-----2010 KASIM hamişleri----

bak dıdım ben gnlun doktorunu dover nevın dedım
bos bırakmıcan bızı edıkodu yaparıs hemen

hangi dizi bilmiyorum ama üst köşede sezon finali yazıyor noldu ki :44:

bende kanal degıtırıken gordum kadın yerde oturmus bagıra agıra dogurmaya calısıodu oldum zaten degıstırdım heemen

unutma beni die bir dizi. komşu izliyor şuan bende. kadın her tarafı kana boğdu... çocuk mu doğuruyor kan mı saçıyor belli diil?

Arada kaynattın gönülün dr u da

Benimde eğitim ve araştırma hastanesi, alıp almadığını bilmiyorum dr un..
Ama sancı başladı diyelim, hastaneye gittiğimde nöbetçi dr u değil, kendi dr umu isteyeceğim için ekstradan gelecektir, e bir karşılığının olması normal bu durumda..

Yarın gemin dedikosunu yapamıcaz senle, içimde kalmasın diye seninkini yapıyoruz

ayyy hala dogurmaya çalışıyo babanemin dizisi bu dün kandil die yanına gitmiştik pek iştahlı izliyodu bunu

sey heralde bu 600 kusur bolumdur yayınlanan dızı ..kayınvalıdem ızlıo sanırım
dogurunca hbr vede bebek gorıyım

canım benim görümcemde aynı benim gittiğim eğitim araştırmada doğum yaptı hem pazar hem sezeryandı doktor ne para aldı ne pul çocuku verdi elimize.....

yarın selinacımla biz sizin dedikodunuzu yaparız artık nede olsa cumartesi gülleriyiz.......
bu son cumartesim haftaya haftayı tamamlamak istemiyorum yeterrrrrrrrrr yani...

sağol cnm.

ooovvv hemşireleri bezdirmişsin
ben taşlı yüzüğümü çıkartırken çok zorlanmıştım kremledim,sabunladım çeke çeke şişti parmağım sonunda çıkarttım.
hamilelikte son aylarda şişme oluyor diye geçenay çıkarttım taşlı yüzüğümü alyansıma göre biraz daha dar, alyansımı sonra çıkartıcam o dursun parmağımda

görmedim cnm ben açtığımda geçmiş demek ki. Allahım zor doğumdan korusun :26:

herkes birbirlerinin isimlerini biliyo galiba ama ben bilmiyorum malum işyerinde kaçak göçek girmekten bana adlarını bahşedermisiniz bakalım not alcam şaşırmayayım diye

ben evde tkmıorum alyansı sıkıo cıkarken takıyorum en sevdıgım takım o cunku
gorme zaten ayy ıyrenctı ..hepımız fırt dıye doguralım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…