ayın 12 sinde gidip 26 sında dönerim die düşündük bakalım eşim gelcek beraber döncez:)
evet evde olmak cok gusel bıkac gun sonra sadece yatmaya baslarsın sende benım gıbıay evde olmak ne güzelmiş bir yandan sizinle yazışıyorum bir yandan tv bir yandan yemek yapmaya başladım yavaş yavaş ay süpper yaaa yarım saat öncede çamaşır astım midem yanıyo ama doktora soracaktım unuttum telaştan evde rennie duo var ondan aldım 2 kaşık mide asidi için gebelikte kullanılır yazıyo içindede
cok ii moral olcak gercekten.olmadı karnımda gider kucagımda geri döner
cıngenelerden almıslar benı avlu fılan degıl galıba kapıya bırakmıslar abım hep ole der yanıHuysuz da diolar, huzursuz da..
Benim çok arttı, eskiden haftada 1 kaç gün oluyordu, kışları çok daha az olurdu.
Şimdi hergün, gece uyandığım her seferde oluyor
Bi hastalığımız da benzemesin yaf, sepet çocuku muyuz senle neyiz
Hangi avluda bulmuşlar seni
ayın 12 sinde gidip 26 sında dönerim die düşündük bakalım eşim gelcek beraber döncez:)
ooh walla 2 hafta ne gusel olurcok ii moral olcak gercekten.olmadı karnımda gider kucagımda geri döner
lensle doguma girme konusunda konusulmuş geçmişe bi baktım da.bende kullanıyorum lens hemde cıkardımı önümü bile göremiyomlensi cıkarmadan girerim die düşünüyodum doguma neden cıkarmak gerektiğini düşünüyo herkes ben mi yanlış anladım.ben lensle uyuyorum,denize giriyorum bi sorun olmuyo.
gozu bozuk olmayan varmı aramızda
turkuazcım da gelmıs
ya protez sayılıyor ya lens en ufak operasyonda kupenı bıle cıkarttırıyolar lensı kesın cıkartırlar ..yanı ben 30 dk lık bı amelıyata gırmıstım ısrarla sordular lens varmı dıye zaten kendılerıde baktı onlar yusunden hıcbıseyı goremedım zaten uyus olmustum ozmnda :95:
Ruyalarımız cosuyor artık..
dun gece bı bakıyorum kanamam geldı esım yokmus yanımda annem babam abım hastaneye goturmeye calısıo ama nasıl kar var araba kayıooooo gıdemıyoruz ben cok ıyım ama aglama fılan yok..zarzor hastaneye gıttık ordada kımse benle ılgılenmedı normal bısı bu dedıler kudurdum sonunda beegıme bısı olcak dıye bagırıorum
sonra esım yola cıkıcaktı sabah benı uyandırmaya calısmıs ben agla agla gozumu acmadan hayatımda bole bısı yasamadım
kendıme geldım hala aglıyorum kocem şokta anlatsana noldu dıyo ben yatakta kan arıyorum tovbe yarebbım okadar gercekcıydıkı
hepımızden uzak olsun kotu ruyalar, kotu olaylar :97:
Nevinin rüyası olsaydı orada bitmezdi o rüya
Yaptık sanırım
Gerçekten doğurana kadar 9 doğurcaz rüyalarla :86::86:
slm kızlar ben geldim uzmana gittik bugün evet bebeğimizin göğüs kafesinin dar olduğunu oda doğruladı ama bunun bizim anlayacağımız dilden çok kötü bir darlık olmadığını akciğerlere yada diğer organlara baskı yapmadığını ve %90 sorunsuz bir bebek olacağını söyledi gelişimide normal dedi 15 gün sonraya tekrar randevu verdi artık 2 tane doktorumuz var
dünkü dualarımız işe yaradı allahıma şükürler olsun bebişimin iyi olacak galiba
ya kıslar benım ayaklarımda sısme degılde delı bı yanma oluo ozellıkle gecelerı annem menepoza gırdıgınde derdı hep ayaklarım yanıyo dıye nedemek oluyo nası bısı dıyoum sımdı yasıyorum aynısını :111:
sızde oluyormu yanan ayak
Biz daha konuşmadık doğum konusunu falan..
Çok büyük bir aksilik olmazsa, (dr um istifa falan etmezse, yetişemeyecek kadar acil doğurmaya kalkmazsam falan)
devlet hastanesinde yapıcam doğumu, dr ne para alır, epidural olunca artı ne kadar ödenir bilmiyorum hiç..
Bir de bu jel mel olayını sorucam, böyle bir uygulama olabilir mi, çok belirsiz herşey :44:
canııımmmmmmmmmmm naberrr ıyımısınkızlaaaaaaaaaaaaar
ay ne guel goren gozlerle bakmak etrafa hatırlamıyorum ben hıc masallah sana :97:ben varım
geçen sene laporoskopi,histereskopi ameliyatımda burnumdaki hızmaya varana kadar çıkrtmışlardı. hızmamın ucu toplu ve hiç çıkarmadığım için delik iyice küçülmüş,kurumuş çıkmıyor. kalsa olmaz mı dedim olmaz didiler. o zaman bana ince uçlu makas verin dedim,geçtim aynanın karşısına burnumun içine soktum makası topuzlu kısmından keserek çıkarttım,hemşireler panik oldu bişey olcak diye , yok dedim olmaz siz istediniz çıkartmamı napiiim başka yolu yok çeksem burnum yırtılcak
Nazcımmm
nasılsınız kızlar herkes ii demi:)açmayın dedin ya herkes merakla açar şimdi bende netten bakiiimmm
nazzz,hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?