• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

slm kıslar...
bi hsonu daha bitti...
secim; ülkemiz için hayırlısı olsun...

evde sıkıldık... napsak??? malum hsonu burasıda tenhaaa!!!

şafak 38 yarın çantamı hazırlıyım bariii:)

bugun karne yazayım...:97:

Saol Mehtap teysesi :12:
Boydan çekme ihtimali olsaydı daha ne pozlar görecektiniz :52::52: Başına bodyguard tutmamız gerekcek :18::18:

vallahi ya imrendim gözüm kaldı. sabahtan beridir herkese gönderiyorum pur, allah esirgesin nazarım falan değecek kuzuna. allah nazarlardan korusun. maşallah sübhanallah diyeyim... bizimki dönmüş dötünü sevmiyo bizi ya:5:

Biz de bugün yedek dr'umuza gittik :9::9:
45cm ve 1981 gr olmuş, 1 haftada 350 gr a yakın almış :53::53:
Kolları yine yüzünün önündeydi ama aradan net olmasada foto alabildik :69::69:
Köklerimiz karadenize dayanıyor galiba kocaman burnuşu var :52::52:

Eki Görüntüle 208434

:nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallahhh PURCUM
eee ne de olsa izmir kızı pek de güzel canımmm:12::12:
burnu da ödemden öle merak etme doğduktan 10 gün sonra fıstık gibi bi kıs olcak:52:
babası da kıskancak herkesden:9:
kilosu falan da fazlasıyla iyi aferin sana :71::71::71:
pardon da ne yiyionuz böle oluyo bu bebikler:1::1:
aman nazar değmesin prensese:nazar::nazar:
yerim yanaklarını:16:

ben basimndan beri ogluma iki isim koymak istiyorum birine karar verdik KUZEY ama cok anlamli bi isim deil o yuzden yanina anlami guzel uyumlu bi isim ariyorum akliniza biseyler gelirse paylasirsaniz sevinirim

vallahi ya imrendim gözüm kaldı. sabahtan beridir herkese gönderiyorum pur, allah esirgesin nazarım falan değecek kuzuna. allah nazarlardan korusun. maşallah sübhanallah diyeyim... bizimki dönmüş dötünü sevmiyo bizi ya:5:

Amin canım, Allah nazarlardan korusun kuzularımızı :nazar:
Sürpriz yapacak Göktuğ paşa annesi :21::21:

valla kislar bu gunleri hayal bile edemezdim masallah hepimize 30.haftalara geldik allah hepimizin evlatlarini sagsalim kucagina almayi nasip etsin

Amin :16:

:nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallahhh PURCUM
eee ne de olsa izmir kızı pek de güzel canımmm:12::12:
burnu da ödemden öle merak etme doğduktan 10 gün sonra fıstık gibi bi kıs olcak:52:
babası da kıskancak herkesden:9:
kilosu falan da fazlasıyla iyi aferin sana :71::71::71:
pardon da ne yiyionuz böle oluyo bu bebikler:1::1:
aman nazar değmesin prensese:nazar::nazar:
yerim yanaklarını:16:

Saol canım :42:
Benim yemekle pek aram yok ama inanılmaz meyva tüketiyorum :125:
Bu hafta daha da çok yedim ve iyi kilo almış, bundan dolayı mı, yoksa artık böyle mi kilo alacak bilmiyorum hiç :44:

ben basimndan beri ogluma iki isim koymak istiyorum birine karar verdik KUZEY ama cok anlamli bi isim deil o yuzden yanina anlami guzel uyumlu bi isim ariyorum akliniza biseyler gelirse paylasirsaniz sevinirim

Adınla yaşasın oğluşun canım :16::16:
KUzeyin yanına ne olur ki :44: Bir düşünelim bakalım :44:

Serapcim ogluslarimiz adas olcak desene :)))

selina masallah kaana aferim kiz kocaman etmisin cocuguuu masallah

purcum burunlar hep oyle buyuk cikiyor suan sisler dogunca kuculuyorlar
ama masallah nazar olmasin guzel kizin oglusumla beraber hammmm yaptik onu hammmmm:)))))

gulcin canim ohhhh cucukumuzun cucuku kocaman olmus yaaa masallah senin kiz benim tosunu ornek almis vermis kafayi asagiya hee ohh ohhh

yerinde olsam heycandan ölürdümmmm heraldeee biz ogunlerı gorebılcezmı yaww :9: son 2 hafta son 3 hafta diyeeeeee :9:

Çok heyecanlı değilim,hala o gün gelecek ve ben doğuracakmışım gibi gelmiyo:) Sanki böyle yaşayıp gideceğiz oğlumla:) Sizinde az kaldı artık 30lu haftalarda herkes..Ama tekrar söylüyorum son günler Zor günler..Bi süre bir yere oturduktan sonra ayağa kalktığınızda yürüyemiyorsunuz çünkü bebek sinirlere baskı yapıp uyuşturuyor..Sağ ayağınız daha çok şiş olacak çünkü kalbe uzak en uzak organ sağ ayak..Allah herkese sağlıklıca bebeğini kucağına almayı nasip etsinn

biz bugün oğlumla şiştik kaldık... babası bizi ihya etti... sabahtan beridir mutfakta yiyoruz ha bire:37: oda babasını örnek alsın da güzel yemekler yapsın die alıştıralım dedik...

herkese iyi geceler.... rahat uykular ( uykudan yana yüzümüz hiç gülmüyor)

