-----2010 KASIM hamişleri----

çok güzel bi fikirmiş......ama daha değişik bir yazı yazdırabilirsin.......

yokum gülüm hatta yarından sonrada olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum bakacaz belki salıya kadar gelirim.......

Şimdi salı demeye başladın, sen haftaya c.tesiye kadar durursun sevgili patronuna kıyamayıp

bende hediye almıcam anneler gününde istemedim eşimde istemesin

30 mayıs tanışma yıl dönümümüzdü hediye aldım yeter

evlılık yıldonumunde benım bısı almam sacmakı o alsın bana

ben babalar gununde alırım oğlum adına

ben 25 ine kadar burdayımmmmmmmmmmm

ney ney ney neyyyyyy allah kuvvet versin sana kızım........nasıl dayanacan....ben artık evle işi uyduramıyorum çok bunaldım........

Şimdi salı demeye başladın, sen haftaya c.tesiye kadar durursun sevgili patronuna kıyamayıp

salıya bile kalmayabilirim son maaşımı aldım bugün daha birşey vermez boşa ne gelcem.........

Offf sorma yaaaaa. 3 hafta daha var yani benimmmmmmmmmmmmmmm
sen maaşı aldıysannnn daha ne gelicen salıya kadarrrrrrrrrrrrrrr.
benim maaş 22 siiiii. onu beklıyorum. haftayı tamamlarsın didi patronnnnnnnnnnnnn

ne gusel soyluyosunda uygulayabılcenmı bakalım :86:

yarın sorcam ona haftaya gelim mi diye gel derse en fazla salıya kadar gelirim dicem çarşamba zaten raporumu alacam..........

zaten akşamları erkenden gidiyorum bu akşam kaynanaya gitcem diye geciştiriyorum zamanı.....

Son düzenleme:
Offf sorma yaaaaa. 3 hafta daha var yani benimmmmmmmmmmmmmmm
sen maaşı aldıysannnn daha ne gelicen salıya kadarrrrrrrrrrrrrrr.
benim maaş 22 siiiii. onu beklıyorum. haftayı tamamlarsın didi patronnnnnnnnnnnnn

cumartesi gitmeyiverirsin nolcak cumadan yola koysun seni vicdansız yaaa haftayıda tamamlarsınmış....
inş kaan erken gelmez azcık dinlenmiş olursun zaten 1 ay anca zamanın kalcak yaa.....

yarın sorcam ona haftaya gelim mi diye gel derse en fazla salıya kadar gelirim dicem çarşamba zaten raporumu alacam..........

zaten akşamları erkenden gidiyorum bu akşam kaynanaya gitcem diye geciştiriyorum zamanı.....

salıya kadarda gıtme nıye gıtcen ne kolaylık gosterdıkı sana yarın helalleş bıtır olayı obur turlu uzucak bu ıs demedı deme

buarada bebısler tekrardan kuvvetlıce kalsıyum cekmeye basladılar kıslar sute peynıre yogurda asılıın ıyıce :92::92:

catlak patlaklar ne alemde kımse bahsetmıyor
aldılar başlarını gidiyor benimkiler, göbeğim kıbrıs haritası gibi son ayda daha da artar dienlerin ağzına burnuna dalmak istiyorum. aynada çıplak bakışmalarda kendimi çok çirkin hissediyorum çatlaklardan, kocam da yakıştı sana dio ama yalandan kim ölmüş biliyorum?
buarada bebısler tekrardan kuvvetlıce kalsıyum cekmeye basladılar kıslar sute peynıre yogurda asılıın ıyıce :92::92:
kapıya ineği bağlıcam haa!
Bende çatlak yok henüz

maşallah purr ya... sahiden hiç mi yok?

bu arada sana haber vereyim kadro sayıları açıklandı haziran alımı için, iibf ye kadro sayısı 6000 civarı geldi. ben de sana burdan memurluk hayallerine ilşkin aktarımlarda bulunuyorum ama ilgileniyorsun die, ilgilenmiyorsan hiç yazmayım.

Sağ ayağım şişio sadece ya, o kadar su içiyorum bir de bu ödem işi zor kızlar yeni başladı 34.haftaya giriyoruz yarın 38.haftada doğum yapacağımı düşünürsek 1 ayım anca kaldı :)) Ben ev topluyorum oğlumda valizini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…