benm geliyor sonra da kruuyo... sıkmamak lazımmış ben çok sıktım artık dokunmuyorum.
hiç ellemiyorum
zaten sütten tiksindim onu görünce
o süt gibi değilki, su gibi kıvamsız soluk bişi, sen de süt içmemeye bahane bulma şimdihem baka bir kaç hafta daha büyüdğünde bebeğinin ihtiyacı kalsiyum demir artacak depoların erir biter valla.
sütü severdiiim bennn yoğurt yerim artık yapcak bişi yok:44:
süt bendende geliyor nerdeyse 2 hafta boyunca geldi ama şimdi durdu. bayadır gelmiyor.
eşim ona çok sinirlendi ailesi yapma dediler ama böyle kahkahalarla, kıskanıyor olması hoşlarına gitti. eşimde adam gibi azarlasalarda kızgınlığım geçecekti benim uzu süre kızgınlığım geçmez dio... aslında her gün görüşürüz, çocuk bana çok düşkün aslında. hiç de böyle şeyler yapmazdı. dün eşimle babsı camiden geldi böyle şımardı, herkesde bebekten konuşuyor, bebek şöyle yaapr gibisinden çocuk müthiş sinirlendi hiç beklemediğim yerden sağdan karnıma doğru tekme attı. bende şaşırdım.
canım inşalalh Allahın izniyle bişey olmayacak , cumanın hürmetine oğlunun sağlığı yerinde olsun inşallah dualarımız seninle, güzel haberlerle dön inşallah.sağolun kızlar ben şimdi çıkıyorum yarın inş. iyi haberlerle gelirim ne olur dua edin bize doktor yanılmış olsun problem olmasın bebişimde sağlıcakla gelsin dünyaya
çok mu geliyor canım:26: ya da sıkınca mı geliyor, benden hiç süt gelmedi:26:süt bendende geliyor nerdeyse 2 hafta boyunca geldi ama şimdi durdu. bayadır gelmiyor.
dün akşam komşumuzun 4 yaşındaki oğlu, kıskançlık yapıp karnıma tekme attı. kocam çok sinirlendi, çocuğu az kalsık dövecekti ve annesi babası da yanımızdaydı üstelik. ben değmedi falan dedim ama değdi, baya bildiğin tekme yedi minik oğlum. sonra da gece çok rahatsızlandım. sızlandım durdum. sürekli kustum, karnımda şiddetli tanımlanamayan bir ağrı vardı. o kadar ağladım ki, kocam o çocuk vurduğu için ağrıyor dedi ama ben şimdi çocuğu gördüğü yerde sıkıştırıp pataklar falan die yok ya başka bu gaz ağrısı dedim. ne ağrısıydı bilmiyorum ama geçti işte. bebeğimde hareket ettiği için çok korkmadım açıkcası.
buralardayım da formu çok açmıyorum
arada iyi haberlerinizi okuyup gidiyorum :82:
günaydın herkese hayırlı cumalar
gem,pur kontrol günlerimiz aynı yarın güzel haberlerle döneriz inşallah :87:
yağtığınız o şey ne,bana da söyleyin bende yapicim
ayy ayyy hsonu napsam????
eve temzilikçi cağarcaktım vazgectim. nasılsa tasıncam 3 ay sonraaaa
evi süpürcem. halılar toplanacak yıkamayaaaaaa
perdeler yıkanacak... camlar silinecek...
kapılara el atılacak...
yıkanacak çamaşırlar var...
balkonda yıkanmalı...
ben hepsini koja göbükümle nası yapcam
bebemin kangurusunu asıcam artık.
yatağını da kuracağım. havalansın. silerim zaten...
hepsini yapasım var ama gücüm neye yetcek bilmiyorum.
babamızda işte olcak...
ve ben hala bebemle benim çantamı hazırlamadım
tembellik mi ettim ne??? aslında içten içe erken doğurmayacağıma inanıyorum.
ben gebeliğin basından beri kendimi yönlendirdim.
kusmıcam dedim. kusmadım. asercem dedim. yedim bol bol.
şişkolamıcam dedim sadece göbüküm çıktı.
şimdi erken doğurmıcağıma innıyorum ve gece sancılancam gibi geliyor. buralar gece serin diye:)
düşünce gücü
kendini gerçekleştiren kehanet.
pıt diye doğurcağıma inanıyorum ayrıca
dün akşam komşumuzun 4 yaşındaki oğlu, kıskançlık yapıp karnıma tekme attı. kocam çok sinirlendi, çocuğu az kalsık dövecekti ve annesi babası da yanımızdaydı üstelik. ben değmedi falan dedim ama değdi, baya bildiğin tekme yedi minik oğlum. sonra da gece çok rahatsızlandım. sızlandım durdum. sürekli kustum, karnımda şiddetli tanımlanamayan bir ağrı vardı. o kadar ağladım ki, kocam o çocuk vurduğu için ağrıyor dedi ama ben şimdi çocuğu gördüğü yerde sıkıştırıp pataklar falan die yok ya başka bu gaz ağrısı dedim. ne ağrısıydı bilmiyorum ama geçti işte. bebeğimde hareket ettiği için çok korkmadım açıkcası.
göğsünden süt gelen varmıııı ??
mehtapcım telaşlandığın için olmuştur allah korumuş yine de aman dikkat dualarımız birbirimizle olsun kızlarrr :82:
ruyan hayra cıksın canımgünaydınlar......