Serapcim ogluslarimiz adas olcak desene :)))

selina masallah kaana aferim kiz kocaman etmisin cocuguuu masallah

purcum burunlar hep oyle buyuk cikiyor suan sisler dogunca kuculuyorlar
ama masallah nazar olmasin guzel kizin oglusumla beraber hammmm yaptik onu hammmmm:)))))

gulcin canim ohhhh cucukumuzun cucuku kocaman olmus yaaa masallah senin kiz benim tosunu ornek almis vermis kafayi asagiya hee ohh ohhh

Ya ne biliim demek ödemden şişmiş öyle,o zaman "patates muyunlu kızıımm" diye sevmeyeyim bari, madem küçülcek :9::9:

biz bugün oğlumla şiştik kaldık... babası bizi ihya etti... sabahtan beridir mutfakta yiyoruz ha bire:37: oda babasını örnek alsın da güzel yemekler yapsın die alıştıralım dedik...

herkese iyi geceler.... rahat uykular ( uykudan yana yüzümüz hiç gülmüyor)

Ahh bizde de uyku muyku kalmadı..
Çevremdeki anneler, vucut gece uykusuzluklarına şimdiden adapte olmaya başlıyor diyor :49:

günaydın annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın selina
bi sen bi valla
bu sıcaklarda çalışan:(
resmen piştimmm daha sabah bi dee..

günaydınnnnn :33::33:

bnde burdayım ve bu sabah çok çalıştım :41:

kayınvlidem bizdeydi bi hafta boyunca ....

yataklart yorganlar , çarşaflar,yastıklar yıkandı asıldı .... onun yattığı koltukları ,sandalyeleri vsleri temizledim iyice sildim :82:

bardakların hepsini çatal kaşıklarıda makinaya attım yıkanıyorrrr :77:

ve çok yoruldum :41:

sıradaki iş evde yatacak bütün herşeyi kaldırmak :65:

günaydın selina
bi sen bi valla
bu sıcaklarda çalışan:(
resmen piştimmm daha sabah bi dee..

Sorma Togicim yaa,
Walla çin işkencesi gibi artık iş.
Haftaya çarşamba son benim ama patron haftayı tamamla diyip duruyor.İsyan edesim var artık o derece bunaldım:84:
Dün gecede geç yattım gece yarımı geçiyordu.Film izlemek için. Normalde en geç 22:30 da yatakta olan bi insan olarak 2 saatlik zarardayım ve
çok uykum var gözlerimi açamıyorum şu an kafa sersem gibi ayılamadım bi türlü gelemedim kendime:52:
Bu hafta bitermi bakalımmmmm

Gülçincim sanada maşallah sabah sabah iyi işler çıkarmışsın walla.
Seninde ne derdin varsaaaaaaaaaaaa
yatıp uyusana kızımmmmmmm
Alla allaaaaaaaaaaaaaaa:9:

Sorma Togicim yaa,
Walla çin işkencesi gibi artık iş.
Haftaya çarşamba son benim ama patron haftayı tamamla diyip duruyor.İsyan edesim var artık o derece bunaldım:84:
Dün gecede geç yattım gece yarımı geçiyordu.Film izlemek için. Normalde en geç 22:30 da yatakta olan bi insan olarak 2 saatlik zarardayım ve
çok uykum var gözlerimi açamıyorum şu an kafa sersem gibi ayılamadım bi türlü gelemedim kendime:52:
Bu hafta bitermi bakalımmmmm

Gülçincim sanada maşallah sabah sabah iyi işler çıkarmışsın walla.
Seninde ne derdin varsaaaaaaaaaaaa
yatıp uyusana kızımmmmmmm
Alla allaaaaaaaaaaaaaaa:9:

hasta oldum bennn :31:

gece uyku girmiyo öksürükten boğazım bademciklerim iğrenç :50:

yazmayı unutmuşum kızlarrr...:44:

Bebişim gayet iyi 1970 gr olmuş boyuda 39 cm. suyunda iyi dedi doktorumuz. Doğumum 9 ağustosa gelcek. doktorum ağustosta izine çıkıcakmış :53: benim haricimde 2 doktor arkadaşım daha var dedi yada temmuz sonu doğurursdan güzel olur bende olurum dedi.:9: i sonraki randevum 1 temmuz ondan sonraki de 20 temmuz. 3 hafta aralıklarla verdi 2 randevumuda. ve ilk randevuyu ben aldım sabah 09:30 da her ikiside :9: Her randevuda en az 1 -1,5 saat garanti bekliyrum çünkü.. Doktorumuz Çok yoğun :9:Bunların haricinde epidurali sordum. Epidural için en az 3-4 cm açılma gerekiyormuş. yani 3-4 cm açılana kadar ağrı çekiyormuşum yine.

selina, maşallah canım size :nazar:

Biz de bugün yedek dr'umuza gittik :9::9:
45cm ve 1981 gr olmuş, 1 haftada 350 gr a yakın almış :53::53:
Kolları yine yüzünün önündeydi ama aradan net olmasada foto alabildik :69::69:
Köklerimiz karadenize dayanıyor galiba kocaman burnuşu var :52::52:

Eki Görüntüle 208434

purcum, 41 kere maşallah güzelller güzeli kızına :nazar:

cigtanemmm, pur teysemmm maşallahhhh :69::69::69:

ne güzel kıızın var ya pur teyse :nazar::nazar::nazar:

bende dün dokturuma gittim :D 28+4 de 1.380 gr mış :33:

baş aşağı dedi :66::66::66:

renkli görmek için 21 haziranı bekliyom :68:

ayşecim geçmiş olsun güzelim,dikkat et yorma kendini. kızına koccaman maşallah :nazar:

Back