• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

canım inşalalh Allahın izniyle bişey olmayacak , cumanın hürmetine oğlunun sağlığı yerinde olsun inşallah dualarımız seninle, güzel haberlerle dön inşallah.

çok mu geliyor canım:26: ya da sıkınca mı geliyor, benden hiç süt gelmedi:26:

çok geçmiş olsun arkadaşım yaa Allah korusun yavrunu, çocukların sağı solu belli olmuyor, bi daha çok dikkatli ol inşallah

çok gelmıyor canım kucuk damla halınde çamasırıma gecıo. ben sıkmadım bıde hıc ellemıyodum..

sen benden once gorcen neyse gun buyugumuzsunuz zaten :37:
benım 13,20 de bak sımdıden soyluyorum dr dan sonra eve gelmem muhtemelen arkamdan knusmayın sonra turkuazla :37::37:

gonul kacta gıdıcektı acaba bugun guzel haberlerle gelsın ınsallah

benım esımde kucagına almıs bızımkı ustune kusmus:9::9:o sıcaklıgını nasıl hıssettım dıyo..

cok enteresan geldı bana gogus ucundakı sınırler rahımı uyarıyormus bu yusden erken dogumu tetıklıyor..ancak bunun dogumdan sonra gusel bı tarafı var...bebek emıyorsa bolca emdıkce gogus uyarıldıkca rahım kasılıyor boylece kanamalar daha cabuk gecıyrmus . nasıl bır duzen ıste ınsan ınanamıyor :97:

Allahın takdiri işte, dünyadaki her şey müthiş uyumu bizim doğumla ölüm aramızda ki evrede de öyle. gerçekten insan okudukça şaşırıp kalıyor.

sen benden once gorcen neyse gun buyugumuzsunuz zaten :37:
benım 13,20 de bak sımdıden soyluyorum dr dan sonra eve gelmem muhtemelen arkamdan knusmayın sonra turkuazla :37::37:

gonul kacta gıdıcektı acaba bugun guzel haberlerle gelsın ınsallah

İstesem de konuşamıcam maalesef, yarın çoook işimiz var, dr dan sonra alışveriş yapcaz ayrı ayrı 2 grup arkadaşla buluşcaz, biz eve gelene kadar nevin gider :97:
İçimde kalacak arkandan konuşmayınca, neyse sonra telafi ederim :1::1::1:

Gönül sabahtan gidecekti :26: İnş güzel haberler getircek..

O şey, senin yaptığın şey zaten, sonra ben denedim ya, gemkuş un koymayı unutmuş cumbur cumbur olmuş, buzdolabında toparlancaktı kiii eşinin gazabına uğramış :52::52::52:

Yrın olsunda bebişlerimiz görelim, güzel haberler alalım inş :32::32::69::69:

hımmm anladım canım .....

amin inşallah canım :21:

ebet ebeeet guzel seyler duyalım hepımızzzzzzz :46:
canım senın yaptıgın seyı bende yapıorum cok demıstım ya senınkı bıras farklıydı onu denıyım dedım gelmeyen kalmadı basına :86:

canın sağ olsun :54:

Ruyalarımız cosuyor artık..
dun gece bı bakıyorum kanamam geldı esım yokmus yanımda annem babam abım hastaneye goturmeye calısıo ama nasıl kar var araba kayıooooo gıdemıyoruz ben cok ıyım ama aglama fılan yok..zarzor hastaneye gıttık ordada kımse benle ılgılenmedı normal bısı bu dedıler kudurdum sonunda beegıme bısı olcak dıye bagırıorum :53:

sonra esım yola cıkıcaktı sabah benı uyandırmaya calısmıs ben agla agla gozumu acmadan hayatımda bole bısı yasamadım :9:
kendıme geldım hala aglıyorum kocem şokta anlatsana noldu dıyo ben yatakta kan arıyorum tovbe yarebbım okadar gercekcıydıkı:50:
hepımızden uzak olsun kotu ruyalar, kotu olaylar :97:

benimde rüyalarım sapıttı.

