-----2010 KASIM hamişleri----

Slm kizlar herrkesler iyidir ins
cumartesi isten ayrildim keyfim keyf tam diyemicem annemin ayagina civi batti tetanos asisi oldu asi ihtihap oldu doktor doktor gezdik simdi daha iyi bu gunden sonra keyf benim ama havalar cok sicak oglusumda bizde iyiyiz

Kıslar merhaba,

Acil yarıma ihtiyacım var... Bebek oda takımını kim almıştı.. Karyolanın ölçüleri gerekli bana ne olur yardımcı olun....

çok geçmiş olsun turkuazm, kısa zamanda düzelir inş.

Kıslar merhaba,

Acil yarıma ihtiyacım var... Bebek oda takımını kim almıştı.. Karyolanın ölçüleri gerekli bana ne olur yardımcı olun....

Canım büyüyen karyola iç kısmı, yani bebeklik hali için 1.30a 80.... çekmeceleri çıktığı zaman 1.80 oluyor, en yine aynı 80

herkese merhaba,

c.tesi kontrolümüz güzel geçti çok şükür. maşallah kuzum 1.522 gr , 40 cm. olmuş
bir dahaki kontrolümüz yine 4 hafta sonra. 34. hafta olmuş olacak ondan sonra kontroller sıklaşacak.
dr. maşallah çatlağın yok dedi,umarım "genelde son aylarda olur" grubuna girmem. selülitlerim arttı,dün farkettim kolumda da var
bi önceki kontrolden bu kontrole 800 gr almışım. toplam 9kilo 300 gr almış oldum,hadi hayırlısı

deniz konusunu sordum temmuz girmeden girme didi. deniz tam ısınmamış oluyor,üşütmeni enfeksiyon kapmanı istemem dedi. ayaklarımı sokayım dedim hayır didi en iyisi hiç riske atmayayım bu sene denizi unutayım. ultrasona göre doğum tarihi 14 ağustos. büyük ihtimal sezeryan olacağı için 10 gün öncesi olur didi doğum.

gemcim,purcum bebişlerinize maşallah. hep güzel haberlerle gelmek nasip olsun.

mehtap geçmiş olsun,kesin nazar var sende.Allah'a emanet ol.

morgüller, kapı süsünüz çok güzel. güle güle kullanmak nasip olsun. göbüşünde maşallah yemeği fazla kaçırmış gibi

nevin, hadi gözün aydın. işten ayrılmanın keyfini,çıkarman dileğimle. ben kısmetse 36. 37. haftaya kadar çalışıcam.

geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun

ayy özür dilerim yerden 5 cm yüksek ama altta çekmece var yatak 60cm kadar yüksekte sanırım

Canım en iyisi eline metreyi alıp, ölçmek ... zaten özel diktireceksin, istediğin gibi diktirirsin... benim ki büyük karyola... tavandan başlıyo 2.10 du galiba...

oh ohhh maşallahhhh, tam yemelik oldular vallahiiii

kocamda diyor ki hatun göbeklerimiz yarışır walla, yemek yiyince onun göbeği daaa büyük oluyo, oğlum babanı geç diyorum bende

maşallah, göbus bebekine... her şey yolunda ne güzel. bu sıralar maşallah sübhanallah kötü haberler hiç duymuyoruz sonuna kadar böyle olsun inşallah.

Gecmisi okuyana kadar herseyi unuttum ama pur gem masallah bebislerinize
kilo konusunu acmayin 15 le rekor bende :))))))
gemcim ins doner sevketcikte
o gobus kimindi yaaa morguller seninmiydi ayyy goz edicem seni yaaaa
gobuscum masallah melegine oh ohhh kimsede sorun yok bende carsamba gitcem kontrole
offf telefondan da cok zor oluyor

Erken doğum filan olmaz inşallahhh knnmhtp....

Bi topikte 32. haftada olmuştu galiba... :18:

Ben çok korkuyorum ama gelirse bile herşeyi hazır oğlumun

evet canım benimdi....

göz etme kızım kaç haftam kaldı şurda

ya ben sezercik olucem bide 6 haftam filan kaldı :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…