-----2010 KASIM hamişleri----

lensle doguma girme konusunda konusulmuş geçmişe bi baktım da.bende kullanıyorum lens hemde cıkardımı önümü bile göremiyom lensi cıkarmadan girerim die düşünüyodum doguma neden cıkarmak gerektiğini düşünüyo herkes ben mi yanlış anladım.ben lensle uyuyorum,denize giriyorum bi sorun olmuyo.

evet evde olmak cok gusel bıkac gun sonra sadece yatmaya baslarsın sende benım gıbı

cıngenelerden almıslar benı avlu fılan degıl galıba kapıya bırakmıslar abım hep ole der yanı
ayın 12 sinde gidip 26 sında dönerim die düşündük bakalım eşim gelcek beraber döncez:)

cok ii moral olcak gercekten.olmadı karnımda gider kucagımda geri döner
ooh walla 2 hafta ne gusel olur
yok yok sen karnında gıt karnında gel daha var kucak kısmına

ya protez sayılıyor ya lens en ufak operasyonda kupenı bıle cıkarttırıyolar lensı kesın cıkartırlar ..yanı ben 30 dk lık bı amelıyata gırmıstım ısrarla sordular lens varmı dıye zaten kendılerıde baktı onlar yusunden hıcbıseyı goremedım zaten uyus olmustum ozmnda :95:

gozu bozuk olmayan varmı aramızda

turkuazcım da gelmıs

ben varım

geçen sene laporoskopi,histereskopi ameliyatımda burnumdaki hızmaya varana kadar çıkrtmışlardı. hızmamın ucu toplu ve hiç çıkarmadığım için delik iyice küçülmüş,kurumuş çıkmıyor. kalsa olmaz mı dedim olmaz didiler. o zaman bana ince uçlu makas verin dedim,geçtim aynanın karşısına burnumun içine soktum makası topuzlu kısmından keserek çıkarttım,hemşireler panik oldu bişey olcak diye , yok dedim olmaz siz istediniz çıkartmamı napiiim başka yolu yok çeksem burnum yırtılcak

gemcim kan gördüysen rüya bozulur derlermiş....hayırlara gitsin inş......

Nevinin rüyası olsaydı orada bitmezdi o rüya

Yaptık sanırım
Gerçekten doğurana kadar 9 doğurcaz rüyalarla :86::86:

garanti bitmezdi....
ben çok doğurdum eşimde doğurtuyor habire 9 değil 19 kez doğurcam ben.....

ohhhh yaw bize bunlarla gellllllll kısım........senin doktoruda bi evirip çevirmek lazım ödümüzü kopardı yüreğimiz ağzımıza geldi yaaa.....

bende oluyor arada yanma....hatta sanki uyuşuyormuş gibi bi tembellik tarifi bi acayip birşey oluyor normal hepsi normal..........

bende tıp fak yani devlette yapacam doğumu ve doktorlar para almıyor nerden çıktı ki o para işi zaten onlar ameliyatta etseler normalde doğurtsalar devletten alıyorlar paralarını birde bizi mi sövüşlicekler..........

ohhhhh dedikodumun vermişsiniz gözüne yavrum benim beeee......

kızlaaaaaaaaaaaaar
canııımmmmmmmmmmm naberrr ıyımısın
ay ne guel goren gozlerle bakmak etrafa hatırlamıyorum ben hıc masallah sana :97:

bende alyansımı cıkarmam dıye tutturmustum agladım fılan hatta ahahah esımde kızdı onlara psıkolojısını ıyıce bozuosunuz bole dıye sonucta cıkarmadım ama amelıyattan sonra baktım yok benı bayıltınca cıkarmıslar ..zaten ayılırken yıktım ortalıgı hala ayılıomus gıbı yapıp bagırmıstım alyansımı getırın baaaaanaaaaaaaa dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…