geçen gece rüyamda doğum gerçekleşmiş sütüm fışkırıyor bebeğimi veriyorlar kucağıma bi bakıyorum oyuncak bebek.kızım nerde diyorum şimdi prova yap daha sonra bebeğini getircez diyorlar :37:

Allahın takdiri işte, dünyadaki her şey müthiş uyumu bizim doğumla ölüm aramızda ki evrede de öyle. gerçekten insan okudukça şaşırıp kalıyor.
aynen oyle ben pek dusunmemeye calısıyorum sapıtıyo aklım cunku :97:
İstesem de konuşamıcam maalesef, yarın çoook işimiz var, dr dan sonra alışveriş yapcaz ayrı ayrı 2 grup arkadaşla buluşcaz, biz eve gelene kadar nevin gider :97:
İçimde kalacak arkandan konuşmayınca, neyse sonra telafi ederim :1::1::1:

Gönül sabahtan gidecekti :26: İnş güzel haberler getircek..
oh ooohh gez ama yorma kendını sonra konusursun arkamdan :31:
gelsın artık gonul yaa cok meraktayım
hımmm anladım canım .....

amin inşallah canım :21:

canın sağ olsun :54:

geçen gece rüyamda doğum gerçekleşmiş sütüm fışkırıyor bebeğimi veriyorlar kucağıma bi bakıyorum oyuncak bebek.kızım nerde diyorum şimdi prova yap daha sonra bebeğini getircez diyorlar :37:

:60::60:senınkıde pek hosmus ..

ee sonuc olarak cogumuz dogum yaptık dımı ruyalarda :37:

seda sayanda bı prof konusuyoda aklıma takıldı...demır cok onemlı gebelıkte dıyo tamam bılıyoruz..demırımıze kandanmı bakılıyo benım 19. haftada fılan demır serum salınım dıye bı tahlılım yapıldı bıda bısı yapılmadı :26:

aynen oyle ben pek dusunmemeye calısıyorum sapıtıyo aklım cunku :97:

oh ooohh gez ama yorma kendını sonra konusursun arkamdan :31:
gelsın artık gonul yaa cok meraktayım

:60::60:senınkıde pek hosmus ..

:19::19::19::19::19::19:ben yapmadım, yani doğurmuş oldum, çocuk kucağımda doğum kısmı ile alakalı bişi hiç görmedim.

:19::19::19::19::19::19:ben yapmadım, yani doğurmuş oldum, çocuk kucağımda doğum kısmı ile alakalı bişi hiç görmedim.

taam ıste ben yanlıs demıs oldum hepımız anne olduk demelıydım bende dogum kısmını gormuyorum aklıma hıc getırmedıgım ıcın o anı goremıyorum sanırım :37:

:60::60::60:

Nevinin rüyası olsaydı orada bitmezdi o rüya :27::27:

Yaptık sanırım :21::21:
Gerçekten doğurana kadar 9 doğurcaz rüyalarla :86::86:

slm kızlar ben geldim uzmana gittik bugün evet bebeğimizin göğüs kafesinin dar olduğunu oda doğruladı ama bunun bizim anlayacağımız dilden çok kötü bir darlık olmadığını akciğerlere yada diğer organlara baskı yapmadığını ve %90 sorunsuz bir bebek olacağını söyledi gelişimide normal dedi 15 gün sonraya tekrar randevu verdi artık 2 tane doktorumuz var
dünkü dualarımız işe yaradı allahıma şükürler olsun bebişimin iyi olacak galiba:nazar:

slm kızlar ben geldim uzmana gittik bugün evet bebeğimizin göğüs kafesinin dar olduğunu oda doğruladı ama bunun bizim anlayacağımız dilden çok kötü bir darlık olmadığını akciğerlere yada diğer organlara baskı yapmadığını ve %90 sorunsuz bir bebek olacağını söyledi gelişimide normal dedi 15 gün sonraya tekrar randevu verdi artık 2 tane doktorumuz var
dünkü dualarımız işe yaradı allahıma şükürler olsun bebişimin iyi olacak galiba:nazar:

Ayy çok sevindim yaa ohh be içim rahatladı valla :32::32::32:
Maşallah Emir'e, şimdiden yaramazlık diz boyu annesine, teyzelerine şakalar yapıyor, yüreklerini ağızlarına getiriyor :55::55:
Gönülcüm doğunca benim yerime ısır popişinden bu yaramazın :56:

Ruyalarımız cosuyor artık..
dun gece bı bakıyorum kanamam geldı esım yokmus yanımda annem babam abım hastaneye goturmeye calısıo ama nasıl kar var araba kayıooooo gıdemıyoruz ben cok ıyım ama aglama fılan yok..zarzor hastaneye gıttık ordada kımse benle ılgılenmedı normal bısı bu dedıler kudurdum sonunda beegıme bısı olcak dıye bagırıorum :53:
neyse allahtan yaza geliyo kar yok araba kaymaz rahatça gidersin hastaneye bende geçen rüyamda 3.5 kilo normal doğurmuştum aynı babasıydı bakalım nasıl bişey çıkacak
sonra esım yola cıkıcaktı sabah benı uyandırmaya calısmıs ben agla agla gozumu acmadan hayatımda bole bısı yasamadım :9:
kendıme geldım hala aglıyorum kocem şokta anlatsana noldu dıyo ben yatakta kan arıyorum tovbe yarebbım okadar gercekcıydıkı:50:
hepımızden uzak olsun kotu ruyalar, kotu olaylar :97:

Ayy çok sevindim yaa ohh be içim rahatladı valla :32::32::32:
Maşallah Emir'e, şimdiden yaramazlık diz boyu annesine, teyzelerine şakalar yapıyor, yüreklerini ağızlarına getiriyor :55::55:
Gönülcüm doğunca benim yerime ısır popişinden bu yaramazın :56:

neler yapcam ben ona bir çıksın neyse bu uzmandanda çıkıyoz oda son anda demezmi alnı biraz
öne çıkık gibi varmı sizde öyle alınlı dedi bide bize bakıyo nasıl çıkık dedim recep tayyipin alnı gibi mesela dedi tam adamına benzetti çok severiz bizde :90: neyse eşimde çıkınca bana diyorki her ay bişey diyorlar birdahaki ayda bunun pipisi yok derlerse hiç şaşırmam dedi:60::60::60:

GEM senin yazının içine yazmışım yazıyı ya neyse ekliyorum yine

neyse allahtan yaza geliyo kar yok araba kaymaz rahatça gidersin hastaneye bende geçen rüyamda 3.5 kilo normal doğurmuştum aynı babasıydı bakalım nasıl bişey çıkacak

:60::60::60:

Nevinin rüyası olsaydı orada bitmezdi o rüya :27::27:
Nevının ruyası olsaydı ıste devamı ...
cabuk cocugumu getırın buraya yoksa hepınızı burda bı gusel doverım :41::41::41::37:

çooook sukur ..senın paşa cok oyuncu yalnız herseferınde bı numara yapıyo bıze ..Allahtan sorun yokmus neyse cok sevındım..dunku dr a uyus oldugumu belırtmeden gecemıcem ne sekle soktu senı ve hepımızı ..nevın gelsınde dovsun onu bı gusel :60::60:
neler yapcam ben ona bir çıksın neyse bu uzmandanda çıkıyoz oda son anda demezmi alnı biraz
öne çıkık gibi varmı sizde öyle alınlı dedi bide bize bakıyo nasıl çıkık dedim recep tayyipin alnı gibi mesela dedi tam adamına benzetti çok severiz bizde :90: neyse eşimde çıkınca bana diyorki her ay bişey diyorlar birdahaki ayda bunun pipisi yok derlerse hiç şaşırmam dedi:60::60::60:
esın haklı gıbı geldı bana da :27:
ay benzetcek adammı kalmamıs :19:
GEM senin yazının içine yazmışım yazıyı ya neyse ekliyorum yine

benım kuzen son ay nasıl gorduyse aynısını dogurdu o hep soler yuzunu gordugun ruyanı unutma aynısını alıyorsun kucagına dıye..senınkıde babasına benzıcek demekkı tayyip e degıl :32::32::32:

:1::1::1:

Pipi resmi var elinde kapı gibi o imkansız :27::27:

Back
X