-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydın herkeslereeee... Haftasonu yine ne güsel haberlerle gelmişsiniz..... Maşallahh herkesler çok iyii, Çok sevindikk.. Bizde haftasonu doktordaydık Emir'imizi gördükk maşallhhhh oğluşuma 1600 gr olmuşuzz 1 ayda 600 gr almışş... parmaklarını emerken gördükk çok sevimli duruyorduu Bende 1 ayda 2 kilo almışım ve 82 olmuşum doğuma kadar ne yapcam bennn bilmiyorum iyice şiştimmmm... ellerim ayaklarım,bacaklarım,yüzüm... davul gibi oldum davulllll

Emirciğe maşşallahhhhh

Bebişler tosun olöaya başladı artık ele avuca geliyolar artıkkkkk..

Ben Oğluşumun yüzünü babasına benzetiyorum çenesi özellikle ona çok benziyor yanakları yüzünün yuvarlaklığı.

Ama benim kociş benle dalga geçio o görüntüden nasıl çüzüyon bu kadarını dieeee

Doğunca görürsün diom bende

ben toplamda 15 kilo aldım ve daha 2 ayım war. bu ay toplam 4 kg almışımmmmmmmmm 72 olmuşum

Saol canım, kaancığa da maşallahhhh Sorma benimkide söyleniyor nasıl benzetiyorsun die çünkü kendisi anlamıyor ultrason çekimlerinden
Aman canım dikkat etmek gerek bu son aylarda hızlı kilo alınıyormuş...

günaydın anneler...

kojam bugun evde
ama uyuyor...

biz bebemle uyuyoruz fosur fosur... :)
annem dediki bende 9 da yatıp sabaha kadar uyurmusum. babamızda uykucu... bebemizde bize çeksin...

Son düzenleme:
Günaydıınn

ya ben cok hizli kilo aliyorum kafayi yicem 71 kilo oldum daha 1 bucuk ay var

Verirsin doğunca takma kafana boşver

selina, maşallah canım size

purcum, 41 kere maşallah güzelller güzeli kızına

ayşecim geçmiş olsun güzelim,dikkat et yorma kendini. kızına koccaman maşallah

Saol canım

Maşallah Emircike

günaydın anneler...

kojam bugun evde
ama uyuyor...

biz bebemle uyuyoruz fosur fosur... :)
annem dediki bende 9 da yatıp sabaha kadar uyurmusum. babamızda uykucu... bebemizde bize çeksin...

Ohh rahat edersin ne güzel

maşallah canım oğluşuna

Kızlar haftasonu arkadaşlarımıza gittik, sezeryanla doğum yapmıştı kadın 8 ay önce..
Bi kaç ay önce biraz göbeği vardı, şimdi dümdüz olmuş
Ve hiç rejim, spor yapmamış.. Zaten bebiş yeterince spor yaptırıyor diyor
Sezeryanda göbek kalır diyenlere inanmıyorum artık

Kişiden kişiye göre değişebilir pur cum . Bu arada senin doğumun sezeryan mı olacak?

Kişiden kişiye göre değişebilir pur cum . Bu arada senin doğumun sezeryan mı olacak?

Yakın zamanda doğum yapan 6 kişi tanıyorum sadece 1sinde göbek kaldı, o da emziremedi ama emziren lohusalar gibi iştahlıydı

Valla selinacım ben akışına bıraktım, kızım nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin diyorum.
Kendimi şartlarsam tersi bir durum olduğu takdirde zorluk yaşarım diye düşünüyorum.

haftasonu hep güzel haberler alınmış ohhhh ne güzel ben de çanta hazırlıklarına başladım. Yıkanacakları makineye atıyorum yavaş yavaş sonra ütü faslına geçeceğiz. Herkese kolay gele.

Evt pur doğru söylüyorsun bizim işyerinden biri 5 ay önce sezeryan oldu geçenlerde geldi hiç doğum yapmış demezsiniz... Dümdüz olmuşş kimse inanamadı doğum yaptığına...

Haklısın canım. Çoğumuz normal doğum isteriz ama şartlandırmak da yanlış olur. Bebişimiz ve bizim için hangisi daha doğru ve uygunsa o şekilde olsun.

çarşamba günü doktora gittim, saolsun 3 gün rapor verdi
ödem bariz var bir bacakta
öncelikle idrada protein bakıldı, temzi çıktı çok şükür
sonra pıhtılaşma olabileceğinden şüphelendi ve renkli dopler isedi her iki bacaktanda
o da temzi çıktı çok şükür
sonuç olarak doğuma kadar bunu çekecekmişim, bebek ve uterus alt ana toplar damarıma baskı yaptığı için
kirli kan tekrar kalbe gelemiyo, o da bacaklarda birikiyo ve ödem oluşuyor
tek yapmam gereken bacaklarımı yukarı kaldırıp yatmak o zaman şişmiyo
4 gün evdeydim, çok az şişmilşti
ama bugün yine davul gibi
yapacak bişi yok artık, katlanıcaz

bünye meselesi canım... benimde komsumda göbek kaldı. ama hainden memnun. çünkü hamilelik öncesi çok zayıftı:)

hayırlısı olsun. zaten surda bişi kalmadı. dayanırsın... bebelere bak sen eziyetlere ne kadar erken başladılar!!!

kesinlikle canım, ben şimidye kadar gebelikler ilgili bi sıkıntı yaşamamıştım
kanımca nazar değdirdim kendime.
kocişte diyo oğlum kaldır poponu annenin damarının üstünden
eziyet etme anneye bak ayağı ağrıyo diyo, ben kopuyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…