-----2010 KASIM hamişleri----

Nevin yatağın altından bir balta çıkarttıydı hemen

Gönülün dr zaten en kötüsünü söyleyip kadını çileden çıkaran bir dr.. Daha öncede yok böbrekti, yok bilmemneydi
Bu drda da bi tuhaflık var

bencede babasına benzesin ne işimiz var alnı açıklarla :90:
doktorum en kötüsünü söyler hep sağolsun çok iyi bir doktordur.
ama uzman doktorumu tebrik etti herkes göremez bu darlığı dedi neyse oğluma büyük ihtimal bir problem getirmeyecek önemli olan bu ben bugün bide doktorumla konuştum eğer küvez felan gerekirse çocuğuma 1-2 gün neyse ama daha fazlasını kaldıramayız dedim. bide ne öğreneyim böyle durumlarda ssk varsa hiç küvez parası almıyorlarmış %100 devlet karşılıyormuş bide doğum fiyatlarını sordum normal 400 zorunlu sezeryan 700 isteye bağlı 800 (ki benim doktorum isteye bağlı yapmıyo normalse normal alıyo) eğer bide gece felan doğuma gelirsem illada kendi doktorumu istersem 300 tl cik daha veriyormuşum sezeryana zaten doktor gün veriyor onda ekstra yok bu fiyatlara oda dahil.
sizlerde nasıl?

herkese meraba:)
gönül cok sevindim senin adına işallah paşalar gibi doğar oğluşun:)

ben de kocamın yanına gitmeye karar verdim dün gece ani bi kararla.ama ii mi ediyom kötü mü ediyom bilemedim şimdi de kafam karıştı:44: doktorumla konuştum uçağa binebilirsin rapor veririm sorun olmaz bence dedi ama bide ordan dönüşte uçağa binebilmek için rapor gerekicek ordan doktor ayarlayabilirse eşim gidicem sanırım.cok bunaldım böle hamile halimle ayrı ayrı cok zor allah kimseye göstermesin

cnm,hoşgeldin ohhh içimize su serpildi. gelmiş geçmiş olsun canım

oh ne gusel devlet karsılasın tabı ınsallah ole bı durum olmazda olanlar ıcın ıyımıs yanı
bızımkı ozel bı klınık o yusden yuksek bıras fıyatları ..

bence gıtme evet cok zor ayrı olmak bılıyorum ama 30-31 haftadasın artık donusu var bıde..benım bıldıgım bı cok havayolu cok sorun yaratıyor rapor olsada ..gercı ben cok pımpırıklıyım surdan bozcaadaya bıle gıtmıyorum sana ucaga bınme demem cok mantıklı dımı

ya kıslar benım ayaklarımda sısme degılde delı bı yanma oluo ozellıkle gecelerı annem menepoza gırdıgınde derdı hep ayaklarım yanıyo dıye nedemek oluyo nası bısı dıyoum sımdı yasıyorum aynısını :111:

sızde oluyormu yanan ayak

Son düzenleme:

Biz daha konuşmadık doğum konusunu falan..
Çok büyük bir aksilik olmazsa, (dr um istifa falan etmezse, yetişemeyecek kadar acil doğurmaya kalkmazsam falan)
devlet hastanesinde yapıcam doğumu, dr ne para alır, epidural olunca artı ne kadar ödenir bilmiyorum hiç..
Bir de bu jel mel olayını sorucam, böyle bir uygulama olabilir mi, çok belirsiz herşey :44:

Son düzenleme:

Pipi resmi var elinde kapı gibi o imkansız

sokarım işte ozaman resmi gözlerine...

aaa evet ya bir arada böbreklerimizin biri diğerine göre büyüktü oda zamanla düzelebilir düzelmezse doğunca ameliyat vs. bir sürü bişey söylemişti bak düzeldi niye başta diyorsun adamı uyus ediyorsun düzelmezse söyle ameliyatı bak düzeldi. mesela dünde göğüs kafesi biraz dar gibi de uzmana gönder nefes darlığı küvet ne bilim akciğerleri gelişme sorunlarından bahsetme uzman raporunu yazsın öyle konuşalım de niye beni sizi üzüyo dedim ama bügün hep en kötüsünü söylüyorsunuz diye benim görevim bu en kötüsünü değil tüm olabilecekleri söylemek dedi.

