bak dıdım ben gnlun doktorunu dover nevın dedımgemcim kan gördüysen rüya bozulur derlermiş....hayırlara gitsin inş......
garanti bitmezdi....
ben çok doğurdum eşimde doğurtuyor habire 9 değil 19 kez doğurcam ben.....
ohhhh yaw bize bunlarla gellllllll kısım........senin doktoruda bi evirip çevirmek lazım ödümüzü kopardı yüreğimiz ağzımıza geldi yaaa.....
bende oluyor arada yanma....hatta sanki uyuşuyormuş gibi bi tembellik tarifi bi acayip birşey oluyor normal hepsi normal..........
bende tıp fak yani devlette yapacam doğumu ve doktorlar para almıyor nerden çıktı ki o para işi zaten onlar ameliyatta etseler normalde doğurtsalar devletten alıyorlar paralarını birde bizi mi sövüşlicekler..........
ohhhhh dedikodumun vermişsiniz gözüne yavrum benim beeee......
hangi dizi bilmiyorum ama üst köşede sezon finali yazıyor noldu ki :44:
gozu bozuk olmayan varmı aramızda
turkuazcım da gelmıs
bak dıdım ben gnlun doktorunu dover nevın dedım
bos bırakmıcan bızı edıkodu yaparıs hemen
bende kanal degıtırıken gordum kadın yerde oturmus bagıra agıra dogurmaya calısıoduoldum zaten degıstırdım heemen
masallaahh dıyelımBen bennn bennnnnnnnnnnnnn
unutma beni die bir dizi. komşu izliyor şuan bende. kadın her tarafı kana boğdu... çocuk mu doğuruyor kan mı saçıyor belli diil?
ohhhh yaw bize bunlarla gellllllll kısım........senin doktoruda bi evirip çevirmek lazım ödümüzü kopardı yüreğimiz ağzımıza geldi yaaa.....
bende tıp fak yani devlette yapacam doğumu ve doktorlar para almıyor nerden çıktı ki o para işi zaten onlar ameliyatta etseler normalde doğurtsalar devletten alıyorlar paralarını birde bizi mi sövüşlicekler..........
ohhhhh dedikodumun vermişsiniz gözüne yavrum benim beeee......
bende kanal degıtırıken gordum kadın yerde oturmus bagıra agıra dogurmaya calısıoduoldum zaten degıstırdım heemen
nasılsınız kızlar herkes ii demi:)
kızlaaaaaaaaaaaaar
Arada kaynattın gönülün dr u da
Benimde eğitim ve araştırma hastanesi, alıp almadığını bilmiyorum dr un..
Ama sancı başladı diyelim, hastaneye gittiğimde nöbetçi dr u değil, kendi dr umu isteyeceğim için ekstradan gelecektir, e bir karşılığının olması normal bu durumda..
Yarın gemin dedikosunu yapamıcaz senle, içimde kalmasın diye seninkini yapıyoruz
ayyy hala dogurmaya çalışıyo babanemin dizisi bu dün kandil die yanına gitmiştik pek iştahlı izliyodu bunu
Arada kaynattın gönülün dr u da
Benimde eğitim ve araştırma hastanesi, alıp almadığını bilmiyorum dr un..
Ama sancı başladı diyelim, hastaneye gittiğimde nöbetçi dr u değil, kendi dr umu isteyeceğim için ekstradan gelecektir, e bir karşılığının olması normal bu durumda..
Yarın gemin dedikosunu yapamıcaz senle, içimde kalmasın diye seninkini yapıyoruz
turkuazcım sağol canım nevinide alıp gitcem doktora bir güzel dövcez
ay ne guel goren gozlerle bakmak etrafa hatırlamıyorum ben hıc masallah sana :97:
bende alyansımı cıkarmam dıye tutturmustum agladım fılan hatta ahahah esımde kızdı onlara psıkolojısını ıyıce bozuosunuz bole dıye sonucta cıkarmadım ama amelıyattan sonra baktım yok benı bayıltınca cıkarmıslar ..zaten ayılırken yıktım ortalıgı hala ayılıomus gıbı yapıp bagırmıstım alyansımı getırın baaaaanaaaaaaaa dıye
bak dıdım ben gnlun doktorunu dover nevın dedım
bos bırakmıcan bızı edıkodu yaparıs hemen
turkuazcım sağol canım nevinide alıp gitcem doktora bir güzel dövcez
masallaahh dıyelım
ızleme yaa ole seyı kanal bıle karelemıs o kadar kan ne ole
ordamı dogurdu barı meraktanda catladım
ben evde tkmıorum alyansı sıkıo cıkarken takıyorum en sevdıgım takım o cunkusağol cnm.
ooovvv hemşireleri bezdirmişsin
ben taşlı yüzüğümü çıkartırken çok zorlanmıştım kremledim,sabunladım çeke çeke şişti parmağım sonunda çıkarttım.
hamilelikte son aylarda şişme oluyor diye geçenay çıkarttım taşlı yüzüğümü alyansıma göre biraz daha dar, alyansımı sonra çıkartıcam o dursun parmağımda
görmedim cnm ben açtığımda geçmiş demek ki. Allahım zor doğumdan korusun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?