azından gün içinde oyalanır,uyutulur, ek gıdalara geçince maması yedirelebilir. ellerinde sadece teşhir ürünü vardı, siparişi geçen hafta verdik haber bekliyoruz. egs de lcw nın yanındaki mağaza,isimini unuttum.
aynı fonksiyonlara sahip sadece markası chico diye 200 küsura çıkıyor fiyat o kadar veremem ona :63:

gobusun face ınden caldım dayanamadım affet benı gobuuusssssss :66::66::66:

Garfield Felsefesi :)
Madde 1 : İnsanlar yorgun doğar, dinlenmek için yaşar.
Madde 2 : Çalışmak yorar.
Madde 3 : Gündüz dinlen ki gece rahat edesin.
Madde 4 : Yatağını kendini sevdiğin gibi sev, içinden çıkamayacağın gibi yap.
Madde 5 : Yarın yapabileceğin işi bugün yapma.
Madde 6 : Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele.
Madde 7 : Dinlenen birini görünce otur ona yardım et.
Madde 8 : Oturmak mümkünse ayakta durma, yatmak mümkünse oturma.
Madde 9 : Tembellikten kimse ölmemiş.
Madde 10 : Çalışma isteği duyunca biryere otur isteğin geçmesini bekle.

estağfurullah canım. çok iyi yapmışsın.bütün maddeleri uygulayasım var :9:

yarin doktora gidiyoruuuuus:66::66::66:

güzel haberler gel canım inşallah

canım maşallah çok tatlısınız :nazar:

teyseleri ben bugün kontrole gittim 36 haftalığız artık dr. teyzemiz baktı tontiş oğluşum 3 kilo olmuş :nazar::nazar:
10 gün sonra tekrar gidip bakıcak ve sezeryan günü vericek hayırlısı olsun bakalım rabbim evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın(amin)
ve bizler artık doğumun sonlarına geliyoruz allahım doğum yyapanları bir avazda kurtarsın inşallahh...

çok az kalmış heyecan dorukta.Allah sağlıkla kurtarsın,kucaklamanızı nasip etsin.:nazar:

hehe kumanda oyununu bizde oynuruz.karnımın üstünde kumanda kımıl kımıl oluyor.:1:
kontolden güzel haberler dönmek nasip olsun canım.

teyseleri ben bugün kontrole gittim 36 haftalığız artık dr. Teyzemiz baktı tontiş oğluşum 3 kilo olmuş :nazar::nazar:
10 gün sonra tekrar gidip bakıcak ve sezeryan günü vericek hayırlısı olsun bakalım rabbim evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın(amin)
ve bizler artık doğumun sonlarına geliyoruz allahım doğum yyapanları bir avazda kurtarsın inşallahh...
maşallah valla bitti sayılır senin darısı başımıza
güsel haberlerle gel canım :65::65:

Bizim teeee 10 gün sonra :97::97:

Güle güle kullanın :69:

Maşallah fırladı fırlıcak sanki sıpa :nazar::56:

Tam gaz devam :10::10:

Kocaman olmuş tosun maşallah :nazar:
evet resmen fırlıcak hele de hareket ederken görsen
Bu arada yarın babaanneye gitcez orda kalcaz cuma günüde hem çapada hemde kendi doktorumuzda kontrolümüz var inş. Hayırlı haberlerle geliriz dua edin kızlar.

Ne kadar tatlısınız tam erkek karnı işte sip sivri ben tepsi yutmuş gibiyim bir ara ekleyim fotoyu

gönülcüm koy da görelim seni
herkese merhaba

80 lira canım. Internette bile kendi sitesinde daha pahalı fiyat çok uygun geldi.
9. Aydan sonra durmuyormuş bebişler, uzun süreli kullanılamıyor malesef. Ama en azından gün içinde oyalanır,uyutulur, ek gıdalara geçince maması yedirelebilir. Ellerinde sadece teşhir ürünü vardı, siparişi geçen hafta verdik haber bekliyoruz. Egs de lcw nın yanındaki mağaza,isimini unuttum.
Aynı fonksiyonlara sahip sadece markası chico diye 200 küsura çıkıyor fiyat o kadar veremem ona :63:

Estağfurullah canım. çok iyi yapmışsın.bütün maddeleri uygulayasım var :9:

Güzel haberler gel canım inşallah

canım maşallah çok tatlısınız :nazar:

çok az kalmış heyecan dorukta.allah sağlıkla kurtarsın,kucaklamanızı nasip etsin.:nazar:

