- 10 Ağustos 2010
- 322
- 0
- 66
henüz bi vukuatım olmadı gemcimaltına yaparsın tutma gece![]()
ama olursa koce şok olur kanımca
bunudamı yaptın velet diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz bi vukuatım olmadı gemcimaltına yaparsın tutma gece![]()
Dr (+), (-) %5-10 oynayabilir dedi ama bu farklar çok yaa..
Düşünsene 3 kilo bebek, normal doğum, ohh rahat rahat çıkcak die gidiyorsun, 4 kilo doğuyor parçalanıp geliyorsun![]()
hangı saatlerde gırcen denıze :26:göbüş yanlış hatırlamıyorsam denize girme henüz diyen senin doktorundu dimi
be haftaya gidicem de tatile antalyaya
benim dr sorun yok girebilirisin dedi
aklıma takıldı
11--17 arası güneşe çıkma dedi
girdiğin su da ne çok sıcak ne soğuk olsun,seni ürpertmesin dedi
sen nerde denize girmeyi planlıyordun
gece olunca suyum geldı dıye hastanee kosuyolarmıs geneldehenüz bi vukuatım olmadı gemcim
ama olursa koce şok olur kanımca
bunudamı yaptın velet diye![]()
ay bak yine bi tırstım ben bu doğumdan
agrımı acımı ???kızlar dün ikindiden bu yana göbeğimde bir ağrı var. Bugün doktorumu aradım gaz sancısıdır dedi. Gaz sancısı kasıklarda olmaz mı ya? Benim tam göbek deliğimin üstü acıyor. Bebişim oynuyor dinliyorum sürekli.
hangı saatlerde gırcen denıze :26:
kanımca sabah saat 10 da giririm bide akşam üstü 5-7 arası
ben normaldede o saatlerde güneşe çıkmazdım zaten
beyaz tenliyim de aayip kavruluyorum..
gece olunca suyum geldı dıye hastanee kosuyolarmıs genelde
benım bı tanıdık ole olmus gıtmısler suyum geldı dıye bakıolar usg de gayet normal suyu...kac kere tuvalete kalktın?? hıc...butun gecede yemıs sulu bı meyve
konduramadım kacırdıgıma dıyo suyumdur o suyum dıye solenmıs hep![]()
hangı saatlerde gırcen denıze :26:
gece olunca suyum geldı dıye hastanee kosuyolarmıs genelde
benım bı tanıdık ole olmus gıtmısler suyum geldı dıye bakıolar usg de gayet normal suyu...kac kere tuvalete kalktın?? hıc...butun gecede yemıs sulu bı meyve
konduramadım kacırdıgıma dıyo suyumdur o suyum dıye solenmıs hep![]()
bi kere kalkıyorum bende tabi üşenmezsemBen 4-5 kere mutlaka kalkıyorum gece tuvalete
Tutarsam kasıklarım deli gibi ağrıyor..
benımkıde ıstersen duvar orelım dıo sen dua et aynı yatakta yatıos dıdım bendeahahahaha
benim de başıma gelebilir öyleyse
ama kalkması pek zor geliyo yaa
tıslaya tıslaya kalk
sonra yeniden bi yat
zaten zor poziyon alıyorum göebğimin altında bi yastık
koce de diyoki
aramıza göbek girmişti, bi de yastık girdi tam oldu![]()
Ben 4-5 kere mutlaka kalkıyorum gece tuvalete
Tutarsam kasıklarım deli gibi ağrıyor..
Dr (+), (-) %5-10 oynayabilir dedi ama bu farklar çok yaa..
Düşünsene 3 kilo bebek, normal doğum, ohh rahat rahat çıkcak die gidiyorsun, 4 kilo doğuyor parçalanıp geliyorsun![]()
yuh yani az olur da bu kadar da fark olmaz..
göbüş yanlış hatırlamıyorsam denize girme henüz diyen senin doktorundu dimi
be haftaya gidicem de tatile antalyaya
benim dr sorun yok girebilirisin dedi
aklıma takıldı
11--17 arası güneşe çıkma dedi
girdiğin su da ne çok sıcak ne soğuk olsun,seni ürpertmesin dedi
sen nerde denize girmeyi planlıyordun
evet arada baya bi fark var. bi yorum yapamıyorum bende
evet cnm benim doktorumdu. temmuz girmeden girme dedi. İzmir - Özdere'ye gidiyoruz biz.Askeri kampa.gittiğinde de güneşten çok iyi korun dedi. üşütüp hasta olmamdan korkuyor. bünyem hassas benim etkilenme oranım yüksek. daha öncelerde de çok vajinal enfeksiyon geçirdim bu yüzden tedbirli. doktorun sorun yok dediyse takılma canım. benim olay tamamen kişiye özel
şimdiden size iyi tatiller,Allah içinize sindirsin. seneye bebişlerimizle gitmeyi nasip etsin.
sağlık ocağına gittik geldik oğlumla, ebe çağırdı. ebemiz dğeişmiş yenisini hiç sevmedim. rekorumu açıklıyorum 16 kilo ile var mı beni geçen? bebeğimizin kalp atışlarını dinledik gümbür gümbür aslanım benim.
sağlık ocağına gittik geldik oğlumla, ebe çağırdı. ebemiz dğeişmiş yenisini hiç sevmedim. rekorumu açıklıyorum 16 kilo ile var mı beni geçen? bebeğimizin kalp atışlarını dinledik gümbür gümbür aslanım benim.
amin canım inşallah seneye bebişlerimizle giririz denize
minnak minnak mayolarını giydirir atıveririz denize
özderenin de havası çok güzeldi bu arada