çok güzel bi fikirmiş......ama daha değişik bir yazı yazdırabilirsin.......
yokum gülüm hatta yarından sonrada olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum bakacaz belki salıya kadar gelirim.......
ebet yaptır bencede ..ohh sen kurtuldun bız ne bulcas bakalım
bende hediye almıcam anneler gününde istemedim eşimde istemesin
30 mayıs tanışma yıl dönümümüzdü hediye aldım yeter
ben 25 ine kadar burdayımmmmmmmmmmm
Şimdi salı demeye başladın, sen haftaya c.tesiye kadar durursun sevgili patronuna kıyamayıp
ney ney ney neyyyyyy allah kuvvet versin sana kızım........nasıl dayanacan....ben artık evle işi uyduramıyorum çok bunaldım........
salıya bile kalmayabilirim son maaşımı aldım bugün daha birşey vermez boşa ne gelcem.........
ney ney ney neyyyyyy allah kuvvet versin sana kızım........nasıl dayanacan....ben artık evle işi uyduramıyorum çok bunaldım........
salıya bile kalmayabilirim son maaşımı aldım bugün daha birşey vermez boşa ne gelcem.........
ne gusel soyluyosunda uygulayabılcenmı bakalım :86:salıya bile kalmayabilirim son maaşımı aldım bugün daha birşey vermez boşa ne gelcem.........
ne gusel soyluyosunda uygulayabılcenmı bakalım :86:
Offf sorma yaaaaa. 3 hafta daha var yani benimmmmmmmmmmmmmmm
sen maaşı aldıysannnn daha ne gelicen salıya kadarrrrrrrrrrrrrrr.
benim maaş 22 siiiii. onu beklıyorum. haftayı tamamlarsın didi patronnnnnnnnnnnnn
yarın sorcam ona haftaya gelim mi diye gel derse en fazla salıya kadar gelirim dicem çarşamba zaten raporumu alacam..........
zaten akşamları erkenden gidiyorum bu akşam kaynanaya gitcem diye geciştiriyorum zamanı.....
aldılar başlarını gidiyor benimkiler, göbeğim kıbrıs haritası gibi son ayda daha da artar dienlerin ağzına burnuna dalmak istiyorum. aynada çıplak bakışmalarda kendimi çok çirkin hissediyorum çatlaklardan, kocam da yakıştı sana dio ama yalandan kim ölmüş biliyorum?catlak patlaklar ne alemde kımse bahsetmıyor
kapıya ineği bağlıcam haa!buarada bebısler tekrardan kuvvetlıce kalsıyum cekmeye basladılar kıslar sute peynıre yogurda asılıın ıyıce :92::92:
Bende çatlak yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?