Hehe kumanda oyununu bizde oynuruz.karnımın üstünde kumanda kımıl kımıl oluyor.:1:
Kontolden güzel haberler dönmek nasip olsun canım.
sağoll canım
togicim maşallahhhh vallaaaa benim göbeke benziyor sivri :9:

evet senin de böyleydi

:9::9: ayy ne zevkli kumanda düşürmece :9: iyiki söyledin canım bende oğluşumla oynuyum bari:9: çok hoşuma gitti ya:52: Drundan da inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle
ii gecelerrrr :32: dualarımız snnle güzel haberlerle dön inş :33::33:

ilişkiye gelince tık yok :37::37:

ayrıca yne kurtlar çıktı :31: zaten uyuyamıyordum bide bu eklendi :31:

kurtcuklar tekrar mı çıkmaya başladı canım tekrar geçmiş olsun ee bi yolu yokmu bunları yok etmek için:26:

TOGİ maşallah sana ve oğluşuna , erkek bebeklerin hepsi sivrimi böyle acaba benimki de öyle :1:

ahahah bende oynuyorum kumanda oyunu hatta kocem bana delıymısım gıbı bakıodu:66::66::66: yalnız olmadıgımı bılmek daha guclu yaptı benı buyuk kumadaya gecıcem bugun :37::37::37:
guzel haberlerle gelıceksın emınım :55:

günaydın cnm ben bursalıyım anadolu hastaneine gidiyorum cnm drum deniz güleryüz çakmak yeni başladı oraya ilk defa gittim bende bundan önce medicalparka gidiyodum ama fiyatlar çok arttı 1 milyar istiyolar anaoluda normal 320 sezeryan 420 lira eğer 2 gece kalman gerekiyosa 100 liira fark atıyo dedi birde bizim eşimin çalıştığı yerle anlaşması var yani sezeryanım 330 a denk gelicek yüzde 20 indirim olabiliyomuş.
bende bursalıyımm ondn sordum :3:hayırlıı olsun sorunsuz gecsın dogumun ınsallah
herkese merhaba

estağfurullah canım. çok iyi yapmışsın.bütün maddeleri uygulayasım var :9:

ıste senın uygulayasın var ben hamılelıgın basından berı bu sekılde yasıyorum :9::9:
ısten ayrıl sende bu moda gecersın hemen emınım :37:

Merhabaa :3::3::3:

80 lira canım. internette bile kendi sitesinde daha pahalı fiyat çok uygun geldi.
9. aydan sonra durmuyormuş bebişler, uzun süreli kullanılamıyor malesef. ama en azından gün içinde oyalanır,uyutulur, ek gıdalara geçince maması yedirelebilir. ellerinde sadece teşhir ürünü vardı, siparişi geçen hafta verdik haber bekliyoruz. egs de lcw nın yanındaki mağaza,isimini unuttum.
aynı fonksiyonlara sahip sadece markası chico diye 200 küsura çıkıyor fiyat o kadar veremem ona :63:

Çok uygunmuş gerçekten..
Haftasonu egs yapalım o zaman :10::10:

waaayyyyy bugunlerıde gorcekmısız :111:

gun ıcınde uyuyabılıomusun barı...ılk 3 ayda heryerde uyuyodum yaaaaaa cok osledım o hallerımı sımdı nerdee :31:

Hayır uyuyamıyorum :50:
Uyuduğumu sandığım zamanlarda bölük pörçük :37:

İşin enteresan yanı, ben normalde bu kadar uykusuzluk çeksem kafamı kaldıramazdım, gözlerim kapanırdı, şimdi fıldır fıldır gözler :44::44:

turkuazdan haberı olan varmı buarada 2 gece once cok kasılıyorum demıstı :26:

Bende merak ediyorum :26:

Hayır uyuyamıyorum :50:
Uyuduğumu sandığım zamanlarda bölük pörçük :37:

İşin enteresan yanı, ben normalde bu kadar uykusuzluk çeksem kafamı kaldıramazdım, gözlerim kapanırdı, şimdi fıldır fıldır gözler :44::44:

Bende merak ediyorum :26:

aynen vallahı ..karnımızdakı su mınık kuzular nasıl yonlendırıo hayatımızı sımdıden yahu :97:
msj attım bakıyım cvp beklıyorum :26:

aynen vallahı ..karnımızdakı su mınık kuzular nasıl yonlendırıo hayatımızı sımdıden yahu :97:
msj attım bakıyım cvp beklıyorum :26:

Şimdiden uykusuzluğa, yorgunluğa alıştırıyorlar bünyeyi :111:

İnş herşey yolundadır..
Dün gece minik zillimin kıpırdamasından artık karnımın içi acıdı resmen gözümden yaş geldi..
İri bebişi olanları düşünemiyorum :44:

Back