• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

eee hazırlıklar tamamlanıyor
son günler geliyor
yaa kaynana ve kayınpeder doğumdan önce gelces diye tutturdular...
kimse bizi düşünmüyor???
annemde kardeşimde burda olcak
doğuma giderken arabaya nası sığcas? yol 1 saat
ya kojam onları karşılamaya gidince ben sancılanırsam... yol git-gel 2saat. bi de beni alıp götürcek oooo!!!
onların yanında emzirmek yatmak kalkmak ince giyinmek problem
sıcaktan yanacaklar kapı pencere acacaklar bebem ceyranda kalacak
bebemi mıncık mıncık yapcaklar
tuzlu sulara basacaklar
hava sıcak su içir dicekler
sütün yetmiyordur sekerli su verelim dicekler
evde bi dünya yatak olcak gece evde gezecek yer kalmıcak
güya kojamla beraber olmak için memlekete doğuma gitmedim!!!

eee sizde çekiştirin bakalım kaynana ve kayınpederleri:52:

Son düzenleme:
Aminnnnn canım...

Ben şimdi alıştım ya bulantıya, bulantısız bi hayat nasıldı unuttummm:9::9::9:

Bi de en çok merak ettiğim oğlum doğduktan sonra, karnımda boşluk hissedecekmiyim acaba :52:

O kadar alıştık ki hareketlerine bebiklerin :52:

doğum yapan arkadaşlarım ilk zamanlar boşlukta hissettiklerini söylediler. tekmeleri özlüyorlarmış ama kuzularına baktıkça geçiyormuş.:69:

Biz aldık arabamızı artık bakmıyorum:86::86: ohh bee dünya varmış :86::86:

:46::46::46::46::46: Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin.
bizde dün e-bebek ten park yatağımızı aldık. bi tanıdığımızın kızları için kullanmadığı karyola tipi yatak odamızda çok yer kapladı. şimdilik ayrı odası da olmadığı için park yatak aldık.

herkese günaydın,

keramos,eşinin ailesinin evleri yakın olsa gün içinde gelir giderler ama sürekli olmaları zor olacaktır. çok uzun kalacaklar mı ?

ahhh selinacıııımmm ahhhh bnm doktor hayırsız oldu dünden beri dönecek bana :31::31:

ee sen 9 gün sora olmucanmı evde net varmı seinaaaaa :53:

herkese günaydın,

keramos,eşinin ailesinin evleri yakın olsa gün içinde gelir giderler ama sürekli olmaları zor olacaktır. çok uzun kalacaklar mı ?

aramızda 1000 km var:52:
çok kalmazlar die düşünüyorum...
aslında cok ii insanlar ama ben fazla samimiyete gelemiyorum:37:

bizimde her iki tarafta şehir dışından gelecekleri için evde curcuna olacak. Şimdiden düşünmemeye çalışıyorum. Alıştık yalnız ve sessiz yaşamaya çok zor geçecek günler:59:Bebişi yatak odama alıp kapıyı kapatır yatarız oğlumla. Kimseyi karıştırmayı düşünmüyorum karışacaklarsa kendileri doğurabilirler yeniden:27:

Morguller:Pur....gobekler cok guzel sizde yirtikda yoktur simdi..
benim karnim cok buyudu geceler sag sol cok zor donmek uyumak..
rabbim bizlere rahat dogum nasip etsin:emir_bebek:

Canım bende çatlak yok, purda olmadı bildiğim kadarıyla....

Son ayda olabilir dedi doktorum, yağlanıyorum artık olursada kısmet...

