-----2010 KASIM hamişleri----

hiç ellemiyorum

zaten sütten tiksindim onu görünce

o süt gibi değilki, su gibi kıvamsız soluk bişi, sen de süt içmemeye bahane bulma şimdi hem baka bir kaç hafta daha büyüdğünde bebeğinin ihtiyacı kalsiyum demir artacak depoların erir biter valla.

o süt gibi değilki, su gibi kıvamsız soluk bişi, sen de süt içmemeye bahane bulma şimdi hem baka bir kaç hafta daha büyüdğünde bebeğinin ihtiyacı kalsiyum demir artacak depoların erir biter valla.

sütü severdiiim bennn yoğurt yerim artık yapcak bişi yok :44:

çocuk işte ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. konu bebek üzerinde yoğunlaşınca kendince tepki verdi demek ki ama ailesinin ciddi olarak anlayacağı bir dille uyarması gerekirdi,umarım daha sonra uyarmışlardır ve tekrarlamaz.

sağolun kızlar ben şimdi çıkıyorum yarın inş. iyi haberlerle gelirim ne olur dua edin bize doktor yanılmış olsun problem olmasın bebişimde sağlıcakla gelsin dünyaya
canım inşalalh Allahın izniyle bişey olmayacak , cumanın hürmetine oğlunun sağlığı yerinde olsun inşallah dualarımız seninle, güzel haberlerle dön inşallah.
süt bendende geliyor nerdeyse 2 hafta boyunca geldi ama şimdi durdu. bayadır gelmiyor.
çok mu geliyor canım:26: ya da sıkınca mı geliyor, benden hiç süt gelmedi:26:

çok geçmiş olsun arkadaşım yaa Allah korusun yavrunu, çocukların sağı solu belli olmuyor, bi daha çok dikkatli ol inşallah

Günaydıınn

buralardayım da formu çok açmıyorum

arada iyi haberlerinizi okuyup gidiyorum :82:

Niye açmıon

günaydın herkese hayırlı cumalar

gem,pur kontrol günlerimiz aynı yarın güzel haberlerle döneriz inşallah :87:
yağtığınız o şey ne,bana da söyleyin bende yapicim

O şey, senin yaptığın şey zaten, sonra ben denedim ya, gemkuş un koymayı unutmuş cumbur cumbur olmuş, buzdolabında toparlancaktı kiii eşinin gazabına uğramış

Yrın olsunda bebişlerimiz görelim, güzel haberler alalım inş

O işleri sakın yapma Ya kocan yardım etsin, ya yarım günlük falan birini al..
Düşünce gücü mücü kurtarmaz bu sefer

Hay allah! Geçmiş olsun canım, sen yine anormal bir durum sezersen dr a git mutlaka..
Komşunun çocuğu kimbilir niye kıskanır ve böyle şiddete başvurur, annesi babası niye kıskanmasına güler anlamak güç bu insanları

ay çok sinirlendim ayırcaksın o veletin bacaklarını iki yana bak bir daha yapıyor mu ailesi felan dinlemez gebertirdim onu orda herhalde....neyse ki birşey olmamış canım yaaa......çok geçmiş olsun......

göğsünden süt gelen varmıııı ??

mehtapcım telaşlandığın için olmuştur allah korumuş yine de aman dikkat dualarımız birbirimizle olsun kızlarrr :82:

benim gelmedi geliyorsa da sakın sıkma göğüslerini erken doğumu tetikliyormuş aklında bulunsun canım........

ruyan hayra cıksın canım
senmı 7 aylık avuc kadar dogmussun masallah sana ve annene
günaydın herkese hayırlı cumalar

gem,pur kontrol günlerimiz aynı yarın güzel haberlerle döneriz inşallah :87:
yağtığınız o şey ne,bana da söyleyin bende yapicim
ebet ebeeet guzel seyler duyalım hepımızzzzzzz
canım senın yaptıgın seyı bende yapıorum cok demıstım ya senınkı bıras farklıydı onu denıyım dedım gelmeyen kalmadı basına :86:

HAy Allah ım ya..bak ben 3 aydan berı kedı,kopek ve cocuk gordummu ellerımı gobegıme baglarım nolur nolmaz dıye bellıolmazkı onlara..Allah korusun ısıga bıle duyarllar artık kuzucuklar ...benım kocem olsa kesın dovmustu buarada

gemcim ben ikizdim o yüzden sabredemedik erkenden çıktık melek kardeşimle....
eşi bırak ben döverdim o çocuğu.........