ege1281 gobus seker83 çok teşekkür ederim allah sizdende diğer dua eden tüm arkadaşlardan da razı olsun. sizinle acıları güzel haberleri paylaşmak çok güzel. iyiki burdayız yaaaa
inşallah hepimiz sorunsuz doğum yapacağız

bide şu rüya meselesi ne bir türlü anlayamadım nevinle niye uğraşıyoruz varsa bişey bende uğraşayım

benimde yanıyo ayaklarım hep dışarda duruyo o yüzden eşimde örtüyo üşürüm diye ben açıyorum

Sadece yanma değil de böyle karıncanma, istemsizce hareket ettirme, gerilme gibi şeyler oluyor. Hamilelikten önce de oluyordu, şimdi çok arttı..
Bu konu için gitmediğim dr kalmamıştı, maalesef bilinen bir tedavisi yok, huysuz bacak sendromu deniliyor bu saçma şeye. Demir, magnezyum takviyeleri biraz azaltıyor..

bide şu rüya meselesi ne bir türlü anlayamadım nevinle niye uğraşıyoruz varsa bişey bende uğraşayım

Özet geçeyim hemen

Şimdi Mehtap'ın komşusunun veledi, tekme atmış karnına, o da eşini çocuğu silkelemesin diye zor tutmuş.
Nevinde ben olsam eşime kalmaz bi güzel pataklardım dedi.
Bunun üzerine gobus rüyasını anlattı, bebişi doğurmuş, ama oyuncak bebeği vermişler eline al bunla prova yap diye.
Biz de bu olayda nevin ne yapardı diye senaryo yazıyoruz

ucakta havada kalma süremiz 20 dk sürüyo aslında zaten erken dogum riski yoksa raporu veriyomuş doktor.ama bizimkilere soruyorum kimse ben git diyemem sen bilirsin dio risk almak istemiyo.bi kocam gel dio.ben de pimpirikliyim aslında hep herşeyin en kötüsünü düşünürüm ama ne bilim bi kendi kendimin gazına gelme durumu oldu:)

o herkesı dovmeye kalkıo ya ondan ole ugrasıyoruz
benimde yanıyo ayaklarım hep dışarda duruyo o yüzden eşimde örtüyo üşürüm diye ben açıyorum
buz gıbı suya sokuorum yatmadan once sora yatıorum hep acıkta ama banamısın demıo
gercı hamılelıge daır tek sıkayetım bu oldu Allaha bın sukur o da olsun varsın napıyım
31.haftada hamıle oldugumu anladım artık daha korkunc olabılırdı
ööf berbat bıse o bendede vardı hamılelıkte kalmadı ama bıde bana huzursuz bacak demıslerdı adına :111: gergın oldugum donemler cok tutardı hatta bı donem okadar kasmısımkı bacakları kalcamdakı kaslar sıkısmıstı 1 ay yuruyememıstım

mehtabın tekmeyi okumuştum canım ya ama nevinin oyuncak bebekli rüyasını okumamıştım. bende ozaman hemen bir uydurma yapayım oyuncak bebeğin kafayı koparır hürrem gibi bağırırdı oğlumu verin bana (erkekmiydi bebişi kızsa tam tersi işte)
ama süpperrr rüyaymış yaaa oyuncak bebekle al prova yap gülmekten öldüm yaaaa:90::90::90:

gözün aydın canım,
çok sevindim olumlu haberlerle dönmene

:13:

kımse gıt dıyemez sanmıyorum bende
ee nekadar kalıcan gıdersen planın nasıl

ay evde olmak ne güzelmiş bir yandan sizinle yazışıyorum bir yandan tv bir yandan yemek yapmaya başladım yavaş yavaş ay süpper yaaa yarım saat öncede çamaşır astım midem yanıyo ama doktora soracaktım unuttum telaştan evde rennie duo var ondan aldım 2 kaşık mide asidi için gebelikte kullanılır yazıyo içindede

Huysuz da diolar, huzursuz da..
Benim çok arttı, eskiden haftada 1 kaç gün oluyordu, kışları çok daha az olurdu.
Şimdi hergün, gece uyandığım her seferde oluyor

Bi hastalığımız da benzemesin yaf, sepet çocuku muyuz senle neyiz
Hangi avluda bulmuşlar seni

Gobusun rüyası o, biz nevine uyarladık :86::86:
Erkek bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…