dün akşam rüyamda normal doğum yapmışım çok kolay ve rahattı.......oğlum kocamandı esmer birşeydi bu kadar sarışının içinden nasıl esmer oldu şaştım....aldığım mavi kıyafetlerden girdirmiştim hatta ayakkabılarını bile giydirmiştim...aldığım kıyafetler büyük bile gelmişti ona......
gemcim yeter ki sağlıklı olsunlarda kilo sorun değil.....bizi hep anlatırlar bana 7 aylık avuç kadar doğmuşuz küveze bile girmedik şuan maşallahım var....dünya ya sağlıklı gelsinlerde büyürler....
ebet ebeeet guzel seyler duyalım hepımızzzzzzzgünaydın herkese hayırlı cumalar
gem,pur kontrol günlerimiz aynı yarın güzel haberlerle döneriz inşallah :87:
yağtığınız o şey ne,bana da söyleyin bende yapicim
gemcim ben ikizdim o yüzden sabredemedik erkenden çıktık melek kardeşimle....
eşi bırak ben döverdim o çocuğu.........
ay çok sinirlendim ayırcaksın o veletin bacaklarını iki yana bak bir daha yapıyor mu ailesi felan dinlemez gebertirdim onu orda herhalde....neyse ki birşey olmamış canım yaaa......çok geçmiş olsun......
benim gelmedi geliyorsa da sakın sıkma göğüslerini erken doğumu tetikliyormuş aklında bulunsun canım........
Günaydıınn
O şey, senin yaptığın şey zaten, sonra ben denedim ya, gemkuş un koymayı unutmuş cumbur cumbur olmuş, buzdolabında toparlancaktı kiii eşinin gazabına uğramış
Yrın olsunda bebişlerimiz görelim, güzel haberler alalım inş
eşim de ona çok kızdı zaten, ailesinin tepki vermemesine.Günaydıınn
Niye açmıon
O şey, senin yaptığın şey zaten, sonra ben denedim ya, gemkuş un koymayı unutmuş cumbur cumbur olmuş, buzdolabında toparlancaktı kiii eşinin gazabına uğramış
Yrın olsunda bebişlerimiz görelim, güzel haberler alalım inş
O işleri sakın yapmaYa kocan yardım etsin, ya yarım günlük falan birini al..
Düşünce gücü mücü kurtarmaz bu sefer
Hay allah! Geçmiş olsun canım, sen yine anormal bir durum sezersen dr a git mutlaka..
Komşunun çocuğu kimbilir niye kıskanır ve böyle şiddete başvurur, annesi babası niye kıskanmasına güler anlamak güç bu insanları
sağol canım.canım inşalalh Allahın izniyle bişey olmayacak , cumanın hürmetine oğlunun sağlığı yerinde olsun inşallah dualarımız seninle, güzel haberlerle dön inşallah.
çok mu geliyor canım:26: ya da sıkınca mı geliyor, benden hiç süt gelmedi:26:
çok geçmiş olsun arkadaşım yaa Allah korusun yavrunu, çocukların sağı solu belli olmuyor, bi daha çok dikkatli ol inşallah
valla uyardılar mı bilmiyorum ama çocuk zaten normalde de bana aşık gibidir böyle pek bağlıyızdır bibirimize. benim aşırı çocuk sevgimin başıma açtığı işler işte.çocuk işte ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. konu bebek üzerinde yoğunlaşınca kendince tepki verdi demek ki ama ailesinin ciddi olarak anlayacağı bir dille uyarması gerekirdi,umarım daha sonra uyarmışlardır ve tekrarlamaz.
ya ben çok sinirlenmedim çocuk işte dedim de eşim o kadar sinirlendiki komşularla aramızda gerginlik olmasın die hemen kalkıp eve geçtik.ay çok sinirlendim ayırcaksın o veletin bacaklarını iki yana bak bir daha yapıyor mu ailesi felan dinlemez gebertirdim onu orda herhalde....neyse ki birşey olmamış canım yaaa......çok geçmiş olsun......
benim gelmedi geliyorsa da sakın sıkma göğüslerini erken doğumu tetikliyormuş aklında bulunsun canım........
ruyan hayra cıksın canım
senmı 7 aylık avuc kadar dogmussunmasallah sana ve annene
ebet ebeeet guzel seyler duyalım hepımızzzzzzz
canım senın yaptıgın seyı bende yapıorum cok demıstım ya senınkı bıras farklıydı onu denıyım dedım gelmeyen kalmadı basına :86:
HAy Allah ım ya..bak ben 3 aydan berı kedı,kopek ve cocuk gordummu ellerımı gobegıme baglarım nolur nolmaz dıye bellıolmazkı onlara..Allah korusun ısıga bıle duyarllar artık kuzucuklar ...benım kocem olsa kesın dovmustu buarada
benım esımde kucagına almıs bızımkı ustune kusmusrüyalar bu haftalarda normal. Benim eşim bile görmeye başladı oğlumuz doğmuş burnunu tutmaya çalışıyormuş sarı birşeydi çok tatlıydı diyorsürekli doğumların nasıl olacağını düşünüyoruz bu nedenle görüyoruz değişik doğum senaryoları Gögüsleri sıkmak çok yanlışmış erken doğumu tetiklermiş bende duymuştum ellemeyin bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?