Ruyalarımız cosuyor artık..
dun gece bı bakıyorum kanamam geldı esım yokmus yanımda annem babam abım hastaneye goturmeye calısıo ama nasıl kar var araba kayıooooo gıdemıyoruz ben cok ıyım ama aglama fılan yok..zarzor hastaneye gıttık ordada kımse benle ılgılenmedı normal bısı bu dedıler kudurdum sonunda beegıme bısı olcak dıye bagırıorum

sonra esım yola cıkıcaktı sabah benı uyandırmaya calısmıs ben agla agla gozumu acmadan hayatımda bole bısı yasamadım
kendıme geldım hala aglıyorum kocem şokta anlatsana noldu dıyo ben yatakta kan arıyorum tovbe yarebbım okadar gercekcıydıkı
hepımızden uzak olsun kotu ruyalar, kotu olaylar :97:

gemcim ben ikizdim o yüzden sabredemedik erkenden çıktık melek kardeşimle....
eşi bırak ben döverdim o çocuğu.........

oyy kıyamammmm,senın yıcek lokman varmıs demekkı ..annene ne zor olmustur..ondan senı bole beslemıs koca kız yapmıs demekkı :97:

sen kesın doverdım ahahahah gozumde canlandırdım bıle su an

Hayır olsun rüyalarınız..
Kağan Kocatepenin videolarından birinde duymuştum, bu aylardan sonra rüyalarımızın bu şekilde olması normalmiş.
Ben rüya pek görmüyorum ama gece defalarca kalkıp suyum patlamış mı kanama olmuş mu diye bakmak takıntı oldu

sıkmıyoooommmm :18::18::18: erken doğummuu :18::18::18:

pur teyse yaaaaaaaa:84:

rüyalar bu haftalarda normal. Benim eşim bile görmeye başladı oğlumuz doğmuş burnunu tutmaya çalışıyormuş sarı birşeydi çok tatlıydı diyor sürekli doğumların nasıl olacağını düşünüyoruz bu nedenle görüyoruz değişik doğum senaryoları Gögüsleri sıkmak çok yanlışmış erken doğumu tetiklermiş bende duymuştum ellemeyin bakayım

ne gusel anlatmıssın olayı tebrıklerrrrrr

senın randevu kactaa :97:

eşim de ona çok kızdı zaten, ailesinin tepki vermemesine.
sağol canım.
valla uyardılar mı bilmiyorum ama çocuk zaten normalde de bana aşık gibidir böyle pek bağlıyızdır bibirimize. benim aşırı çocuk sevgimin başıma açtığı işler işte.
ya ben çok sinirlenmedim çocuk işte dedim de eşim o kadar sinirlendiki komşularla aramızda gerginlik olmasın die hemen kalkıp eve geçtik.

ayy valla dövüyordu gem ya... komşumu çok seviyorum çocuğunun aptallığı yüzünden aramız bozulsun istemem açıkcası. kocama anlatamıyorum ama uzun süre eve almaz çocuğu dışarıda falan da tavır yapar. malesef!

neyse çok şükür ki geçti gitti. şuan iim aslan oğlum pek dayanıklı çıktı

benım esımde kucagına almıs bızımkı ustune kusmuso sıcaklıgını nasıl hıssettım dıyo..

cok enteresan geldı bana gogus ucundakı sınırler rahımı uyarıyormus bu yusden erken dogumu tetıklıyor..ancak bunun dogumdan sonra gusel bı tarafı var...bebek emıyorsa bolca emdıkce gogus uyarıldıkca rahım kasılıyor boylece kanamalar daha cabuk gecıyrmus . nasıl bır duzen ıste ınsan ınanamıyor :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…