Aminnn inşallahhh rahat doğum doğumlar nasip etsin yaratan...

eee hazırlıklar tamamlanıyor
son günler geliyor
yaa kaynana ve kayınpeder doğumdan önce gelces diye tutturdular...
kimse bizi düşünmüyor???
annemde kardeşimde burda olcak
doğuma giderken arabaya nası sığcas? yol 1 saat
ya kojam onları karşılamaya gidince ben sancılanırsam... yol git-gel 2saat. bi de beni alıp götürcek oooo!!!
onların yanında emzirmek yatmak kalkmak ince giyinmek problem
sıcaktan yanacaklar kapı pencere acacaklar bebem ceyranda kalacak
bebemi mıncık mıncık yapcaklar
tuzlu sulara basacaklar
hava sıcak su içir dicekler
sütün yetmiyordur sekerli su verelim dicekler
evde bi dünya yatak olcak gece evde gezecek yer kalmıcak
güya kojamla beraber olmak için memlekete doğuma gitmedim!!!

eee sizde çekiştirin bakalım kaynana ve kayınpederleri:52:

keramoscum bizde de aynı durum var
ama ben en başından beri böle olacağını düşündüüğüm için kendimi allıştırsım bu duruma
kendi annemler 1.5, kayınvalidemler 2 saat uzaklıktalar bize.
ve her ikisinin de yanımda olacağını biliyorum
babam belki bir iki gün kalır gider o da belki, babamdan çekindiğim bi durum yok sonuçta babam
benim çekincem kayınpederim
onun yanında rahat rahat giyinemicem, zaten sıcakta olucak, onu düşünüyorum napcam inşallah çok kalmaz diye
bebek bakımına gelince ben çok karıştırmıycam kimseyi, zaten başından beri onun sinyallerini veriyorum onlar da anladılar pek tabi
eşime demiş kayınvalidem mavibahar bize bebişi elletmiycek heralde demiş doğunca
eşimde şey olmaz anne ama o bu aralar çok hassaa o dönemde çok hassas olacak üstüne gitmemek lazım demiş
kanımca sorun olmaz, zaten kayınvalidem de ne yapsa bana sorar, annem keza öle
ben bi de babannemin yanımda olmasını istiyorum, ondan müthiş güç alıyorum her konuda
ama o biraz ne dediğini bilmez canını sıkan briri bişi olursa pata pata lafını söler kimseden çekinmez
inşallah ondan dolayı bi sorun yaşanmaz
aman yaaa napalım kızlar
bayrama kadar sıkıcaz dişimizi
bayramdan sonra da başımızı bekliycek değiller heralde...

:46::46::46::46::46: Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin.
bizde dün e-bebek ten park yatağımızı aldık. bi tanıdığımızın kızları için kullanmadığı karyola tipi yatak odamızda çok yer kapladı. şimdilik ayrı odası da olmadığı için park yatak aldık.

Saol canım :54:

Siz de güle güle kullanın yatakınızı :65::65:

bizimde her iki tarafta şehir dışından gelecekleri için evde curcuna olacak. Şimdiden düşünmemeye çalışıyorum. Alıştık yalnız ve sessiz yaşamaya çok zor geçecek günler:59:Bebişi yatak odama alıp kapıyı kapatır yatarız oğlumla. Kimseyi karıştırmayı düşünmüyorum karışacaklarsa kendileri doğurabilirler yeniden:27:
heheh ben kayınvalideme aynen söledim
anne çok istiyosanız kendiniz de yapın bi tane diye
ya da ben seninkini sana geri vereyim gerçi biraz karta kaçtı ama idare et artık dedim
benim yanımda güldü falan
ama sonra eşime kırıldığını belli etmiş
aman napim bıkmıştım hamile olduğum ilk günden beri bebişe biz bakarız demelerinden
ben çalıştığım için izinler bitince brisinin bakması gerekiyo ama aynı şehirde değiliz onlarala nasıl bakcaklarsa artık

İşe başlayacağımız zaman kimin bakacağı derdi var tabi bizde de. Eşim bakıcı taraftarı değil sırayla gelip anneler bakacaklar diyor. Ben aslında istemiyorum sürekli evde her iki taraftan da birilerinin olmasını bir çözüm yolu bulacağız bakalım. Şimdiden bunları düşünmeyeyim dimi:43:

İşe başlayacağımız zaman kimin bakacağı derdi var tabi bizde de. Eşim bakıcı taraftarı değil sırayla gelip anneler bakacaklar diyor. Ben aslında istemiyorum sürekli evde her iki taraftan da birilerinin olmasını bir çözüm yolu bulacağız bakalım. Şimdiden bunları düşünmeyeyim dimi:43:
ben bir yıl ücretsiz izin alıcam
sonrasında da kreşe vermeyi düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum
o zaman gelsin bi o zaman düşünürüz bence de şimdiden canımızı sıkmayalım

selam kıslar bugun pek halsızım ben yemek yemek bıe ıstemıorum:50:

bızım herkes aynı sehırde ama maalesef herkes dolcak eve tabıkısı bende ıstemıorum evde kımseyı :kkk:

bızım herkes aynı sehırde ama maalesef herkes dolcak eve tabıkısı bende ıstemıorum evde kımseyı :kkk:

selam gemcim, sıcaklardandır canım. giderekte ağırlaşmaya başladık. bende kızım için zorluyorum kendimi yemek yemek için

Hayırdır niye ki :44::44:

Benim annem gelir 10-15 gün kalır..
Kayınvalidemlerle aynı apartmanda olduğumuz için de zaten iç içeyiz, çok da bi değişiklik olmaz :9::9:
Annelerden babalardan yana sıkıntım çekincem yok da, diğer gelip gidip bebeği kucaktan kucağa almak isteyecekler beni endişelendiriyor :26:
Neyse ki onda da kötü polis eşim olur :9::9:

merhaba hanımlar...

kaynanalar falan çekiştirilmiş.. ii olmuş:37: valla benim rahmetli kayınvalide durumu olduğu için eşimin ailesinden ne gelenim olur doğru düzgün ne de karışanım, ben zaten anacuğumla kalacağım için doğumda annemin de pek söylediği falan batmaz bana. onsuz hayatta beceremem... herşeyi ona güvenerek yaptım bebekimi bile :1::1::1:

geçmişe baktım az her şey yolunda çok şükür. günlerimiz çok azaldı. hayırlısıyla bir doğursaydık.

selam gemcim, sıcaklardandır canım. giderekte ağırlaşmaya başladık. bende kızım için zorluyorum kendimi yemek yemek için
ondanmı bılmıorum kuşum ya..sut yogurt cevız pekmez olara bogdum kendımı bebege yarasın barı
dun alısverıse cıktım dugunler baslıo abıye bakmaya cok moralım bozuldu bence o yusden boleyım :50:
Hayırdır niye ki :44::44:

Benim annem gelir 10-15 gün kalır..
Kayınvalidemlerle aynı apartmanda olduğumuz için de zaten iç içeyiz, çok da bi değişiklik olmaz :9::9:
Annelerden babalardan yana sıkıntım çekincem yok da, diğer gelip gidip bebeği kucaktan kucağa almak isteyecekler beni endişelendiriyor :26:
Neyse ki onda da kötü polis eşim olur :9::9:
ınsan evınde yalnı kalmak ıster ya..kıme sorarsan cok ıhtıyac olcak yanında bırılerıne ama herkesın dedıgı gıbı lohusasın rahat olman lazım ınce gıyıncen
ben sanmıyorum annem dısında bırının yanında emzırebılcegımı mesela ..

buarada hatırlayan vardır belkı benım yengem tedavı gormustu ıkıncı bebek ıcın olmuyordu ..vazgectıler tek cocugumuz Allah onu bagıslasın dedıler..dun cıft cızgı goruldu :69:dua edıyorum guzel sonuclanır ınsallah...bıkere daha hala olucam Allah ızın verırse :16::16::16:

merhaba hanımlar...

kaynanalar falan çekiştirilmiş.. ii olmuş:37: valla benim rahmetli kayınvalide durumu olduğu için eşimin ailesinden ne gelenim olur doğru düzgün ne de karışanım, ben zaten anacuğumla kalacağım için doğumda annemin de pek söylediği falan batmaz bana. onsuz hayatta beceremem... herşeyi ona güvenerek yaptım bebekimi bile :1::1::1:

geçmişe baktım az her şey yolunda çok şükür. günlerimiz çok azaldı. hayırlısıyla bir doğursaydık.

nezaman gıdıosun annecıne

Back